- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ciddi mi bu kalbime okuz oturduBildiğim kadarıyla facebookta birini stalklayınca facebook seni o kişiye öneriler olarak gösteriyor. Benim başıma gelmedi, sadece öyle bir duyum aldım ama bir iki yıl oluyor bu, facebook bu özelliğini sürdüyor mu biliyorum.
Yaaa ciddi mi bu kalbime okuz oturdu![]()
İki arkadaşım çok emin böyle bir şey olduğundan, ama ben facebook kullanmadığım için bir yorumda bulunamayacağım. Tanıyor olabileceğiniz insanlar mı ne öyle bir bölümde sizin hesabınız çıkıyormuş.
Kiz arkadasi vardir ki sen yok diosun o ihtimali eledik..Senin onu stalkladigini tahmin ediosa seni sinir etmek icin yapmistir? Merak edip hesap sornani bekliyodur? Ya da unutamiodur surekli karsisina ciktigin icin, kendi yoluna gitnek istiodur.. seni gordukce aklina geliosan kendince bole bi yol izliodur?
Sahi niye ayrildinki kuzum bu heriften madem karsilikli seviyodunuz:)
Erkeklerin yaptıkları şeylerde mantık aramayı bıraktım. Sana da tavsiye ederim. İlkokuldan beri yakın olduğum, lise yıllarında tamamen bana açılan bir çocuk vardı. Daha sonra başka şehire taşındı ve devam edemedik. Arkadaşça arada yazışırdık. Üniversiteye gittikten sonra çocuk sapıttı. Aramızda hiçbir sorun yokken beni engeller 3 ay sonra açardı , utanmadan da yazardı ha. Ben de arkadaşım olduğu için nadiren nasılsın diye sorarsa “iyiyim”derdim. “Sen nasılsın “diye soramadan engeli yerdimArada gelir,gider ruh hastası gibi. Hatta şu sıralar gelmesi lazım.
![]()
Önerilerde görmek istemiyorsa engellemesine gerek yok, sağdaki çarpıyla öneriler listesinden çıkarabiliyor. Bence o da stalklıyordu sizi ve "artık yapmıycam, lanet olsun, unutmak istiyorum seni" diye düşünüp engellemiş olabilir eğer ki sevgilisi olmadığına eminseniz.
Aynen ya beni kendisine bakmaktan kurtardı yeminleAmann boşver be canım, engellesin gitsin. Zaten olmayacak diyosun senin kafanıda daha fazla meşkul etmemiş olur.
Şeytan aman olmayacak olsa da arada gir bak nolcek kii diye dürtemez seni![]()
Bence sana yem atmış . Uzun süredir konuşmuyormuşsunuz ve engeli gördüğünde ona yazacağını sanmış benim aklıma ilk o geldi yanı seninle iletişim kurmak için böyle birşey yapmış
Canim beni de sevgili olmadigim ama beni sevdigini soyleyen ve sonradan soguyup muhabbeti kestigim kisi faceten eklemisti ben kabul etmedim bir iki gun sonra baktim istek yok gitmis
Anlam veremedim.
Bende buna benzer bi durum yasamistim.esimden once ilk aşik oldugum bir sevgilim vardi ayrildik.ben onu engelledim.aylar sonra engeli kaldirdim iki gun sonra bi baktimki o beni engellemis.mutluluktan havalara uctum hala bana bakiyor.beni onemsiyorki engel atti diye.cunku insan sevmedigine notr olur diye dusunuyordum.bence eski sevgilinizde sizi hala onemsiyor.
Kendimden yola çıkarak birini uzun süre sonra durduk yere engellemek için ancak yanlışlıkla bildirim göndermiş olma ihtimali geliyor. Hani stalklarken bir yere dokundu sanıp bildirim gitmesin diye anında engelleyip ortadan kaybolmak için yapmış olabilir aklıma bu geldi sadece...
Çok sinirli. Ve küfretmişti :) O sinirle olmaz diye canım. Bugün küfreden yarın neler der, yapar. Güvenemedim.
Andık ya yarın kesin seninki geri gelir yazar "nasılsın"
Haklısın erkek davranışlarında mantık aramamak lazım cidden :)
Evet eminim :) Olabilir, ortak arkadaşlarda yorumlaşmalarda orda burda gözüne görünmemem için belki de :)
Aynen ya beni kendisine bakmaktan kurtardı yeminle![]()
bi rahatlama da gelmedi değil diyormuşum
Bana da bu ihtimal çok kuvvetli geliyor. Zaten sever yemlemeyi.
Engellediği için gitmiştir tahminen canım :)
Biliyor musun o engeli kaldırınca ben onu engellesem mi acaba ? diye düşünmüştümAma yapmıcam musallat olur bi de :/
Geçmişi hortlatmak güzel değil...
Onda şey olmuyor mu , hani beğenip engellesem bile bildirim çoktan gitmiş olmaz mı ?
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı,
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı,
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek,
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek...
Diye devam ediyor...
Belki farketti stalkladıgını,
Yada yeni sevgili yaptı ona ulaşmanı istemiyor.
Emin olamamış olabilir yapıp yapmadığına başka bir şey aklıma gelmedi
Konuya cok uygun söylemezsem olmazdıHemen bir şarkı da patlattı
Evet benim de gelmiyor :))
Benimi şikayet ettin ne ettin niye çagırdın muneyi