• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım duruma her kafadan bir fikir istiyorum.

Önerilerde görmek istemiyorsa engellemesine gerek yok, sağdaki çarpıyla öneriler listesinden çıkarabiliyor. Bence o da stalklıyordu sizi ve "artık yapmıycam, lanet olsun, unutmak istiyorum seni" diye düşünüp engellemiş olabilir eğer ki sevgilisi olmadığına eminseniz.

Amann boşver be canım, engellesin gitsin. Zaten olmayacak diyosun senin kafanıda daha fazla meşkul etmemiş olur.
Şeytan aman olmayacak olsa da arada gir bak nolcek kii diye dürtemez seni :KK70:

Bence sana yem atmış . Uzun süredir konuşmuyormuşsunuz ve engeli gördüğünde ona yazacağını sanmış benim aklıma ilk o geldi yanı seninle iletişim kurmak için böyle birşey yapmış

Canim beni de sevgili olmadigim ama beni sevdigini soyleyen ve sonradan soguyup muhabbeti kestigim kisi faceten eklemisti ben kabul etmedim bir iki gun sonra baktim istek yok gitmis:KK70:
Anlam veremedim.

Yaaa ciddi mi bu kalbime okuz oturdu :KK43:

İki arkadaşım çok emin böyle bir şey olduğundan, ama ben facebook kullanmadığım için bir yorumda bulunamayacağım. Tanıyor olabileceğiniz insanlar mı ne öyle bir bölümde sizin hesabınız çıkıyormuş.

İki arkadaşım çok emin böyle bir şey olduğundan, ama ben facebook kullanmadığım için bir yorumda bulunamayacağım. Tanıyor olabileceğiniz insanlar mı ne öyle bir bölümde sizin hesabınız çıkıyormuş.

Bu facebook yuvaları yıkıyor :(

Bende buna benzer bi durum yasamistim.esimden once ilk aşik oldugum bir sevgilim vardi ayrildik.ben onu engelledim.aylar sonra engeli kaldirdim iki gun sonra bi baktimki o beni engellemis.mutluluktan havalara uctum hala bana bakiyor.beni onemsiyorki engel atti diye.:KK70:cunku insan sevmedigine notr olur diye dusunuyordum.bence eski sevgilinizde sizi hala onemsiyor.

Kendimden yola çıkarak birini uzun süre sonra durduk yere engellemek için ancak yanlışlıkla bildirim göndermiş olma ihtimali geliyor. Hani stalklarken bir yere dokundu sanıp bildirim gitmesin diye anında engelleyip ortadan kaybolmak için yapmış olabilir aklıma bu geldi sadece...

Kiz arkadasi vardir ki sen yok diosun o ihtimali eledik..Senin onu stalkladigini tahmin ediosa seni sinir etmek icin yapmistir? Merak edip hesap sornani bekliyodur? Ya da unutamiodur surekli karsisina ciktigin icin, kendi yoluna gitnek istiodur.. seni gordukce aklina geliosan kendince bole bi yol izliodur?

Sahi niye ayrildinki kuzum bu heriften madem karsilikli seviyodunuz:)

Çok sinirli. Ve küfretmişti :) O sinirle olmaz diye canım. Bugün küfreden yarın neler der, yapar. Güvenemedim.

Erkeklerin yaptıkları şeylerde mantık aramayı bıraktım. Sana da tavsiye ederim. İlkokuldan beri yakın olduğum, lise yıllarında tamamen bana açılan bir çocuk vardı. Daha sonra başka şehire taşındı ve devam edemedik. Arkadaşça arada yazışırdık. Üniversiteye gittikten sonra çocuk sapıttı. Aramızda hiçbir sorun yokken beni engeller 3 ay sonra açardı , utanmadan da yazardı ha. Ben de arkadaşım olduğu için nadiren nasılsın diye sorarsa “iyiyim”derdim. “Sen nasılsın “diye soramadan engeli yerdim:KK45: Arada gelir,gider ruh hastası gibi. Hatta şu sıralar gelmesi lazım.o_O

Andık ya yarın kesin seninki geri gelir yazar "nasılsın" :D

Haklısın erkek davranışlarında mantık aramamak lazım cidden :)

Önerilerde görmek istemiyorsa engellemesine gerek yok, sağdaki çarpıyla öneriler listesinden çıkarabiliyor. Bence o da stalklıyordu sizi ve "artık yapmıycam, lanet olsun, unutmak istiyorum seni" diye düşünüp engellemiş olabilir eğer ki sevgilisi olmadığına eminseniz.

Evet eminim :) Olabilir, ortak arkadaşlarda yorumlaşmalarda orda burda gözüne görünmemem için belki de :)

Amann boşver be canım, engellesin gitsin. Zaten olmayacak diyosun senin kafanıda daha fazla meşkul etmemiş olur.
Şeytan aman olmayacak olsa da arada gir bak nolcek kii diye dürtemez seni :KK70:
Aynen ya beni kendisine bakmaktan kurtardı yeminle :D :D bi rahatlama da gelmedi değil diyormuşum :D

Bence sana yem atmış . Uzun süredir konuşmuyormuşsunuz ve engeli gördüğünde ona yazacağını sanmış benim aklıma ilk o geldi yanı seninle iletişim kurmak için böyle birşey yapmış

Bana da bu ihtimal çok kuvvetli geliyor. Zaten sever yemlemeyi.

