Anlam veremiyorum oyunu

Gizliden gizliye faceden birbirimize sözlerle laf sokmamıza rağmen biz niye konuşamıyoruz gurur yapıyoruz anlam veremiyorum pis gurur ve inat :ssz:

Zaten face olmasa ne olurdu bilmiyorum eskiden msn de şarkılarla msj veriliyordu sanırım hala o olurdu sanırsam :9:

Hep duyarım '' yattım uyudum dinledim'' ya peki ben neden kalkınca yorgun oluyorum bunu anlamıyorum... çokda usrutuplu yatarım ama yorgunluktan geberirim kalktığımda:27:

Her vize final döneminden sonra bu sefer bir dahaki sınava kadar sistemli çalışacağım dememe rağmen çalışamıyorum ya işte buna anlam veremiyorum :52:

Hep duyarım '' yattım uyudum dinledim'' ya peki ben neden kalkınca yorgun oluyorum bunu anlamıyorum... çokda usrutuplu yatarım ama yorgunluktan geberirim kalktığımda:27:
biraz vitamin desteği rahatlatabilir...yada omega3..gün aşırı yut

Zaten face olmasa ne olurdu bilmiyorum eskiden msn de şarkılarla msj veriliyordu sanırım hala o olurdu sanırsam :9:

Evet ya eskiden msnden şarkı sözü yazıp yollama olurdu şimdi yerini face aldı msn de yapan da vardır halen tabi bir doğru konuşmayı beceremedim hayatımda :1:

ışıkta yakalayamadığım sivrisineği az evvel bilgisayarın ışığıyla nasıl hakladım anlayamadım:46::46::46::46::46:

cevap veriyorum efem, kafanız doludur da o yüzden.
aynı şikayet bende de mevcut, sabah, sanki gece harbiye'de travestilerden dayak yemişim gibi uyanıyorum : ))

Telefonda önce sen kapat hayııırrrrr ama önce sen kapat diye en az 45 dakika telefonu kapatamayan pazar sevişgenlerine anlam veremiyorum : )

Halbuki bolcada balık tüketirim yetmiyormu nedir:) balinamı yiyim yok artık:27::35:kendime anlam veremedim şimdide:)
balık yağı dolaşımı filanda rahatlatıyo cnm bak dene...bende atıyorum halsizliğimi aldı...yutmadığımda farkediyorum

aynı şikayet bende de mevcut, sabah, sanki gece harbiye'de travestilerden dayak yemişim gibi uyanıyorum : ))

Telefonda önce sen kapat hayııırrrrr ama önce sen kapat diye en az 45 dakika telefonu kapatamayan pazar sevişgenlerine anlam veremiyorum : )
Ay iyi ki gelip girmşim kk gece gece yarıldım gülmekten :9::9::9::9::9::9::9:

ahahhahahahaha neden travestilerden? neden ordasın? hadi ordasın neden dayak yiyosun bide:))) çok anlamsızzz ahahahahaha

ahahhahahahaha neden travestilerden? neden ordasın? hadi ordasın neden dayak yiyosun bide:))) çok anlamsızzz ahahahahaha

ne bileyim işte : )) konu başlığı anlam verememek ya, yorgunluğu ifade edecek başka tabir gelmedi : )))
amann Allah korusun dayağı yesem en az bir ay giremem buraya : )))

ne bileyim işte : )) konu başlığı anlam verememek ya, yorgunluğu ifade edecek başka tabir gelmedi : )))
amann Allah korusun dayağı yesem en az bir ay giremem buraya : )))

ALLAH seni hep güldürsün inşallah:) dayağın dozajını bile hesaplamış:1::1::1:

Back
X