Anlamıyorum ben bu insanları....

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
kısaca konuyu anlatayım..yorumlarınızı bekliyorum..arkadaşlar benim eşim asker burda ikinci yılım ve köy karakolundayız lojmanda kalıyorum..hemen yanımda bi personel daha var..geçen yıl ilk geldiğimde bana karşı olan davranışları hoşuma gitmediği için yüz göz olmadım..mesafeli yaklaştım ..evine bile 2 defa gitmişliğim var..o da en fazla yarım saat kalmışımdır..neyse bu yıl bi evli çift daha geldi..hoşgeldine gittim ve bayramda ziyaretlerine de gittim yeni gelenlerin evine ..onlarda geldi iadeyi ziyarete..bu arada ben çalışıyorum ...öğretmenim..yandaki bayanla beraber takılmaya başlıyolar bu arada yandaki kadınla samimi değilken beni arayıp aa napıon özledim valla diyen kadın aramıyo hiç beni ben de aramıyorum...bugün bölük komutanın eşi gelecekmiş yeni gelen bayana ziyarete(eşi asker olanlar bilir burda 3 bayanız evli olan onu çağırıp beni çapırmaması hoş olmaz) yandaki kadına geliyo evine kadar çağırıyo ve bana bırak gelmeyi tel bile etmiyo eşi eşimi aramış ırazcıkta gelsin demiş..gitmedim tabiii..neden böyle davrandığını da anlamış değilim..ama canımı sıktı böyle yapması...ayıp etti bana ..şimdi ben bu bayana nasıl davranmalıyım..durduk yere tavır aldı gibi geliyo bana haklı mıyım???

Haklısın tavır almış sana karşı sevmediğin mesafeli olduğun kişi sana karşı dolduruyordur belki yalan yanlış şeylerle...Gitmemekle iyi yapmışın karşılaşır laf açılırsa umursamaışınız gibi davranın hatta konusunu siz açmayın gidip gelmeyinde...

belliki diğer bayanın dolduruşuna gelmiş..

beni hiç tanımadan, başka birinin sözüyle benimle irtibatı kesicek biriyle değil sebebini merak etmek suratına bile bakmam..

boşuna canınızı sıkıyorsunuz belli ki yeni gelende öncekinden geri kalır bi tip değil, hiç muhattap olmayın, gereksiz yerede sinirlerinizi harap etmeyin..

canım diğer kadının etkisinde kalmış bence belkide atıp tuttu senin hakkında boşver sen kendini bozma selam verirse ver vermezse salla gitsin ammmaaann boşveer gelirse gelir gelmezse gelmez sen önemseme tavırda alma olurda yeri gelirse sor neden böyle yapıyosun die illaki bi açıklaması olur olmazsada sende onun kişiliğini anlamış olursun....

sağol canım yorumun için evt takmamak gerek böyle insanları ama ister istemez rahatsız ediyo insanı....ben de iyice mesafe koymayı düşünüyorum hatta onlar gelmek istese bile bi bahame bulup evime almamayı da

sağol canım yorumun için evt takmamak gerek böyle insanları ama ister istemez rahatsız ediyo insanı....ben de iyice mesafe koymayı düşünüyorum hatta onlar gelmek istese bile bi bahame bulup evime almamayı da

Çok yerinde bir karar olur Bende gıcık oldum

bence hiç kafana takma bişey olmamş gibi davran eğer konuyu ilk sana o açarsa sende konuşursun.

canım öyşe yüzsüz insanlar ki bayanın eşi benim eşimi aradığına tel numarası yokmuş ırazcığın eşimde ondan ben seni aradım demiş.aramamış olsa daha önce neyse dicem...çok sinir bozucu...ya üzüldüğüm nokta şu ki ben onlara bişiy yapsam bi sebeb olsa da öyle yapsa..

canım ben kendi halinde bi insanım evden işe işten eve ..ama sorunları ne benle anlamadım...ya takmıyım diyorum ne yaparlarsa yapsinlar ..ama böyle ortak görüşmemiz gereken kişiler gelince ve çağrılmayınca tavır aldıkları dıştan farkediliyo..ve şuçsuzken şuçlu durumuna düşüyon..insanlar bilmez ki olayları..bişey yaptım zannederler..çok sıkıldım 2 yılda yaaa...ne yapacağımı şaşırdım...

