Anlamlandıramıyorum :(

derin_pretty

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
4
0
16
Haftalardır kendi kendimi yiyorum ve hala cevabını bulamadım, acaba benden hoşlanıyor mu? Evet klişe ama gerçekten tıkandım bu konuda ve diğer yorumlara baktıkça buranın gerçekten bana yardım edebilecek bir yer olduğunu gördüm, herkes gönlünce cevap veriyor burada, iyi kalpli bir şekilde.

Son düzenleme:
Bana bir ilgisi var gibi geldi açıkçası ama biraz daha gözlemlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Hem biraz daha tanımış olursunuz ;)

Biraz bekleyin gerçekten hoşlanıyorsa ikileme düşmeyeceğiniz kadar belli eder zaten yada gelir açılır. Kendinizi cok kaptirmadan biraz zamana birakin derim. Umarim istediginiz gibi olur :)

Amann ne sıkıyorsun canını? Git Söyle hoşlandığını.. ? Hoşlanıyorsa iyice yanaşır zaten..Arkadaş gibi görüyorsada söyler... Ben olsam Söyler,sonrada kabuğuma çekilirim....

Hoslansan da hoslanmasan da ya da hoslansada hoslanmasa da bence kedinin fare ile oynadigi gibi oynamasina izin vermemelisin. Kesinlikle yaptigi hareketlerden sonraki trpkilerinizi gpzlemleyip keyif aliyordur.

Bencede önce bi gözlemleyin hemen umutlanmayın elini omuzuna koyma işine gelince çok lavbalice bir erkek bir bayanın omuzuna elini koyup birşey anlatıyorsa sanki sizi asker arkadaşı gibi görüyor demektir hiç hoş gelmedi bana :KK3:

biraz çekin kendinizi..hoşlanıyorsa gelip "noldu"diye soracaktır zaten

Bana da bos degilmis gibi geldi, alttan alttan flort ediyor gibi:KK66:
Ama bu isler biraz belirsiz olabiliyor, hemen umutlanmayin, biraz ilginizi belli edin ve bir sure bekleyin...

Zip zip gelmeden ben sorayim yaslar kac? (Ne alaka demeyin bu konuda yorum yapabilmek icin kilit soru yani 18 yasinda ki bir ogrenciye yapilacak yorum baska , 28 yasinda bir genc kiza yapilacak yorum baska)

bsy varsa soylesin.. bi umut garibanca bekleme lutfen.. normal hayatina devam et ve isinle mesgul ol.. acikca bsy soylenmediyse kendini umutlandirip uzme, birden geri cekilirse daha kotu olur.. cool ol :KK53:
ayrica ne munasebet, elini omzuna atma filan, kim oluyo o?

Son düzenleme:
Sizden hoslaniyorsa bunu adam gibi belli etmeli. Elini omuzunuza atmasi sizden belkide yuz bulacagini bildigindendir. Isterse cok sevsin, birseyler netlesmeden boyle seylere musade etmeyin.

Kafa da buluyir olabilir, ilginizi hissettiyse. Ukaladir, duyarsizdir, takiliyordur v.s once bu tarafindan bajarak yaklasin.
Unutmayin gercekten hoslaniyorsa bu tur munasebetsizlikkerine goz yummayincada hoslannaya devam eder.

Sizden hoslaniyorsa bunu adam gibi belli etmeli. Elini omuzunuza atmasi sizden belkide yuz bulacagini bildigindendir. Isterse cok sevsin, birseyler netlesmeden boyle seylere musade etmeyin.

Kafa da buluyir olabilir, ilginizi hissettiyse. Ukaladir, duyarsizdir, takiliyordur v.s once bu tarafindan bajarak yaklasin.
Unutmayin gercekten hoslaniyorsa bu tur munasebetsizlikkerine goz yummayincada hoslannaya devam eder.
isabetli yorumlar ;)

Haftalardır kendi kendimi yiyorum ve hala cevabını bulamadım, acaba benden hoşlanıyor mu? Evet klişe ama gerçekten tıkandım bu konuda ve diğer yorumlara baktıkça buranın gerçekten bana yardım edebilecek bir yer olduğunu gördüm, herkes gönlünce cevap veriyor burada, iyi kalpli bir şekilde. Soruma gelirsek bu çocuğa soru soruyorum ve gelip elini omzuma atıyor öyle anlatıyor; ancak gerçekten garip bir durum oluyor ondan hoşlanmama rağmen. Ayrıca rütbe olarak benden üstte ve bu elini koyarak soruyu cevap verme hareketini kimseye yapmadı. Önceden başka bir zaman da yanımdan geçti sonra geri geldi içeride işini halledip ve yanımda öylece durdu, bana gülümsedi, telefonunu çıkardı, gereksizce öylesine baktı(sanırım tuş kilidini açtı sonra menüye girdi öylece gezindi ve telefonu kapadı) ve sonra gülümseyip gitti. Gerçekten çok garip anlar yaşıyorum onunla ama nedense saçma bir şekilde ondan hoşlanıyorum da. Sizce boş yere mi benden hoşlandığını düşünüyorum yoksa sizce de öyle mi? Bir iki cümle bile gerçekten içimi rahatlatmama yardımcı olacak, şimdiden teşekkürler yorumlarınız için :)

Yaslariniz kac canim?

Belkide sadece yakin bulmustur hani arkadas modunda, omuza el atmasi bana hoslaniyor izlenimini vermedi acikcasi... Siz biraz yesil isik yakin bakalim nasil davranacak, fazla kaptirmayin ama bence kendinizi...:KK14:

Hoslaniyorsada , sonucta senin ne dusudugunu bilmiyor ..
Ne munasabet yani ...

Ne dusudugunu acikca soylesin , sen atma ilk adimi...

Back
X