Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun süreli bi beraberlik sanırım
erkek arkadaşlarıyla daha çok takılmak istiyor mu
telefonda konuşmayı sevmeyebilir belki...ama yinede bu ilgisizlik çok fazla![]()
Ooooo seninki cok yüz bulmus... derler ya astarini istiyor. Senin de dedigin gibi onun rahatini bozman lazim, rahatini bozmak icin de onu rahat birak söyleeeee ne eve geldiginde seni skype de görsün ne de aksam uyumadan iki dk önce uykum var, hadi yatalim demek icin konussun.
2 buçuk seneyi doldurduk. Benimle olmak yerine arkadaşlarıyla olmaktan mı bahsediyorsun canım ?
Öyle bir değişim yok. Eskisi gibi takılıyor arkadaşlarıyla ama biz eskisi kadar sık görüşmüyoruz. Okulum varken her gün görüyordum okul bitince görüşemez olduk her gün her gün.
Canım o konuşmayı hiç sevmez ki telefonda konuşmayı nasıl sevsin :)
Sıkıntı beni anlamaması eskiden ilgilenirdi yani benim değerli olduğumu hissettirirdi bana o zamanlar çok korkuyordu evlensek ayrılırsın sen benden korkuyorum derdi en ufak şeyde bırakırsın beni derdi evlenmekten korkardı boşarım onu diye. Bende ikna etmek için çok fazla yüz verdim paşama o da cepte bildiği için beni hissettirmiyor artık bunu baya rahat ben onun rahatını bozcam o olacak. Her gün her gün aynı şeyler için tartışıyorum ben aynı şeyleri söylemekten o da dinlemekten bıktı. Üstüme gelme diyor tartışınca da ama sinirlerim bozuluyor. Uykum var yatalım mı ya da müsait değilim arayacağım seni dedi mi gırtlağına çökesim geliyor Allah'm sinirlerim çok fazla yıpranmış sanırım çabuk parlıyorum bir de.
Ooooo seninki cok yüz bulmus... derler ya astarini istiyor. Senin de dedigin gibi onun rahatini bozman lazim, rahatini bozmak icin de onu rahat birak söyleeeee ne eve geldiginde seni skype de görsün ne de aksam uyumadan iki dk önce uykum var, hadi yatalim demek icin konussun.
Yani arala, kendini biraz geri cek, ararsa bir acarsan ikincide acma, acmadigin zaman hemen arama.... birak o arasin tekrar....bekle ama sabirla sinirlenmeden, kendini doldurmadan yani. Bazen sen daha telefonu acar acmaz nasilsin iyi misin..... ondan sonra sen söyle uykum var, hadi yatalim iyi geceler de.... birinde demezsen ikincide de, benden abla nasihati aklima gelen simdilik bu.
Yapabilir misin, sinirlerine hakim olacaksin elbette, empati yapacak göreceksin.
Söylemekle düzelselerdi zaten kendi kendimizi yememize gerek kalmazdi, bu tas kafalarla konusmak icin celik gibi sinirin de olsa fark etmez.Hemde nasıl yüz buldu taş kafama tüküreyim. Astarı yüzünü de aştı bile.
Benim de istediğim bu rahatını bozmak. Aramamayı düşünüyorum. Söylüyorum zaten 2 dk uykum var demek için arıyorsan arama beni düzelmeyeceksen de bileyim bitsin uğraşacak gücüm kalmadı diyorum düzeleceğim tamam vedoşum diyor ama tık yok hala.
Evet haklısın kendimi biraz geri çekmem lazım. Aslında aradığında hiç açmamam lazım ya neyse. Zaten ararsa bakmam tekrar aradığında da derim duymadım şimdi işim var kapatıyorum sonra konuşuruz. Nasılmış anlasın baştan savmak. Sabretmeye çalışıyorum elimden geldiğince sinirlenmemek için de çabalıyorum ama bazen dayanamıyorum patlayıveriyorum ama sabretmeye sinirlenmemeye çalışıp dediklerini deneyeceğim. Aradığı zaman yarın gece diyeceğim zaten uykum var yatıyorum ben konuşacak gücüm yok deyip tersleyeceğim gelsin aklı başına onunla mı uğraşacağım. Çok seviyorum öyle böyle değil onun için her şeyi göze alacağımı da biliyor bu rahatlıkla böyle davranıyor yeniden beni kaybedeceğini hissettirmem lazım.