Peki o zaman şöyle davransan misafirliğe gelen bayanı evine davet etsen...Diğer iki bayanı da davet et geçen gelmişiniz x e ama işim vardı ya da geç öğrendim ayarlayamadım yoksa sizinle görüşmek isterdim desen sorunun sende olmadığını anlar sanırım...

canım misafirliğe geln bayan binbaşı eşi yani resmi olur ziyaretleri..bahsettiğim bayanda bu yıl geldi ....hoşgeldine gelmişler...geriye yandaki bayan kalıyo..ben yaşça küçüğüm bunlardan liseyi bitirmiş çocukları var birinin diğerininde 7 sınıf çocuğu..anlaşmalarını normal karşılıyorumççanlayamadığım bana cephe alması..sessiz sakin gördü beni yandakini dişli ona yanaştı...tahammül edilir gibi değil..daha ilk evime geliyo çantasından çıkarıyo kırmızı 15cm ince topuk ayakkabısını eve girerken onu giyiyo ayağına ..ben ev misafirimi normal sade kıyafetimle karşılarım ..daha o gün belliydi aslında ..sürekli hava atmalar..yazmaya bile gerek duymuyorum görgüsüzlüğünü..ona rağmen bunlada kötü olmayım dedim ...oldukça iyi davrandım...

Boşver güzelim hiç üzülmeye değecek insan değilmiş sinirlerini bunlar için yıpratma tam sonradan görmeler...Binbaşının eşine de yeri geldiğinde söylersin geç haberim oldu yoksa gelmek isterdim dersin...

tatlım bizim ailede asker çok var haliyle eşlerinden de bu anlattığın mevzuları çok duyuyorum eşin askerse ve lojmanda oturuyosan böleyle şeyler çok sık olur dedikodu kazanıdır ve hanımlar kocalarının rütbesine göre hareket ederler eşin subaysa subay eşleriyle muatapsındır, eşin uzman çavuşsa subay eşleri seni küçümser arkadaşlaık yapmamaya gayrte ederler bi tuhaftır. en iyisi boşvereceksin kimseyle sıkı fıkı olma kimseye güvenip dedikodu yapma ve yanında asla dedikodu yaptırma . seni çağırmayanıda sen çağırma malesef lojman hayatı böyledir uğraşacak bişeyleri olmadığından bunlar çok sık yaşanır ne diyelim Allah yardımcın olsun

saol canım..ama sinirleri yıpranıyo insanın..şimdi çağırdı da gelmedi oluruz...Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları...hiç bi suretle muhatap olöıcem artık....

canım bence onun ne olduğu belli o zaman yani bugün öyle iki gün sonra sırtını dönüyosa zaten kendini belli etmiş isabet olmuş o zaman uzaklaşması böyle insanlardan zarar gelir insana

belki numaran silinmiştir yanlışlıkla, benim başıma çok geliyo telefon falan değiştirdiğimde.

cnm bnm sende diyorsun evden işe işden eve kadın seni o kadar iyi tanımıyor ki şart mı 2 defa görüştünüz diye senide özel olarak çağırması belki diğer kadın ben hep çağırıyorum gelmez o demiştir.....ki ben yeni evli olsam ve orada yıllarca oturan bayan deseki o soğuk biri bende çağırmaya çekinir eşimi katarım

belki numaran silinmiştir yanlışlıkla, benim başıma çok geliyo telefon falan değiştirdiğimde.

tamam canımda sabah yandaki komşumu çağırmaya gelmiş 2 dk bana da uğrayıp söyleyemez miydi?tel olayı bahane onu anladım diğerlerine sabah hazırlık yapsınlar diye haber veriliyo saat 2 de de bana, çağırmadı demesin die söyleniyo..konuyu açalı baya oldu...sinirlerim geçti...nasıl istiyosa öyle davransın...dışardaki insanlar ne düşünürse düşünsün..anlaşamayan ben olayım ..sorunlu kişi ben olayım...umrumda değil artık hiç bişey..

yeni evli olan benim canım... bahsettiklerim 15-16 yıllık evliler...yorumun için sağ ol..haklı olabilirsin..belki benim soğuk olmamdan öyle yapıolardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…