• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Hoşlandığım çocuk ondan hoşlandığımı tahmin ettiğini üstü kapalı söylerek itiraf etmem için ısrar etti bu ne anlama geliyor ?Ben itiraf etmedim tabii ondan beklediğim için.

çocuk sizin ona olan duygularınızı anlamış ama sizinle aynı duyguda olmadığı anlamına geliyor.. çünkü seven insan sevdiğini utandırmaz

Utandırmıyor da benim itiraf etmem için ısrar etti ve bana karşı duyguları olduğunu da bi nevi ima etti. 1 saat 20 dakika sonra doğum günüm var umarım arar beni.:)

Utandırmıyor da benim itiraf etmem için ısrar etti ve bana karşı duyguları olduğunu da bi nevi ima etti. 1 saat 20 dakika sonra doğum günüm var umarım arar beni.:)

hmmm o zaman yaşlarınız küçük, çünkü bu tavır çok çocukça

ayrıca hoşlanıyorsanız açıkça söyleyin, en doğrusu bu !

hmmm o zaman yaşlarınız küçük, çünkü bu tavır çok çocukça

ayrıca hoşlanıyorsanız açıkça söyleyin, en doğrusu bu !

Üniversiteye gidiyoruz hazırlık okuduğumuz için ikinci yılımız birinci sınıfta yeni bi ortama girdiğimiz cesaret edemiyorum.

Canım yaaa hoşanıyorsa zaten söyler. Sen bir kız olarak zaten belli edeceğin kadar etmişsin, bırak o yapsın teklifi. Bu kadar erkek nasıl söylüyorsa o da söylesin bir zahmet. Bu erkekler de iyice tembelleşti:KK12:Bu arada aradı mı doğum gününde?

Aramadı mesaj attı ama artık hoşlandığımı biliyor. Süpriz yapacakmışta başkası aynısını yapmış bahanesi de bu

Yatay geçiş yapacaktı gitme dedim anladı direk söylemedim ama şüpheleniyordu zaten. Bana süpriz yapacakmış ama bi arkadaşım onun yapacağı süprizi benim sosyal medyada duvarımda paylaşınca süprizi yapmamış bence kendimi kandırmama gerek yok bana karşı birşey hissetmiyor :)

Back
X