Merhaba; nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Umarım yalın bir şekilde anlatmayı başarabilirim.
Yaklaşık 13 yıl önce bir erkek arkadaşım vardı, 2 yıllık ilişkinin sonunda hiç anlamadığım bir şekilde, elle tutulur bir sebep göstermeden terk etti. Yalan yok, ağladım zırladım ama geçti gitti. Ayrılmamızdan 1 yıl sonra mesaj atsa da tersledim geçtim. İlişkimiz bittiğinden bu yana hiç yüz yüze görüşmedik, o mesajdan sonra asla telefonda ve sosyal medyada da konuşmadık. Ve ben şehir dışına taşındım, çalışmaya başladım, unuttum gitti kısacası. Nerede ne yapıyor hiç bilmiyorum.
2 yıllık ilişki olunca haliyle iki kişinin sosyal çevresi birleşmiş oluyor, onun yakın çevresi de benim yakın çevrem gibiydi, sadece bizi tanıştıran arkadaşım ve onun sevgilisi(aynı zamanda eski erkek arkadaşımın yıllardır arkadaşı) hariç. ilişkimiz bittikten sonra bu kişilerle irtibatımız tamamen koptu, hatta en başta direkt benimle iletişimi kesen onlardı ve bir daha aramadılar bile.
Dün akşam gecenin 11inde bu iletişimimi kesmiş olduğum yakın arkadaşından whatsapp üzerinden mesaj aldım. mesajda sadece "bettijo?" yazıyor. Kan beynime sıçradı, profil resminden tanıdım zaten, direkt engelledim. Ancak merak ediyorum bir yandan, bir insan fi tarihinde yakın arkadaşının görüştüğü kıza neden mesaj atar? Önemsediğimi düşünmesin diye asla o kişiye sormaya niyetim yok. Zaten yapılacak en doğru şey de asla iletişim kurmamak. Yakın çevreme de soramadım, belki tanımayan birileri daha doğru fikirler verebilir diye düşündüm.