Anlamsız arada kalmak..

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
Henüz evli değilsiniz. Fakat erkek arkadaşınız ailenizi sevmediğini onlarla bir araya gelmek istemediğini söyledi size.
Size ağır gelen cümleleri olduğunu ve bunu dile getirdiğinizi ele alalım.
Bu Adam sizinle evlenmek istiyor.
Hatta onunla ölmenizi..
Evet bu konuda ne düşünüyor olurdunuz?

Henüz evli değilsiniz. Fakat erkek arkadaşınız ailenizi sevmediğini onlarla bir araya gelmek istemediğini söyledi size.
Hatta onunla ölmenizi..
Ailenizi neden istemiyor

Hatta onunla ölmenizi..

Ailemi kimseye ezdirmem. Yol ver gitsin.

Hatta onunla ölmenizi..
direk gözümden düşer.

erkek arkadaşım çıkmaya başladığımızda bana bir cümle kullanmıştı.

''ben sana benim için ailenden vazgeç diyemem kesinlikle. ki bende sana senin için ailemden vazgeçerim demem. unutma ki ailemden vazgeçerim diyorsam sana onlardan vazgeçen insan senden de vazgeçer zamanı gelince ''

Belli nedenleri yok doğrusu. Annem ile yalnız yaşadığımdan, çok Zaman geçiremiyoruz diye belki de.. Annemi cahil buluyor, aynı ortamda olmak istemiyor. Annemin onunla aynı kafada olmasını bekleyemem ama saygı da yok..

Annenizi cahil buldugunu dile getirdi mi? Ve hala konusabiliyor? Dilini koparip yediremediniz mi?

sevgiliniz gider ama anneniz hep yanınızda kalır . düşünmeye gerek bile yok

Konunu biliyorum annenin psikolojik sorunları olduğu ortada, kötü zamanlar geçirmiş.
Ama hiçbir eloğlu annene cahil diyebilecek kadar hadsizleşmemeli.
Ne cürretle bunu söyleyebiliyorsun ne olursa olsun o benim annem sense hiçbir şeyim değilsin şu saatten sonra demeliydin.

Hatta onunla ölmenizi..
Canım niye öyle düsünüyor? Ben sahsen esimekv kp i eleştiriyorum gercekten hak ettiler bazı seylerı

Hatta onunla ölmenizi..
Daha evlenmeden ailemi istemeyen bi adama yolu gösterir sessizce uzaklaşmasını rica ederdim..

Şuan asikmisin gozun başka hic bisey gormuyomu yada sadece seviyomusun bilemem ailende sorunlarda olabilir ama kizdigin kirildigin ne varsa ozluyosun gidiyim diye gözün düşüyo evde sen değişim bisey yesen aklın onlarda oluyo onlarda yese keske burda olsada diyosun bi yere gitsen onlarda yanimda olsa diyosun çünkü evlendiginde neyi anliyosun biliyomusun

Seni koşulsuz karşılıksız seven tek ailenmis megerse en yakının esin derler öyle doğru en ozelini bilen her dk yaninda olan o ama adi üstünde el oğlu

Bu ailene olan düşkünlüğüne bağlı. Aile sokakta bulunmuyor ama elin adamı adı üstünde eldir. Ama o annen baban seni karşılıksız seven tek varlıktır. Yemişim eşini, en kanlı bıçaklı olduğun kişi eşin olabilir ama annen, baban istisnalar olmakla birlikte olmaz, yapmazlar. Sevgilerine fiyat biçip etiket basmazlar. Elin sümüklü oğluna on kuruşluk değer verir kıymet gösterirsin öbür gün dokuz kuruşluk kıymet göstersen nerde bunun bir kuruşu diye hesap sorar. Ama anne öyle mi :anne:

Back
X