• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamadim ki...

Beyefendinin fikrine katilsamda soyleme tarzi ve zamani yanlis diye dusunuyorum.

Nezaketen bir hal hatir sorar insan. Azicik havadan sudan bahseder sonra ana mevzuya girer.

once bırbırımızı tanıyalım dıyor
acele etmeyelım dıyor
once ılgılı davranırsam sonra uyusamadıgımızı anlarsak ters olur dıyor

siz şu anda sevgili değilsiniz birbirinizi tanıma aşamasındasınız.adam gerçekçi ve mantıklı davranıyor bence çok üstüne gitme her şeyin bir zamanı var biraz daha birbirinizi tanımanız gerekiyor

Adam baştan ben böyleyim diyo sana benden fazla ilgi, alaka bekleme diyor :)
Bunlar sana uymuyorsa şimdiden ayır yollarınızı alışınca vazgeçmek daha zor oluyor.
.

Çok olumsuz bir mesaj değil bence. Ama sizde çok ilgili davranmayin ki nasil devam edecegini daha net görün. Sizin ilgisizliginizden olurda yakinirsa sen bana böyle böyle yazmıştın ben o yüzden bu şekilde davranıyorum dersiniz..;)

Merhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.

Arkadasim beni esinin arkadasiyla tanistirmak istedi. Fotografimi gormus, begenmis cocuk. 39 yasinda (ben ise 34). Arkadasim da cok iyi ama cekingen bir cocuk oldugunu, uyumlu oldugumuzu falan soyledi. Mesajlasmaya basladik. Bir ay sonra da gorustuk disarida. Once bir seyler ictik, daha sonra onun istegiyle bir seyler yedik. Gayet keyifliydi. Beni eve birakti. O aksam kimseden ses cikmadi. Ertesi sabah gunaydin ve iyi haftalar mesaji gonderdi, ben de ayni sekilde karsilik verdim. Sessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan... Bana sunu yazmis: "O gun cok keyifliydi. Birbirimizi tanimamiz gerekiyor muhakkak. Bu surecte once asiri ilgili davranip sonra tam tersi bir tavir sergilemek istemiyorum".

Sok oldum resmen. Boyle bir tepkiye anlam veremedim. Gorustugumuz gun cok keyifliydi. Bu tezatlik neyin nesi? Ne anlamaliyim?

Sizi temkinli adımlarla tanımak istemiş,
Çocuk :) 39 bitecek 40 'tan gün almış ,
Adam zaten aşırı seçici olur,
Yukarıda yazdığı şey ise ;

Yani çok ümitlenme ben herzaman BU süreç içinde ilgili davranamam,
Sonradan sorun olmasın ilgisizlik demek istemiş,

Tezatlık diye düşünmeyin sanırım biraz çekiniyor ve yavaş ilerlemesini istiyor sağlam adım atmak adına gibi geldi bana ,

yaşı küçük deil bence boyle şeyler düşünülür ama soylenmez... 39 yaşında biri bu kadar yavaş ilerleyemez... ve ben şunu bilir şunu soylerim bir bayan evlenmeyebilir kimseye gidip bana eş bulun diyemeyebilir yaşı ilerleyebilir ama bir erkek eğer normal davranışlar sergiliyorsa ve 39 yaşına kadar evlenmemişse burda bir sorun vardır... türk toplumu 39 yaşına gelen oğlu için bir sürü yere dünür olur eğer hiçbiri ile olmuorsa bir sorun vardır çocukta demekki bu densizliği herkese yaptı...

Merhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.

Arkadasim beni esinin arkadasiyla tanistirmak istedi. Fotografimi gormus, begenmis cocuk. 39 yasinda (ben ise 34). Arkadasim da cok iyi ama cekingen bir cocuk oldugunu, uyumlu oldugumuzu falan soyledi. Mesajlasmaya basladik. Bir ay sonra da gorustuk disarida. Once bir seyler ictik, daha sonra onun istegiyle bir seyler yedik. Gayet keyifliydi. Beni eve birakti. O aksam kimseden ses cikmadi. Ertesi sabah gunaydin ve iyi haftalar mesaji gonderdi, ben de ayni sekilde karsilik verdim. Sessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan... Bana sunu yazmis: "O gun cok keyifliydi. Birbirimizi tanimamiz gerekiyor muhakkak. Bu surecte once asiri ilgili davranip sonra tam tersi bir tavir sergilemek istemiyorum".

Sok oldum resmen. Boyle bir tepkiye anlam veremedim. Gorustugumuz gun cok keyifliydi. Bu tezatlik neyin nesi? Ne anlamaliyim?

bence ortada tezatlık veya yanlışlık yok.. adam olgun belli ki ve direk aklındakini söylemiş.. açık ve net.. ilk süreçte vıcık vıcık olmayalım birbirimizi ciddi ciddi tanıyalım baktık olmadı kimse üzülmesin demek istemiş.. ben beğendim adamı doğrusu..

