Anlamlandıramadığım duruma her kafadan bir fikir istiyorum.

Sevgilim var bana ulasmasin diye mi yapiyor acaba??
Sana bakip seni onemsiyor gibi geldi bana cunku engelleme geregi bile duymazdi onemsemeyen insan..

Hiç sebebi de olmayabilir.. eşimle evlenmeden önce çok uzun zaman birliktelik yaşadık ve sık sık ciddi ayriliklarimiz olurdu. Barisinca sorardım niye onu paylastin niye engeli kaldirdin tekrar engelledin falan diye. Hiç mantikli bı cevabı olmazdı. O an hiçbirşey yokken daha çok kinlendim veya o an barışma istegi vardı falan gibi.. ben de WhatsApp grubumda kızları darlardim ne demek istemiş olabilir bununla falan diye :) velhasil kelam fazla anlam yüklememeni öneririm

Sevgilim var bana ulasmasin diye mi yapiyor acaba??
Sana bakip seni onemsiyor gibi geldi bana cunku engelleme geregi bile duymazdi onemsemeyen insan..

Bana da öyle geliyor. Ne alaka yani ? O kadar zaman olmuş. Nedir yani.

o zaman sana demek istemiş ki. sevgilinden ayrıldın bana bakmak istersen bakma:)
beni görmen bile yasak sana demiş.
arkadaşların dedipi gibi zaten arada baktığının farkındaysa trip atmış sana açıkça..

Erkek milleti değil mi ? :) Hareketlerinde pek bir anlam aramamak lazım. Biz kadınlar gibi değiller :))

Hoşuna gitmeyen bir şey mi görüp engelliyor acaba ? Üzüldüğü için ?

Yada deneme yapıyor engelle çalışıyor mu diye

Ya seviyorum seni . Cidden düşünce tarzını seviyorum, bazen sert olsan da.
"beni görmen bile yasak sana"
tam da böyle net ve sert karakterde biri zaten :)

Sorcha Bebegim nerelerdesin kiz gozum seni aradi yeminlen :) konuna yorum yapicam once su bebenin mamasini bi icirimde :)

Sorcha Bebegim nerelerdesin kiz gozum seni aradi yeminlen :) konuna yorum yapicam once su bebenin mamasini bi icirimde :)

Öp bebeni yerimeee.... Dışarıdaydım bugün beybi.
Ondan yazamadım. Eve geleyim de yazayım diye bütün gün sabrettim

Belki de o sizin bir şeyinizi beğenmiştir yanlışlıkla ya da arkadaşlık isteği filan yollamıştır. Engelleyerek çıkabilmiştir işin içinden.

Hoşuna gitmeyen bir şey mi görüp engelliyor acaba ? Üzüldüğü için ?

Yada deneme yapıyor engelle çalışıyor mu diye

aHAHA deli :) Yalnızlıkla ilgili şiir yazmıştım. "Bunun hala bana dönmeye niyeti yok" deyip sinirlenip taaaak diye basmıştır engeli

Bence tam da bu sebepten engelledi.Siz gizlice onu takip ederken belli etmeseniz bile,o tahmin ediyordur sizin onun hesabını izlediğinizi.Aklı sıra siz o engel koyunca,"niye engel koydu ki acaba,yoksa hayatında birisi mi var,"diye düşüneceksiniz ve peşine düşeceksiniz.Kanmayın oyununa.O,sizin onunla iletişime geçmeniz için yapıyor.İletişime asla geçmeyin,o da görsün böyle oyunların işe yaramayacağını.

Ben de geçenlerde eski sevgilimi durup dururken engelledim. Ayrilali 5 sene oldu, ayrildiktan sonra hic iletişime gecmedik hatta ben bu arada evlendim filan. Ama oneriler kısmında çıkıyordu, gördükçe sinirim bozuluyordu engelledim ben de.
Oyle bir sey olabilir.

Belki de o sizin bir şeyinizi beğenmiştir yanlışlıkla ya da arkadaşlık isteği filan yollamıştır. Engelleyerek çıkabilmiştir işin içinden.

Vu huuuu aşırı mantıklı :) İşte dediğim nokta atışı. Çok teşekkür ederim. :)
Sende boş değilsin ona saykiii

Evit. Seviyorum keratayı ama ömrümün sonuna dek uzaktan :)

Yok canım merak etme. "ulan sen napmaya çalışıyorsun " diye çemkirmek içimden hafiften gelse de, o içimden gelen şeyleri yapmamayı iyi öğrendim. İyi törpüledim o alanda kendimi. Oyunlara gelmiyorum artık :)

Sadece siniri bozulduğu için engellemiş de olabilir haklısınız :)

Kiz arkadasi vardir ki sen yok diosun o ihtimali eledik..Senin onu stalkladigini tahmin ediosa seni sinir etmek icin yapmistir? Merak edip hesap sornani bekliyodur? Ya da unutamiodur surekli karsisina ciktigin icin, kendi yoluna gitnek istiodur.. seni gordukce aklina geliosan kendince bole bi yol izliodur?

Sahi niye ayrildinki kuzum bu heriften madem karsilikli seviyodunuz:)

Erkeklerin yaptıkları şeylerde mantık aramayı bıraktım. Sana da tavsiye ederim. İlkokuldan beri yakın olduğum, lise yıllarında tamamen bana açılan bir çocuk vardı. Daha sonra başka şehire taşındı ve devam edemedik. Arkadaşça arada yazışırdık. Üniversiteye gittikten sonra çocuk sapıttı. Aramızda hiçbir sorun yokken beni engeller 3 ay sonra açardı , utanmadan da yazardı ha. Ben de arkadaşım olduğu için nadiren nasılsın diye sorarsa “iyiyim”derdim. “Sen nasılsın “diye soramadan engeli yerdim Arada gelir,gider ruh hastası gibi. Hatta şu sıralar gelmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…