Anlamı kötü olan rüya :(((((

Kuzum sen kötü enerjiyle yola çıkarak zaten kazayı başına çekiyosun böyle. Gönlünü rahat tut hayırlısıyla gidip gelin inşallah.Bende rüya yorumumda toplu para bulacaktim ama aylar seneler geçti maasim bile yok takılma sen her yazıya.

Psikologlar da rüya yorumlar; ama geleceği yorumlamaz tabi ki ehehe. Ben de bir psikolog olarak rüya yorumlaması ile ilgileniyorum ama bilinçdışında neyi yansıttığınızla ilgileniyorum. Gelecekte sonsuz olasılık var ve pek çok şeyle değişebilir. Örnek veriyorum evden 1 dakika erken ya da geç çıktığınızda kafanıza bir taş düşmesini engellemiş olabilirsiniz. Rüyaların ermiş olmadığınız sürece mesaj verdiğini düşünmüyorum. Sadece bilinçdışınız size bir mesaj veriyor olabilir, mesela bu sınavla ilgili çok kaygılı olduğunuzu, biraz sakinleşmeniz gerektiği mesajını veriyor olabilir size.

birincisi bu alemde ruya yorumlamak birkac kisiye verilmis bor hediyedir internet yorumlarina itibar etmeyin, ikincisi buyuk ihtimal sinav stresi ruyaniza da itibar etmeyin.

Rüyalarınız cıkar mı sizin
Mesela benimki hiç cıkmaz
Daha gecen rüyamda ayakkabım yırtılmıştı
Anlamına baktım yakınımdan birinin ölüm haberi diyodu ama hiç umursamadım
İyi düşünün iyi olsun

Canım lütfen sakin ol. Rüyana göre hareket etme. Ben baya eskiden bir rüya görmüştüm kötü bir rüya. Aynısı başıma geldi. Rüyamı yaşıyorum zannetmiştim. Yani o kötü şey benim başıma gelmeyebilirdi ama benim bilincimi o kadar sarmıstinanıyorsan.He hala gördüğüm rüyalar için googllarım ama yıllardır yükselicen mesleğinde ilerlicen kazancın artcak diyo ama 2 senedir işsizim bebek büyütüyorum evimde. Hatta bu gece gördüğüm rüyaya göre aile hayatım huzurlu olacakmış. Eşimle tartıstık birkaç saat önce. Boşver bu ruya işini.
yapmam gereken şeyi yapabilecekken yapamadım. Sağlıklı düşünemedim. Benim için bu çok kötü bir tecrübe olmustu. Rüyalarla amel etmeme konusunda. Sende sil at zihninden. Dinimize göre de rüyayla amel edilmez inanıyorsan.H
Güle güle git gel.

Kızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Yolculuga cikacaginiz icin streslisiniz bilinc altinizda oldugu icin oyle bir ruya gormussunuzdur.Korkmayin yolculuga cikarken dua edin bol bol insallah sinaviniz iyi gecer Allah yardimciniz olsun

Kızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Aslında pek inanmam böyle şeylere ama kötü rüya mi birine anlattığım zaman malesef kötü şeyler oluyor o yüzden kimseye anlatmıyorum.

Dualarınızı okuyup allaha sığının ve çıkın yola bişy olacaksa heryerde olur zaten

Rüyayla amel edilmez derler. Fazla takılmayın

Hayirlara çıksın insallah belki sinav stresindesiniz oyuzden de gormus olabilirsiniz

Nasıl bir rüya görürseniz de hayra yorun.zaten stresli iseniz bu yüzden görmüş olabilirsiniz.vesvese engel olmasın hayat akışınıza madem hazırlandınız sınava sadece ona odaklanın

Internetten okuduysanuz vay halinize 😋 butun felaket senaryolari siralanmistir

Back
X