Haftalardır kendi kendimi yiyorum ve hala cevabını bulamadım, acaba benden hoşlanıyor mu? Evet klişe ama gerçekten tıkandım bu konuda ve diğer yorumlara baktıkça buranın gerçekten bana yardım edebilecek bir yer olduğunu gördüm, herkes gönlünce cevap veriyor burada, iyi kalpli bir şekilde. Soruma gelirsek bu çocuğa soru soruyorum ve gelip elini omzuma atıyor öyle anlatıyor; ancak gerçekten garip bir durum oluyor ondan hoşlanmama rağmen. Ayrıca rütbe olarak benden üstte ve bu elini koyarak soruyu cevap verme hareketini kimseye yapmadı. Önceden başka bir zaman da yanımdan geçti sonra geri geldi içeride işini halledip ve yanımda öylece durdu, bana gülümsedi, telefonunu çıkardı, gereksizce öylesine baktı(sanırım tuş kilidini açtı sonra menüye girdi öylece gezindi ve telefonu kapadı) ve sonra gülümseyip gitti. Gerçekten çok garip anlar yaşıyorum onunla ama nedense saçma bir şekilde ondan hoşlanıyorum da. Sizce boş yere mi benden hoşlandığını düşünüyorum yoksa sizce de öyle mi? Bir iki cümle bile gerçekten içimi rahatlatmama yardımcı olacak, şimdiden teşekkürler yorumlarınız için :)