Anlamlandıramadığım duruma her kafadan bir fikir istiyorum.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi geceler dilerim.

Belki önceki konularımda ya da yorumlarımda denk gelip okumuşsunuzdur.
Benim severek ayrıldığım biri var.(Karşılıklı severek ayrıldık,daha doğrusu ben ayrıldım) İçimde ukde kalan biri. Belki ömrümün sonuna kadar öyle gider,
belki Allah büyük ya, karşıma ondan fazla seveceğim geçmişi sıfırlayacak biri çıkar,
Bu konuda hayata kendimi teslim etmiş moddayım açıkçası.

Neyse, o biriyle biz zaten hiçbir sosyal medyamızda birbirimizin ekli değiliz. 1 yıl 3 ay önce filan ayrılmışız en son da 1 yıl önce filan konuşmuşuzdur o yazmıştır ben olmayacağını söyleyip konuyu kapatmışımdır.
He neyse, bu beni durup dururken facebooktan bugün engellemiş.
Ben stalk yapıp arada bakıyordum, bir baktım yok çıkmıyor. Arkadaşımdan aratınca çıkıyor.

Anlamlandıramadım. Ne alaka yani ? Bir insan, zaten birbirinde ekli değilse teeee o kadar zaman sonra neden engeller ?
Yanlışlıkla bir şeyini beğenme durumum da yok , ki onu fark edip engellesin vs.
İlişkimiz bitince engellemiş, bir kaç ay sonra kaldırmıştı engeli.
Şimdi yine engel. Mantık ne ? Ya da hangi mantıksız düşüncenin hareketi bu ?
Fikir yürütebilir misiniz benim için ?
Çünkü cidden buradaki bazı insanların nokta atışları çok iyi.
Sevgiler, saygılar
Şimdiden teşekkür ederim

Edit: Sevgilisi yok. Zaten olsaydı bilerek engellemezdi çünkü en son konuştuğumuzda "benim yanımda birini gördüğünde suratının alacağı şekli çok merak ediyorum, o zaman da böyle net bir şekilde bana mutluluklar dileyebilecek misin acaba?" demişti. Yani bu düşüncede biri sevgilisi olunca engellemez bence.

Son düzenleme:
sevgilisi vardir buyuk ihtimal

Kimleri taniyorsun mu ne deniyorsa artik..orda senin sayfan cikip cikip duruyorsa ondan engellemis olabilir..

Ama bence bunlari dusunmek icin vakit cok kisa
Simdi oyle mi boyle mi diye dusunerek vakit harciyorsun bosuna...

Bildiğim kadarıyla facebookta birini stalklayınca facebook seni o kişiye öneriler olarak gösteriyor. Benim başıma gelmedi, sadece öyle bir duyum aldım ama bir iki yıl oluyor bu, facebook bu özelliğini sürdüyor mu biliyorum.

sevgili yapmistir? sevgilisi piskopat dir kiskancliktan her yerden engeliceksin demistir?

yada sana yem atiyor

sevgilisi vardir buyuk ihtimal

Birini bulmus ,senin gormeni istememis ya da kiz seni biliyorsa o engeli bastirmistir.

Sevgilisi yok. Ben ondan sonra unutmak için hayatıma birini almıştım. Sevemediğim için Ondan ayrıldım 1 hafta önce.
Onun yemi mi acaba ? Yazıp "hayırdır?"dicem mi sanıyor ne ?

Son düzenleme:
Benim bi eski sevgilim vardi. Bir engellerdi bir kaldirirdi bende sık sık stalk yaptigimdan biliyodum. Bi gun bi muhabbetimiz oldu nedenini sordum. Merak edip girip bakiyodum sana, sinirimn bozuldugu bi sey görünce engelliyodum bakip uzulmemek icin demisti. Böyle bir sey olabilir mi aceba ?

Kimleri taniyorsun mu ne deniyorsa artik..orda senin sayfan cikip cikip duruyorsa ondan engellemis olabilir..

Ama bence bunlari dusunmek icin vakit cok kisa
Simdi oyle mi boyle mi diye dusunerek vakit harciyorsun bosuna...

İşsizim de İş bulamadım ondan vaktim bol. Ki sosyal biriyimdir, az önce eve geldim. Ev kuşu da değilim ama işte takıntılıyım biraz. Hatta çokça. Evet çok mantıklı :)

Aaaa hadi yaaa olabilir bak bu. Mantıklı geldi

Bana da aslında kendini engelleme amaçlı, sinirini çıkarma amaçlı gibi geldi. Bunun için de yuh hala mı ya Yiğit ? Pes diyorum :)))

Bana da aslında kendini engelleme amaçlı, sinirini çıkarma amaçlı gibi geldi. Bunun için de yuh hala mı ya Yiğit ? Pes diyorum :)))
Oyle deme vallaha benim bu durumum 3 sene sürmüştü. Zebellah gibiydi adam ya. Arada durur durur fotograflarimizi atardi napmaya calisiyosun dedigimde de " ya ışte kotu niyetim yok güzel gunlerdi " derdi. Seninkide yakinda patlak verir cok şükür sonunda tamamiyle kendi kafasında bitirdi de rahatlamistim.

Birini bulmus ,senin gormeni istememis ya da kiz seni biliyorsa o engeli bastirmistir.
Belki de bosta kaldi bana sarmasin demistir

Ahahaha aşkollllsun Ben önceki ilişkimle olan belirtileri sayfamdan sildim ya fotoğraf, ilişki durumu filan. Onu fark ettiğini mi çaktırma biçimi acaba ? Sayfama girmeden engelleyemeyeceğine göre , "sayfana girdim gördüm" mesajı.
Ve de "şimdi de ben seni istemiyorum" deme biçimi. hummmm

Ayyyy annecimmm patlak vermesin ya . Zaten kendime karşı savaşıyorum, onu unutmak ve ona dönmemek için.
Bir de o cephe açılırsa sıkıntı
Aslında böyle yapmasından biraz da ondan endişe ettim anlamaya çalışıyorum.
3 sene de maşallah ya. Sen neden ayrılmıştın ? Severken ?

Facebook'ta birinin profiline birkaç kez bakarsan tanıyor olabileceğin kişilerdi sanırım adı orda gözüküyorsun.
Bu durumda iki seçenek var:
1- Adam bundan haberdar ve seni tamamen unutmuş ki hiçbir şekilde onunla ilgili bir şey görmeni istemiyor.
2- Adam bundan haberdar ve senin olayı farkedip ona mesaj atacağını düşünüyor.

sevgilisi vardır.
kendince yolunu çizdiğini kendine ispatlıyordur.

Ve çok ilginçtir bunu ben tamamen bekar moduna geçtiğimde yapıyor :)
Salak şey. Gıcık oldum hıh

sevgilisi vardır.
kendince yolunu çizdiğini kendine ispatlıyordur.

birini engelleyince o beni göremiyor ya bende artık onu göremiyormuyum?

Yok kuzu . Göremiyorsun. Maalesef. Ben de o özellik gelsin istiyorum ama gelmiyo

Sevgilisi yok . Eminim zaten olsa aleni şekilde paylaşır ve beni inadına engellemez. Çünkü en son konuştuğumuzda, benim yanımda birini gördüğünde, suratının alacağı şekli çok merak ediyorum demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…