Canim beni de sevgili olmadigim ama beni sevdigini soyleyen ve sonradan soguyup muhabbeti kestigim kisi faceten eklemisti ben kabul etmedim bir iki gun sonra baktim istek yok gitmis:KK70:
Anlam veremedim.

Engellediği için gitmiştir tahminen canım :)

Bende buna benzer bi durum yasamistim.esimden once ilk aşik oldugum bir sevgilim vardi ayrildik.ben onu engelledim.aylar sonra engeli kaldirdim iki gun sonra bi baktimki o beni engellemis.mutluluktan havalara uctum hala bana bakiyor.beni onemsiyorki engel atti diye.:KK70:cunku insan sevmedigine notr olur diye dusunuyordum.bence eski sevgilinizde sizi hala onemsiyor.

Biliyor musun o engeli kaldırınca ben onu engellesem mi acaba ? diye düşünmüştüm :D Ama yapmıcam musallat olur bi de :/
Geçmişi hortlatmak güzel değil...

Kendimden yola çıkarak birini uzun süre sonra durduk yere engellemek için ancak yanlışlıkla bildirim göndermiş olma ihtimali geliyor. Hani stalklarken bir yere dokundu sanıp bildirim gitmesin diye anında engelleyip ortadan kaybolmak için yapmış olabilir aklıma bu geldi sadece...

Onda şey olmuyor mu , hani beğenip engellesem bile bildirim çoktan gitmiş olmaz mı ?

Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı,
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı,
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek,
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek...
Diye devam ediyor...

Belki farketti stalkladıgını,
Yada yeni sevgili yaptı ona ulaşmanı istemiyor.

Çok sinirli. Ve küfretmişti :) O sinirle olmaz diye canım. Bugün küfreden yarın neler der, yapar. Güvenemedim.

Andık ya yarın kesin seninki geri gelir yazar "nasılsın" :KK70:

Haklısın erkek davranışlarında mantık aramamak lazım cidden :)

Evet eminim :) Olabilir, ortak arkadaşlarda yorumlaşmalarda orda burda gözüne görünmemem için belki de :)

Aynen ya beni kendisine bakmaktan kurtardı yeminle :KK70: :KK70: bi rahatlama da gelmedi değil diyormuşum :KK70:

Bana da bu ihtimal çok kuvvetli geliyor. Zaten sever yemlemeyi.

Engellediği için gitmiştir tahminen canım :)

Biliyor musun o engeli kaldırınca ben onu engellesem mi acaba ? diye düşünmüştüm :KK70: Ama yapmıcam musallat olur bi de :/
Geçmişi hortlatmak güzel değil...

Onda şey olmuyor mu , hani beğenip engellesem bile bildirim çoktan gitmiş olmaz mı ?

Emin olamamış olabilir yapıp yapmadığına başka bir şey aklıma gelmedi

Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı,
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı,
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek,
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek...
Diye devam ediyor...

Belki farketti stalkladıgını,
Yada yeni sevgili yaptı ona ulaşmanı istemiyor.

Hemen bir şarkı da patlattı :KK68::KK68:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Emin olamamış olabilir yapıp yapmadığına başka bir şey aklıma gelmedi

Evet benim de gelmiyor :))

Ne olur geyik yapmayalıııım, çatır çatır banlanmayalıııım, mune gelir konu dışı derrrrr, işin sonu mapusaaa gideeerrrr :KK75:

Ya çok net kesin ve sinirli diyorsun da bu tarz adamlar çok cool olmaz mı? Evet çok cool olurlar, ateşleri sağa sola sıçrar ağır hareket ederler takmazlarda kimseyi ağırlığından ödün vermezler.
Ama şu kesin ki anlattıklarına bakılırsa sen bu adamın çok hassas ve zayıf noktası olmuşsun.
Facebook’un çok lanet bir yapısı var stalkladığımız kişilerin sürekli önerilerinde çıkarız. Bitmeden önce ki ilişkinde de baktıysan çok çıkmışsındır önerilere engellemek istese o zamanlar engellerdi bence.
Böyle bir adamın psikopat sevgilisi olamaz. Bir bayan yüzünden de kılıbık olacak tipe benzetmedim. Sevgilisi olduğunu sanmıyorum.
Sürekli önerilerinde çıksan morali bozulsa yine baştan engeller.
Herhangi bir istek like attıysa da her ne kadar seni engellerse engellesin bildirim panelinde aniden çıkardı öyle birşey olmadığı için de engellediğini sanmıyorum.
Yeni engelliyorsa senin ilişkinin bittiğini öğrenmiş veya görmüş olabilir. Engelleyim de görsün der gibi trip atmış sana. Bu bile seni ne kadar çok taktığını önemsediğini gösteriyor.
Parmaklarıyla adını yazıp aratması bile nasıl senin için yanıp tutuştuğunun göstergesi belli.
Yoksa kim neden umursasın yahu.
İki gün sonra yine açar o engeli. :D

Belki de dikkatinizi cekmek istemistir ve cekti de belli :)

Ben bu engelleme olayina cok sinir oluyorum ya hani böyle rahatsiz edilirsin fln tmmda erkekler bence bunu karsisindaki kadini delirtcek bi hareket oldugunu bildikleri icin yapiyolar. Malum bizde bizi delirtenlere karsi koyamiyoruz:KK53:

Ben halaa barismanizi cok istiyorum niyeyse sanki bi kıvılcım olsa birbirinize dogru kosacak gibisiniz hadi hayirlisi:KK68:

Back
X