Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolculuga cikacaginiz icin streslisiniz bilinc altinizda oldugu icin oyle bir ruya gormussunuzdur.Korkmayin yolculuga cikarken dua edin bol bol insallah sinaviniz iyi gecer Allah yardimciniz olsunKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Aslında pek inanmam böyle şeylere ama kötü rüya mi birine anlattığım zaman malesef kötü şeyler oluyor o yüzden kimseye anlatmıyorum.Kızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
diş çürümesini bende deneyimledimAnlamı olanlar yani bizim yörede az cok herkes bilir ölüme delalet ettiğini ki ben bizzat deneyimledim![]()
Dualarınızı okuyup allaha sığının ve çıkın yola bişy olacaksa heryerde olur zatenKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Rüyayla amel edilmez derler. Fazla takılmayınKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Hayirlara çıksın insallah belki sinav stresindesiniz oyuzden de gormus olabilirsinizKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Nasıl bir rüya görürseniz de hayra yorun.zaten stresli iseniz bu yüzden görmüş olabilirsiniz.vesvese engel olmasın hayat akışınıza madem hazırlandınız sınava sadece ona odaklanınKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.