Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.
Arkadasim beni esinin arkadasiyla tanistirmak istedi. Fotografimi gormus, begenmis cocuk. 39 yasinda (ben ise 34). Arkadasim da cok iyi ama cekingen bir cocuk oldugunu, uyumlu oldugumuzu falan soyledi. Mesajlasmaya basladik. Bir ay sonra da gorustuk disarida. Once bir seyler ictik, daha sonra onun istegiyle bir seyler yedik. Gayet keyifliydi. Beni eve birakti. O aksam kimseden ses cikmadi. Ertesi sabah gunaydin ve iyi haftalar mesaji gonderdi, ben de ayni sekilde karsilik verdim. Sessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan... Bana sunu yazmis: "O gun cok keyifliydi. Birbirimizi tanimamiz gerekiyor muhakkak. Bu surecte once asiri ilgili davranip sonra tam tersi bir tavir sergilemek istemiyorum".
Sok oldum resmen. Boyle bir tepkiye anlam veremedim. Gorustugumuz gun cok keyifliydi. Bu tezatlik neyin nesi? Ne anlamaliyim?
Merhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.
Arkadasim beni esinin arkadasiyla tanistirmak istedi. Fotografimi gormus, begenmis cocuk. 39 yasinda (ben ise 34). Arkadasim da cok iyi ama cekingen bir cocuk oldugunu, uyumlu oldugumuzu falan soyledi. Mesajlasmaya basladik. Bir ay sonra da gorustuk disarida. Once bir seyler ictik, daha sonra onun istegiyle bir seyler yedik. Gayet keyifliydi. Beni eve birakti. O aksam kimseden ses cikmadi. Ertesi sabah gunaydin ve iyi haftalar mesaji gonderdi, ben de ayni sekilde karsilik verdim. Sessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan... Bana sunu yazmis: "O gun cok keyifliydi. Birbirimizi tanimamiz gerekiyor muhakkak. Bu surecte once asiri ilgili davranip sonra tam tersi bir tavir sergilemek istemiyorum".
Sok oldum resmen. Boyle bir tepkiye anlam veremedim. Gorustugumuz gun cok keyifliydi. Bu tezatlik neyin nesi? Ne anlamaliyim?
Bu mesajı bi gece çıktığım biri bana yazsa ben de aynı tepkiyi verirdim.. Hesap sorar gibi olmuş benceSessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan...
Yorumlarınız için hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.
Biz o görüşmeden sonra görüşmeye dair hiçbir şey konuşmadık. Neler hissettik, neler düşündük mesela... Bir bakıma olması gereken de buydu belki. Ne konuşulabilirdi ki? Evet, zamana bırakmak lazımdı, birbirimizi tanımamız lazımdı. Küçük değiliz ki... 30'u devirmiş insanlarız. Pat diye sevgili mi olunurmuş ki? Buraya kadar kabul. Ancak, görüşmenin hemen ertesi aşırı ilgiyle başlayıp ilgisizlikle son bulan cümlesi beni çok rahatsız etti. Nedenleri şu: Birincisi; ilgideki değişim sevgiliyken de olabilir, evliyken de. İlla ki flört öncesi tanıma sürecine özgü bir şey değil ki bu değişim denen şey. Bunu telaffuz etmek bile çok garip ve rencide edici. İkincisi; temkinli davranmak yalnızca bir tarafa özgü değildir, her iki taraf da düşünür bunu ama nezaketen dile getirmez.
Kırgınım.
Şansı olmalı insanın...
haha çok şirin panik olma bi kereMerhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.