Anlamadığım davranış tipi

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.693
9.192
158
Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?

Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?

Boşandığınız için çevresinden çekiniyor olabilir mi? Yani öyle bir düşüncedeyse görüşmeyin bile o adamla

Boşandığınız için çevresinden çekiniyor olabilir mi? Yani öyle bir düşüncedeyse görüşmeyin bile o adamla
Yok yok, boşanmada sıkıntı yok. Onun da var benzer bi geçmişi, zihniyet bakımından bu konuda bi pisliğini görmedim ya. Bu konu sıkıntı sadece. Sinirlerim oynuyor

Ne kadar süredir flört ediyorsunuz?

Yok yok, boşanmada sıkıntı yok. Onun da var benzer bi geçmişi, zihniyet bakımından bu konuda bi pisliğini görmedim ya. Bu konu sıkıntı sadece. Sinirlerim oynuyor
O zaman flörtöz biri ve başka kısmetleri de kaçsın istemiyor

Ne kadar süredir flört ediyorsunuz?
3 Ay kadar sanırım.
Ben anlamadim, sosyal medyada resminizi mi paylasmadi yani? Nasıl umursamaz olabilir ki sosyal medyada?
Hayır jsjsj böyle şeylerden hiç hoşlanmam, beklentim yok fotoğraf vs.
Şöyle mesela sohbet ederken benim kurduğum cümleyi görmemezlikten gelip, aynısını kuran bir başkasına şakalar üstüne, eğlenme vs. Fark ettikten sonra takip ettim, evet tam olarak herkesin içinde (tahminimce "kılıbık" olmamak için) beni çok takmaz tavırlarda.
O zaman flörtöz biri ve başka kısmetleri de kaçsın istemiyor
Bilemedim, bunu da düşündüm ama hepsi biliyor. Damarı tutunca iltifat edip, yürüyor herkesin ortasında mesela. Bi öyle bi böyle, dengem şaşıyor.

3 Ay kadar sanırım.

Şöyle mesela sohbet ederken benim kurduğum cümleyi görmemezlikten gelip, aynısını kuran bir başkasına şakalar üstüne, eğlenme vs. Fark ettikten sonra takip ettim, evet tam olarak herkesin içinde (tahminimce "kılıbık" olmamak için) beni çok takmaz tavırlarda.

Bilemedim, bunu da düşündüm ama hepsi biliyor. Damarı tutunca iltifat edip, yürüyor herkesin ortasında mesela. Bi öyle bi böyle, dengem şaşıyor.
Cevap üç ayda değil mi? Üç ayda ilişkiye geçemeyen adam tabiki sizi etrafına önemli biriymiş gibi lanse ettirmez. Başka flört kapılarını kapamak istemiyor yani

Cevap üç ayda değil mi? Üç ayda ilişkiye geçemeyen adam tabiki sizi etrafına önemli biriymiş gibi lanse ettirmez. Başka flört kapılarını kapamak istemiyor yani
İlişkiyi çok ağırdan almak isteyen taraf benim. Hızlı gösterilerden korkuyorum, travmatik anılar. Ayarında, normal dozunda usul usul bir şey istiyorum. Tek sıkıntı konu bu ne yazık ki

Yani herkes sizin cift olduğunuzu biliyor, ama ortamlarda cool takılıyor,sizi çok sallamıyor gibi, ortamda başkaları varken sevgiisini göstermiyor ama tenhada,basbasayken gönlünüzü almaya çalışıyor...
O ne ya?
Benim arkadaşımın da böyle bir sevgilisi vardi, üniversite yıllarında.
Biz hep kız çocuğa yapışmiş,bırakmıyor, çocuğun hiç umrunda değil sanardik. Ama sonradan o kızla daha arkadaş oldum , çocuğun aslında kizin üstüne düştüğünü, kız ayrılmak istediğinde falan yapmadığı sirinlik kalmadığına şahit oldum .
Yani çok sacma bence. Kime neyi kanıtlamaya çalışıyor ki?
tam olarak herkesin içinde (tahminimce "kılıbık" olmamak için) beni çok takmaz tavırlarda.
Sizin cift olduğunuzu bilen insanların yanında sizi sallamayinca etrafindaki insanlar 'oo alfa erkek' demiyor ki,bizim gibi 'allahin kekosu' diyor .
Bence sana kendini değersiz hissettiren biriyle ilişkine devam etme. Önce açık açık hoşlanmadığını söyle, baktın böyle devam ediyor,kendini hazır hissedince yolver gitsin

3 Ay kadar sanırım.

Ay dengesiz biri. Uzak durun.

Back
X