Teşekkür ederim destan yazdım okuyup da yorum yazdığınız için hepinize.:)
Söylemekle düzelselerdi zaten kendi kendimizi yememize gerek kalmazdi, bu tas kafalarla konusmak icin celik gibi sinirin de olsa fark etmez.
onlari anlayacagi dilden konusacaksin cünki geneli davranis bozugu.... neden mi .... iyi davranisrin sevindirik olurlar, sevindirik olunca mutlu oluyoruz ya.... daha iyi davraninca da yüzsüz oluyorlar.... ayarlari bozuluyor ... ne lazim iste ayar yapmak gerekiyor ara sira.
Hicccc sitem etme ama sinirlensen de ona cevap vermeden bir..iki...üccc say gayet lakayt, umursamaz ses tonuyla cevap ver.
Yanis anlamadin umarim yani sinirlenip ona bagiriyorsun, acik acik söylüyorsun netice alamadigin icin baska yol denemen gerekir diye düsünüyorum. Dedigin gibi aynen öyle kaybetme korkusunu ceplerine koyduktan sonra umursamaz oluyorlar. Sanki cepten cikamazda. Biraz uykusunu kacirman gerek cok rahata alismis seninki.
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
Aramadığım zaman sinir oluyor ne oluyor beni aramıyorsun unutuldum mu diyor arayınca da ters tepiyor dengesiz işte.
Davranış bozukluğu bizimkinde de mevcut :) Ayarı geldi de geçti bile benim paşamın da vereceğim ben ona ayarı görecek O.
Dediğini yapacağım uykum mu geldi dedi zaten benimde uykum var hadi yatalım dayanamıyorum falan diyeceğim rahat umursamaz bir şekilde ki bunu hayatta demedim demem bilir. Böyle davranınca zoruna gidecek bir süre sonra anlayacak ki soğuyorum korkmaya başlayacak :)
Yok estağfurullah yanlış anlayacak ne var söylediklerinde. Haklısın açık ve net bir şekilde söylüyorum korkutmaya çalışıyorum hatta ama adam emin bırakmayacağımdan ondan rahatlığı devam ediyor geri çekmek kendimi en iyisi. Acayip rahatına düşkündür hep benim suçum fazla şımarttım ama göstereceğim ona gününü. Uyuyamayacak hale getireceğim onu uykusunu kaçırmakla kalmayacağım :)
Olmaz olur mu vakit ayırıyor kafa patlatıyorsun sonuçta benim kütüğün göstermediği ilgiyi gösteriyorsun mesela :)
Üni. bitti.
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
Yap ayarini Pasanin, vur dedik ama öldürme lazim olacak sana.
Lütfen soguk konusma, her zaman ki ses tonunla ve sicakliginla olsun ama sorma, sitem etme falan.... sen anladin yani sinirli konusursan olmaz her zaman ki gibi.... ama endise, kizginlik, sitem kelimeleri yok.
Ben niye sordum okulu... hergün geliyordu dedin ya hem seni görüyordu hem de etrafini kolacan ediyordu anlasilan. Simdi kafasi rahat ama calismaya baslayacaksindir herhalde biraz kafani dinledikten sonra.... hani kursa falan gidebilirsin diye fikir verecektim. Ilgi alanin neyse, gitar,resim.vs....
Pasan biraz seni toplamak icin dagilsin diye düsündümde.
Sen dagitacagindan degil anladin degil mi, nerelerdesin, etrafinda kimler var, eyvah eyvah, uyku falan gitti bak gör sen.
iyi geceler kızlar bana da yardımcı olur musunuz?benim de derdim başka:)
ilk 10 sayfaya baktim baslik nasil ki bulamadim deminden beri ariyorumayy çok sevindim konuyla alakasız benimki.yeni eve taşındım eşya alıyoruz.evlenirken bikaç parça şey almıştım.ama onları da ben seçememiştim(işten izin alamamıştım)şimdi çok özeniyorum koltuk takımına karar veremedim.bu hafta içinde de alacağız.ben konu açtım aslında ordan bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim
Aynen böyleHarikasin ama vuracaksin, öldürmeyeceksin, sakatta birakma zaten basina kalacak ugras dur ondan sonra.
![]()
ilk 10 sayfaya baktim baslik nasil ki bulamadim deminden beri ariyorum![]()