Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşlandığım çocuk ondan hoşlandığımı tahmin ettiğini üstü kapalı söylerek itiraf etmem için ısrar etti bu ne anlama geliyor ?Ben itiraf etmedim tabii ondan beklediğim için.
Utandırmıyor da benim itiraf etmem için ısrar etti ve bana karşı duyguları olduğunu da bi nevi ima etti. 1 saat 20 dakika sonra doğum günüm var umarım arar beni.:)
Utandırmıyor da benim itiraf etmem için ısrar etti ve bana karşı duyguları olduğunu da bi nevi ima etti. 1 saat 20 dakika sonra doğum günüm var umarım arar beni.:)
Canım yaaa hoşanıyorsa zaten söyler. Sen bir kız olarak zaten belli edeceğin kadar etmişsin, bırak o yapsın teklifi. Bu kadar erkek nasıl söylüyorsa o da söylesin bir zahmet. Bu erkekler de iyice tembelleştiBu arada aradı mı doğum gününde?
Yatay geçiş yapacaktı gitme dedim anladı direk söylemedim ama şüpheleniyordu zaten. Bana süpriz yapacakmış ama bi arkadaşım onun yapacağı süprizi benim sosyal medyada duvarımda paylaşınca süprizi yapmamış bence kendimi kandırmama gerek yok bana karşı birşey hissetmiyor :)