- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
Sevgilim var bana ulasmasin diye mi yapiyor acaba??
Sana bakip seni onemsiyor gibi geldi bana cunku engelleme geregi bile duymazdi onemsemeyen insan..
Yok kuzu . Göremiyorsun. Maalesef. Ben de o özellik gelsin istiyorum ama gelmiyo
Sevgilisi yok . Eminim zaten olsa aleni şekilde paylaşır ve beni inadına engellemez. Çünkü en son konuştuğumuzda, benim yanımda birini gördüğünde, suratının alacağı şekli çok merak ediyorum demişti :)
Hiç sebebi de olmayabilir.. eşimle evlenmeden önce çok uzun zaman birliktelik yaşadık ve sık sık ciddi ayriliklarimiz olurdu. Barisinca sorardım niye onu paylastin niye engeli kaldirdin tekrar engelledin falan diye. Hiç mantikli bı cevabı olmazdı. O an hiçbirşey yokken daha çok kinlendim veya o an barışma istegi vardı falan gibi.. ben de WhatsApp grubumda kızları darlardim ne demek istemiş olabilir bununla falan diye :) velhasil kelam fazla anlam yüklememeni öneririm
o zaman sana demek istemiş ki. sevgilinden ayrıldın bana bakmak istersen bakma:)
beni görmen bile yasak sana demiş.
arkadaşların dedipi gibi zaten arada baktığının farkındaysa trip atmış sana açıkça..
Ya seviyorum seni .Cidden düşünce tarzını seviyorum, bazen sert olsan da.
"beni görmen bile yasak sana"
tam da böyle net ve sert karakterde biri zaten :)
Sorcha Bebegim nerelerdesin kiz gozum seni aradi yeminlen :) konuna yorum yapicam once su bebenin mamasini bi icirimde :)
sert değilim ya:))
aslında yumuşacığım
Hoşuna gitmeyen bir şey mi görüp engelliyor acaba ? Üzüldüğü için ?
Yada deneme yapıyor engelle çalışıyor mu diye
aHAHA deli :) Yalnızlıkla ilgili şiir yazmıştım. "Bunun hala bana dönmeye niyeti yok" deyip sinirlenip taaaak diye basmıştır engeli
Bence tam da bu sebepten engelledi.Siz gizlice onu takip ederken belli etmeseniz bile,o tahmin ediyordur sizin onun hesabını izlediğinizi.Aklı sıra siz o engel koyunca,"niye engel koydu ki acaba,yoksa hayatında birisi mi var,"diye düşüneceksiniz ve peşine düşeceksiniz.Kanmayın oyununa.O,sizin onunla iletişime geçmeniz için yapıyor.İletişime asla geçmeyin,o da görsün böyle oyunların işe yaramayacağını.Edit: Sevgilisi yok. Zaten olsaydı bilerek engellemezdi çünkü en son konuştuğumuzda "benim yanımda birini gördüğünde suratının alacağı şekli çok merak ediyorum, o zaman da böyle net bir şekilde bana mutluluklar dileyebilecek misin acaba?" demişti. Yani bu düşüncede biri sevgilisi olunca engellemez bence.
Belki de o sizin bir şeyinizi beğenmiştir yanlışlıkla ya da arkadaşlık isteği filan yollamıştır. Engelleyerek çıkabilmiştir işin içinden.
Sende boş değilsin ona saykiii
Bence tam da bu sebepten engelledi.Siz gizlice onu takip ederken belli etmeseniz bile,o tahmin ediyordur sizin onun hesabını izlediğinizi.Aklı sıra siz o engel koyunca,"niye engel koydu ki acaba,yoksa hayatında birisi mi var,"diye düşüneceksiniz ve peşine düşeceksiniz.Kanmayın oyununa.O,sizin onunla iletişime geçmeniz için yapıyor.İletişime asla geçmeyin,o da görsün böyle oyunların işe yaramayacağını.
Ben de geçenlerde eski sevgilimi durup dururken engelledim. Ayrilali 5 sene oldu, ayrildiktan sonra hic iletişime gecmedik hatta ben bu arada evlendim filan. Ama oneriler kısmında çıkıyordu, gördükçe sinirim bozuluyordu engelledim ben de.
Oyle bir sey olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?