- Konu Sahibi philosophialoren
-
Öz annem :s bende esimi begenmedigini benim icin baska hayaller kurdugunu falan düşünüyorum:öz anneniz mi ? ilginçmiş evlendğinizi kabullenemiyor olablr
mesafenizi koyun benceÖz annem :s bende esimi begenmedigini benim icin baska hayaller kurdugunu falan düşünüyorum:
haklisin bende oyle düşündüm ama dugun ortasinda yanimda ailemi goremeyince cok kötü oldum. Paranin küçük bi kısmını verdim ve bunu hic soylemeyecegim esime annemin olsun o para umrumda degil anneme anlatamadim bi türlü bu güvensizlik demek saklamam ondan dedimse de olmadi onu kirmamak icin bi kismini vererek annemi ikna etmeye calistim . Insallah eşim hic ogrenmez hem cok üzülür hem kırılır hem küser: (Sen iyimisin dugun senin dugunun sen evlendin nasil istersen oyle yaparsin saygi duymak zorundalar
Esinden para sakladin annene verdin 20 gunluk evlisin pes diyorum esin bunu sana yapsa kiyamet kopardi dimi
Esimde ayni seyi söylüyor ben de ayni seyi dusunuyorum ama içim huzursuz oluyor onlara cok bağlıyım galibamesafenizi koyun bence
yeni bir hayat kurdunuz artık buna bakın bağlı kalmayınEsimde ayni seyi söylüyor ben de ayni seyi dusunuyorum ama içim huzursuz oluyor onlara cok bağlıyım galiba
Oyun dans karisik ortamda hos olmuyor bunu dusunuyorlar bence ama bi oyun bu kadar mesafe yaratmaz ki insanin evladina , oyle degil mi ? Cok sacma geliyor bu durum bana . Baska sebep olabilir mi ?Bazen uzaydan geldiğimi falan düşünüyorum. Düğünde oyun havası olmasının ne gibi bir sakıncası var? Hayır kokteyl tarzı, hafif müzikler çalsın mı diyorlar, oyun havasını ilkel mi buluyorlar.Anladığım kadarıyla öyle bir düğün de değil. Bunlar dışında ne gibi bir sebep olabilir? Yoksa dans etmeyi, oynamayı mı yanlış buluyorlar?
Elimden geleni yapiyorum yapacagim teşekkür ederimyeni bir hayat kurdunuz artık buna bakın bağlı kalmayın
birBazen uzaydan geldiğimi falan düşünüyorum. Düğünde oyun havası olmasının ne gibi bir sakıncası var? Hayır kokteyl tarzı, hafif müzikler çalsın mı diyorlar, oyun havasını ilkel mi buluyorlar.Anladığım kadarıyla öyle bir düğün de değil. Bunlar dışında ne gibi bir sebep olabilir? Yoksa dans etmeyi, oynamayı mı yanlış buluyorlar?
Oyun dans karisik ortamda hos olmuyor bunu dusunuyorlar bence ama bi oyun bu kadar mesafe yaratmaz ki insanin evladina , oyle degil mi ? Cok sacma geliyor bu durum bana . Baska sebep olabilir mi ?
Arkadaslar merhaba yeni evlendim ben 20 gün oldu . Düğünü esim ve ben programladik ailelere bilgi verdik oncesinde dugunden önceki gun müzikleri ayarlamak için gittik normalde oyun havasi falan olmayacakti bende ailemde istemiyorduk esimde oyle fakat o gün eglenceli olsun diyerek israr etti bende kabul ettim bi kac sinirlama ile sasece 3 parca olarak. Annemlere soylemedim o gün zaten huzursuzluk gerginlik vardi , bir de onlarin uzerine bunu demek istemedim zaten kendimde unuttum gittim. Düğünde oyun havasi baslayinca bizimkiler ortadan kayboldu cok üzüldüm bozuldum. Birde düğün oncesi annem birikmis parami evde birakmam konusunda israr etti ne olur ne olmaz diye nisanlima pek guvenmiyorlardi bende olabildigince gecistirdim cünkü nisanlim biliyordu birikmisim oldugunu miktarini bilmesede. Ben bi kismini anneme verdim annem nerde hepsi dedi kime verdin falan cok kizdim güvensizliği ne O da bana kizdi sanki ben senin parana mi konacagim gibi konustu . Düğün sonrasi beni aramadi balayinda en az 5 kere aradim konusamadim babami aradığımda yaninda ise falan konustum 1 -2 kez , ilk 15 günde 2 kez gittik surat 5 karis kimse düğünden bahsetmiyor tek kelime bile . Hala sogukluk devam ediyor hala beni aramiyor annem geçen gun aradim lutfettin falan dedi cok kötü oldum halbuki hic aramamazlik etmedim ne yapsam bilemedimhem gurur yapiyorum hem böyle kötü iliskimiz olsun istemiyorum ben kötü bi şey mi yaptim arkadaslar ?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?