anlamadım :(

ladyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
29
0
86
İstanbul
merhabalar,
hoşlandığım (belkide çok daha fazlası ) inceden flört ettiğim adam biryerde oturup konuşmaya başladığımızda bir süre sonra bacaklarını açıp kapamaya başlıyor. bazende sallanıyor. zaman zaman duruyor ama bazen gerçekten abartabiliyor. normalde arkadaşlarıyla konuşurken yapmadığını farkettim.

sıkıldığı için mi heyecanladığı için mi ANLAYAMIYORUM.:sm_confused:

sizce bunu neden yapıyor olabiliyor???

Son düzenleme:
allah seni neytmesin giz onami dikkat ettin kaydirigubbakcemile3
ay ben olsam hic farketmezdim bile galiba kaydirigubbakcemile3

nebilim yaptiginin farkina bile varmiodur, bende bazen sallaniom farkinda olmadan, olabiliyor öyle seyler, normal yani:1rolleyes:

Aynı ben.. Cok fazla yaparım o hareketi ..
Gergin oldugumda,sinirlendigimde,heyecanlandıgım da .. Bazen bacagımı o kadar hızlı sallıyormusum ki hisstt yavas diye uyaranlar bile oluyor .. Ben hic farkında degilim halbu kii:sm_confused:

haklısın aslında ama artık dikkatimi çekmeyi bırak napıyo bu?sıkıldı mı acaba? diye düşünmekten dediklerini dinleyemez oldum :uhm: aslında benden de oldukça büyük olgun biri ama oturup konuşurken olanlar oluyor.. acaba beni görünce mi olanlar oluyor inşallah öyledir opuyorumnanaktan

hımm normalde yani başbaşa görüşmeden önce başkalarıyla konuşurken hiç yapmıyordu. direk benle konuşmadığı zaman gayet normal oturuyor. bende yanımda rahat olmasını istiyorum aslında

okadar takilma kuzum yaa, diyom ya belki hic farketmiyodur bile, bazi insan yapar öyle :sm_confused:

haklısın canım. takılmamak lazım ama inan abartıyor. sorup onu utandırmak istemiyorum çünkü bikere uyardım (artık masadakiler dökülecekti) baya utandı. yanımda rahat ve normal olsa keşkee :asigim:

:asigim:
yahuuu adamın heycandan eli ayağı titremişş....kaydirigubbakcemile3

o hareket bi süre sonra alışkanlık haline geliyor ya ben de yapıyorum :)))
stres falan yapıyodur,farkında bile diildir dert etme sen...

Heyecandandır, üzerinde durma fazla. Farkında bile değildir yaptığının :)

işte bigün abarttı bende noluyo dedim utandı sonra kalkıp tuvalete gitti.. sorunca hatırladım... ama yok artık okadar olamaz dimii?? bilmiyorumkismile

hehe cnm aklıma qelen başımıza geldi demek :kedi:

olur olurr erkek sonuçta senı istiyor demek ki ve o an kendi başına iken düşündükleri aklına geliyor veee tutamıyor kendini o yuzden sallanıyor kii lavaboya da gitmiş :kedi:

yok bence şu an düşündüğün şey benım de düşündüğüm şey cnm
ama kötü bişi diil bence sana alışınca düzelir boshayallersmile

:kedi: böyle bişiyle hiç karşılaşmadım. bide benden 10 yaş büyük biri oyüzden hiç aklıma gelmedi böyle bişi. birazda tedirgin oldum aslında. canım yaa sence napmalıyım? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…