Bunu söylemesi garip tabi ki.
Ama mantıklıda.
Bence o sizi 3 arasın siz bir arayın ama aramadığı zamanlarda da sıkıntı yapmayın zamana bırakın.
Yapış yapış ilişkileri de biliyoruz çünkü böylesi daha sağlıklı bence.

"Seni tanıyana kadar mesafeli olmak istiyorum." demek istemiş bence. Yani temkinli yaklaşmak istiyor. Bunda kötü bir şey yok bana göre...

Yorumlarınız için hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.

Biz o görüşmeden sonra görüşmeye dair hiçbir şey konuşmadık. Neler hissettik, neler düşündük mesela... Bir bakıma olması gereken de buydu belki. Ne konuşulabilirdi ki? Evet, zamana bırakmak lazımdı, birbirimizi tanımamız lazımdı. Küçük değiliz ki... 30'u devirmiş insanlarız. Pat diye sevgili mi olunurmuş ki? Buraya kadar kabul. Ancak, görüşmenin hemen ertesi aşırı ilgiyle başlayıp ilgisizlikle son bulan cümlesi beni çok rahatsız etti. Nedenleri şu: Birincisi; ilgideki değişim sevgiliyken de olabilir, evliyken de. İlla ki flört öncesi tanıma sürecine özgü bir şey değil ki bu değişim denen şey. Bunu telaffuz etmek bile çok garip ve rencide edici. İkincisi; temkinli davranmak yalnızca bir tarafa özgü değildir, her iki taraf da düşünür bunu ama nezaketen dile getirmez.

Kırgınım.

Şansı olmalı insanın...

Şair burada demiş ki... Ben aslında çok ilgili biri değilim şimdi seni ilk günler diye aşırı ilgiye boğup sonra ilgisiz biri olduğumu görünce bozulursun o yüzden ilgi artışı yapmıyorum,ama senden etkilendim ağır ağır tanıyalım birbirimizi ...

Yaşı küçük değil mutlaka hayat tecrubeleri vardır. Siz bu mesajı kafanızda çok büyümeyin belli ki sizin kadar o da emin olmadan umit vermek istemiyor. Zamana bırakın yavaş yavaş tanıyın hem inanin bu yaşlarda böylesi çok daha iyi. Birden bağlanıp acı çekmektense bırakın sindire sindire gitsin

demek istiyor ki: ben bir odunum, önce ilgili davranıp sonradan odunluğa geri dönücem, o yüzden hiç öyle abartılı ilgi durumlarına giremeyeyim direk ikinci evreden başlayayım:KK53:

Yorumlarınız için hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.

Biz o görüşmeden sonra görüşmeye dair hiçbir şey konuşmadık. Neler hissettik, neler düşündük mesela... Bir bakıma olması gereken de buydu belki. Ne konuşulabilirdi ki? Evet, zamana bırakmak lazımdı, birbirimizi tanımamız lazımdı. Küçük değiliz ki... 30'u devirmiş insanlarız. Pat diye sevgili mi olunurmuş ki? Buraya kadar kabul. Ancak, görüşmenin hemen ertesi aşırı ilgiyle başlayıp ilgisizlikle son bulan cümlesi beni çok rahatsız etti. Nedenleri şu: Birincisi; ilgideki değişim sevgiliyken de olabilir, evliyken de. İlla ki flört öncesi tanıma sürecine özgü bir şey değil ki bu değişim denen şey. Bunu telaffuz etmek bile çok garip ve rencide edici. İkincisi; temkinli davranmak yalnızca bir tarafa özgü değildir, her iki taraf da düşünür bunu ama nezaketen dile getirmez.

Kırgınım.

Şansı olmalı insanın...

Çok haklısın tam yazacaktım ki benim düşüncelerimi aynen yazmışsın.Hiç gereği yokken saçmalamış cidden benim için olacağı varsa da kabul etmem bu tarz bir mesajdan sonra ben bile burdan rencide oldum ne gereği varmış sanki adama yapışmış gibi bu laflar da nedir ? çok gereksiz ve yersiz bir açıklama olmuş

haha çok şirin panik olma bi kere
adam açıkça ilk başta ilgili davranıp seni korkutmamak ya da geri kaçmanı engellemek için aynı zamanda sonradan da ilgisizsin sen diye suçlanmamak için kendince bu yolu seçmiş
ben bu kişinin çok ince düşünceli olduğunu düşündüm
zeki ama sosyal zekası düşüklerden :)) bence evlenmek için ideal birisi (tabi diğer huylar ve tip de öenmli)
ancak böyle insandan zarar gelmez ..

Back
X