anlamıyorum bu insanları...

kelebek2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
213
0
46
Diğer
işyerimde iki bayan var. ortada hiçbir sebeb yokken benimle selamlaşmıyorlar. biri biraz daha yumuşak. birinin odasında falan karşılaşırsak sohbet ediyoruz. ama n eo benim odama uğruyor ne de ben onunki ne. ama diğeri ne yaptığını anlamadığım bir tavır içinde. aramızda kavga gürültü yok. kötü birşey geçmedi. aslında çok sevdiğim bir insan da değil ama işyerinde huzursuz olmak beni çileden çıkarıyor. sizce nasıl davranmalıyım. koridorda karşılaşınca ne yapacağımı sapıtıyorum.

sana nasıl davranıyorsa sen de aynen öyle davran. zorla güzellik olmaz.
konuşursa konuş selam verirse ver. sen herhangi bir çaba gösterme.

Var böyleleri canım hiç bir neden yokken böyle davranıyorlar işte .evet zorla güzellik olmaz .öncelikle arkadaşın dediği gibi gülümse konuşmayı dene eğer yine aynı şekilde devam ederse hiç ilgilenme sen de .demek ki konuşmak istemiyor kendini bişey zannediyor

bence sen bir adım at selam ver gördüğünde oda verir daha sonra sanırım.ben olsam öyle yapardım dinimizde de o şekilde selam vermek çok önemli tanımadığın birine bile selam vermek gerekirmiş yanından geçerken.siz aynı iş yerindesiniz aynı havayı soluyorsunuz aynı yerden ekmek yiyiyosunuz selamlaşmamak hoş olmaz.o selam vermiyorsa onun ayıbı sende vermessin birdaha. zorla güzellik olmaz

Back
X