Anlamiyorum gercekten

çünkü geliri ve ailesi arkasında olmayan insanlar mecburren katlanıyorlar sokakta kalıyorlar yoksa bu yüzden o kişilere boşan diyemiyoruz yoksa arkasına bakmadan kaçacak o kadar çok insan var ki aksine bir de kocası herşeyi yapan ama parası için herşeye göz yuman kadınlar da var biz hakkı savunuyoruz sadece ama aç açıkta sokakta kalacak insanlara da boşan diye gaza getiremeyiz değil mi

Benim ailemde aynı durumda bıraktı beni ama ben yılmadım, siz yoksanız ben tek başıma ayaklarım üzerinde dururum dedim, herşeye tek başıma göğüs gerdim şuan bazen kendimi yorgun hissediyorum ama geriye dönüp baktığımda yaptıklarımla gurur duyuyorum

Ya o degilde su psikoloklar pedegoglar da oyle diyor yok neymis erkek aldatiyorsa kadin sucluymus boyle birsey varmi allah askina

Ne guzel hz allah yar ve yardimciniz olsun sevdiklerinizle hep mutlu olursunuz

Keske okuyabilseydim babam okutmadi ne kadar yalvardiysamda

geçmişi geri getirebilecek kadar zengin değiliz. Sağlığın yerindeyse gerisi gelir. Kendini başkalarıyla kıyaslamaya sokarsan daima üzülürsün. Bizden de kat kat iyi durumda olanlar var. O yüzden iyisi yerine kötüsünü örnek alıp yola devam etmek gerekiyor.

ne diyelim otur hayatını o adamla çürüt git ömür boyu çek zaten bu dünyaya onun için mi geldin diyelim. tabiki boşanması gerekiyorsa boşan diyoruz. Çalışmayanlar maddi imkanı olmayanlar diye bir kadın gurubu yok çok şükür sağlıklı olan bir kadın pekala hayatını devam ettirecek bir iş bulabilir kendisine ben eve ayda 1-2 gün yardımcı bayan arıyorum da bulamıyorum iş çok çalışmak isteyene.

Ya oyloylede ben tam anlatamadim konuyu ailene anlatsan bile gel kizim aldatilmisdindir basinin ustumde yerin var veya bosan biryere gir calismaya demiyorlar ne olursa olsun kocandir diyorlar

Ya oyloylede ben tam anlatamadim konuyu ailene anlatsan bile gel kizim aldatilmisdindir basinin ustumde yerin var veya bosan biryere gir calismaya demiyorlar ne olursa olsun kocandir diyorlar
hımm evet o mantıksız bazı aileler geri dönünce evinde dul kızını kambur gibi görüyor ya da eski kafa gelinlikle giden kefenle çıkar diye düşünüyor. Ailenin desteği olmayan bir kadın boşanmaya cesaret edemiyor boşansa da 1-0 geriden başlıyor yeni hayatına. o yüzden bir kadın olmak her zaman güçlü ve kararlı olmayı gerektiriyor. Allah zor durumda olan kadınların yardımcısı olsun

lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım. eğer bölümü bulamazsan editör arkadaşlarımıza mesajla sorabilir ve öyle konumuzu açabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…