• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamıyorum

Sonuvarbunun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
69
23
3
51
Merhaba hanımlar. Direkt sorayım çünkü sıkıntımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum şu an. Eşimden bir aydan fazladır uzaktayım annemleri ziyaretteyim. Sorum şu eşinizle bu durumdayken gün içinde ne sıklıkta iletişim kurarsınız. Bize hep şu oluyor bir süre yoğun iletişimde oluyoruz sonra herife birşey oluyor iletişim çok seyrekleşiyor. Canı birşeye sıkıldığı zaman huyudur pek konuşmak istemez ama bu sessizliği beni hep düşündürüyor. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım akıl verin bana lütfen. Çok ilgiliyken ilgisiz oluveriyor. Canı birşeylere sıkılıyordur belki ama bu kadar sessiz kalması normal mi? Akşam dedim napıyorsun ne alemdesin diye dışarıdayım aşkım dedi ses yok hala.. Aklıma takılan birşey daha var. Çekinerek soruyorum ama akıl alacak kimsem yok. Eşim benden fantezi olsun diye çıplak fotolarımı göndermemi istiyor telden. Düşünüyorum eşler arasında fantezi olabilir diye eşime de çekincelerimi söylüyorum, ben seninle yaşamak istiyorum diyor. Sizce bu doğru mu eşimi kırmamak için yapıyorum ama içim rahat olmuyor.

Eşim benden fantezi olsun diye çıplak fotolarımı göndermemi istiyor telden. Düşünüyorum eşler arasında fantezi olabilir diye eşime de çekincelerimi söylüyorum, ben seninle yaşamak istiyorum diyor.
Ben bu kısma takıldım, biriyle sanal seks yapacağım ama seninle olsun istiyorum anlamına gelmiyor mu bu cümle?
Ayrıca arıyorsunuz dışarıdayım diyor nerede olduğunu söylemeden, üzerine ilgisiz...Bana çok sağlam bir ilişkiniz varmış gibi gelmedi.
Bunun kararını en iyi siz verirsiniz, güveniyorsanız aldatmadığına ve aranızın iyi olduğuna kimliğinizi belli edecek detaylar olmadan kesinlikle suratınızı göstermeden foto atabilirsiniz. Ama dediğim gibi ilişkinizin durumu çok önemli.

1 ay cok uzun bir süre degil mi?
Üstelik sizden uzaktayken eşinizin fotograflarinizi istemesi de bana normal geldi.belki sizi hayal etmek istiyor gerisini siz anladınız işte. Bence evinize dönün artık

Eşim birbuçuk ay kalırsınız diye bir laf ettiği için ve ayrı kalmak onun için çok ta önemli değilmiş gibi geldiği ve de annemlerin de eşim tarafının da ayrı kalkmamızı çok önemsemediği için annemlerin bakıma ihtiyacı olduğu için. İnanın şu an o kadar üzgünüm ki eşim neden böyle yapıyor anlamıyorum. Beni özlemiyormuş gibi. Annenlere bak diye bizi gönderdi bir kızım var dört yaşında iyi niyetli bir insandır ama bir süre sessiz kalınca olumsuz duygular içine giriyorum...

Çıplak fotoyu bilemedim
Atsanız da yüzünüzü göstermeden çekseniz olmazmı?
Burda bı üyenin eşi, kadının uygunsuz fotoğraflarını nette paylaşmış diye okumuştum

Ailenizin ihtiyacı varsa 1 ay kalınabilir ama çok uzun bir zaman bana göre evden ayrılmak için

Çıplak fotoyu bilemedim
Atsanız da yüzünüzü göstermeden çekseniz olmazmı?
Burda bı üyenin eşi, kadının uygunsuz fotoğraflarını nette paylaşmış diye okumuştum

Ailenizin ihtiyacı varsa 1 ay kalınabilir ama çok uzun bir zaman bana göre evden ayrılmak için
Ay yok artık gercekten mi yaa ? Hangi konu o hatırlıyor musun? Insan esinin ciplak fotosunu paylasir mi yaa düşünmesi bile korkunç inanamiyorum

Ay yok artık gercekten mi yaa ? Hangi konu o hatırlıyor musun? Insan esinin ciplak fotosunu paylasir mi yaa düşünmesi bile korkunç inanamiyorum
Bende çok şok olmuştum tekrar tekrar okudum ben salaklaştım da anlamıyorum diye ama öyle yazmıştı
Ama konuyu hatırlayamıyorum yaa:((
Belki hatırlayanlar çıkar

Bir akıl vericem ama yapmak isterseniz :KK49:madem çıplak foto filan istiyor şöyle şehvetli aşk dolu bir gece telefon konuşmasıyla seni çok özledim aşkım dedirtebilirseniz evinize hemen geri dönün :dondurma:Yok o şehvete rağmen kal annenlerde ben böle iyiyim dışarı filan çıkıyorum derse o dk yola çıkın bu adamda bişeyler var denektir :işsiz:

Skype'tan falan sanal seks yapın bari veya görüntülü aramayla. Fotoğraflar artık çok kolay yayılabiliyor akıllı telefonlarda ve artık Cloud var yani telefondan silseniz bile orada kalıyor, hacklenebiliyor. Onu geçtim kazara biri görebilir telefonunda tutarsa.

Ben de gider kalırım ailemde 1 ay. Uzak 8 saat mesafe. Her zaman gidilmiyor.

gizli video çekip paylaşan bile var
ortalık ahlaksız kaynıyor
ben olsam foto vs. yollamam telefon insan yapımı ne olacağı belli olmaz

Ben de karsiyim 1 ay ve uzeri kalmalara. Saglik sorunu olur vb neyse ama hic yoktan esinizden 1 ay kalmak bana ters. Bende ailemden cok uzaktayim ama en fazla bir iki haftaligina gittim simdiye kadar.

Esiniz zaten istediginden anlasildigi uzere enteresan, tekin degil. Yalniz birakmayin bu adami. Fotografinizi atmak yerine cikin gidin surpriz yapin.

Back
X