Anlamsız arada kalmak..

Ada'm annene direk cahil demiş ve sen hala ona sevgilim mi diyorsun. Anneni sevmemiş olabilir sevmek zorunda da değil arasına mesafe de koyabilir kimseyi zorlayamazsın ama kalkıp cahil diye aşağılaması çok iğrenç o kim ki haddini bilsin önce. Valla benim eşim öncesinde veya şimdi anneme hakaret edecek suratına tokadı gtüne de tekmeyi o an yerdi.

Sizi aldatmış ve annenizi aşağılamış birinin evlilik teklifini değerlendirmeye alıp düşünebiliyor olmanız dahi büyük problem.

Anlamıyorum, kendinize değer vermiyorsunuz, ailenize değer vermiyorsunuz, geriye ne kalıyor? Neye değer veriyorsunuz?

"Hayatta hiçbir şeyim olmasın ama parmagımda bir yüzük olsun" diyorsanız buyrun evlenin. Bu hariç her şeyden vazgecmeye hazırsınız zaten.

Anca gidersin diyemedinmi sen aynisini ailesi icin yapsan bi dka bile seninle kalirmi ne bencil insanlar var ya sinir oldum valla aile herseyden onemli kıymetini bilecek başkasını bulun bence

Kimse kimseyi sevmeli degil ama saygi göstermeli, evlilik sevgiyle kuruluyor ama saygiyla devam ettiriliyor. Cogu zaman fikir uyusmazliklari cikiyo, bunlarin üstesinden cogunlukla saygi duyarak geliniyor. Iste sizin sevgilinizde bu saygi yok. Ona göre düsünün ilerde nasil davranabilecegini.

Cok ayip birsey yaptigi.

Düşünmeniz hata. Yol verin gitsin terbiyesize.

Henüz evli değilsiniz. Fakat erkek arkadaşınız ailenizi sevmediğini onlarla bir araya gelmek istemediğini söyledi size.
Size ağır gelen cümleleri olduğunu ve bunu dile getirdiğinizi ele alalım.
Bu Adam sizinle evlenmek istiyor.
Hatta onunla ölmenizi..
Evet bu konuda ne düşünüyor olurdunuz?

ailemi sevmeyebilir ama bu ne dangozluk? can ciğer kuzu sarması olması gerekmiyor ki. ağaç kovuğundan mı çıktım ben? beni istiyorsa annemi de kabul edecek. her gün gel git gör sev demiyorum ki...

fazlasiyla hadsizlik yapmis erkek arkadasiniz... sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda. apacik saygizliktir bu

Kendinibilmez hadsiz demek istiyorum.
Bir anaya bunu demek asıl cahilliktir. Sorunları dahi olsa, o bir annedir. Kendiliğinden sorunları olacak değil. Yıllar yıpratmıştır, emektardır bir ana çünkü.

Terbiyesiz adam. Senin ne haddine cahil demek??????? Sen de arada kalma bence arkadaşım.

Aileniz ona bir şey yapmış olsa normal karşılanabilirdi, ailenizi cahil de bulabilir yani bu üzücü ama sonuçta kişisel düşünce, karışamazsın. Ama eğer bana değer veriyorsa ve ben de istiyorsam tanışmasını isterdim ben, ayrıca velev ki aileniz cahil ki cahil olmayadabilir bilemiyorum bunu cahil bile olsa, bana kötülüğü dokunmamışsa, kötü bir insan değilse sevdiğim insanın ailesiyle tanışmak istememek çok küstahça yapamazdım böyle biriyle. Tercih sizin.

Yarın sende anne olacaksın!!!Seni istemeyen;cahil bulan bir damat ıstermıydın.Ben olsam askından dıvane olsam bana bunları soyleyen;beni dokuz ay karnında taşıyan;büyüten anneme bunları soyleyeni şutlar;once golü atarım.
Bu iş basından belli..

Iyi de şimdi bu konuşmanın geçtiği ortam önemli

Yani annenizin hangi davranışına Cahil dedi

Bayramda Kv ye gittim daha önce Görümcemin anlattığı bir olayı anlattı ki doğrusu ilk anlatılan zira görümcem ona zorla yaptırmış ama bir süsledi bir alladı pulladı biz de inanacağız iki saat geçti eşim de konuşmaya katıldı olayı doğru hali ile de anlattı

Ben de akşam eşime annen müthiş yalancı senaryo yazıp bana olayı böyle anlattı dedim

Ne deseydim ayy Kv senarist olsun hemen yapımcı bulalım mı deseydim

Ben onu biliyorum ama şimdi iyice açık verdi onunla yalnız kalıp konuşmam zira ne anlatacağına güvenmem

Valla bana anneni istemiyorum diyen adam daha anasinin karnindan dogmadi. Simdi senin anneni istemez sonra seni annesine köle etmeye calisir. Valla ben yol verirdim, boyle saygisiz olmasina izin vermemelisiniz. O cokmu akilliymisda sizin annenizi cahil buluyor, kesin kendisi okumustur ve kendisini yuksek goruyordur.

Hanımefendi annenizi cahil bulan insana bende o cahil kadının kızıyım hadi sen git bir elit kız ve elit aile ara diyin.İnsanlar iyice şaşırmış adama bak ya

Back
X