Anlamsız seyleri sorun eden sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konuları okuyorum genelde evet ben de biliyorum ben özgürlüğüme düskünüm evlenmeyi dahi düsünmüyordum kendi bilr ben kendimden taviz vermem
Böyle başlayıp 6-8 sene süren bi ilişkimden zamanında ayrılmadığım için her hareketime karılılarak dediğini yapmak istemediğimde fiziksel be psikolojik şiddet gördüm bence yol yakınken yol ver yoksa ayrılmak daha zor olur bağlanırsan zamanla onu sevdiğin için haklı görmeye başların be istemsizce kendini onun şekillendirdiği gibi bulursun neyse ki ben akıllandım. İyileşmeye çalışıyorum

Önceki aşık olduğunuzu neden bıraktınız aynı sorunlar mı

Yok canım benden önce sadece 8 sene önce 2 aylık iliskisi olmus siddet tarzı seylerin affı olmaz zaten ben ona cok vuruyorum sakayla karısık da ara da deniyorum falan.Bu ilk bugün oldu bakalım napacak bilmiyorum ona göre hareket edicem

Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
İnsanlar kendisinde bile sevmediği özellikleri isteyerek değiştiremiyor.
Can çıkar huy çıkmaz derler.
Kimse kimse için değişmez maalesef.
Kaybetme korkusu yüzünden değişmiş numarası yapar bir süre.
Değişti zannedersiniz.
Ta ki o bu rolü oynamaktan sıkılana kadar.

Her insan değişir böyle ilişkimde değil ama arkadaslık ilişkimde 5 sene affetmeyim hayatıma almadığım arkadasım bambaska biri olmustu

Tek eksisi bu düzelirse düzelir düzelmezse yol zaten benim çok kötü huylarım var mesela değiştirebildiklerim var ama hepsi değil tabi

Tek eksisi bu düzelirse düzelir düzelmezse yol zaten benim çok kötü huylarım var mesela değiştirebildiklerim var ama hepsi değil tabi
Erkek arkadaşınızdakiler düzeltilemeyecek olan türlerden. İnşallah yanılıyorumdur. Ama zannetmiyorum.

Erkek arkadaşınızdakiler düzeltilemeyecek olan türlerden. İnşallah yanılıyorumdur. Ama zannetmiyorum.
Bilmiyorum asırı duygusal ve ılımlı bi insan beni kaybetmekten korkuyor bi ortama girdiğimizde arkadaşlarım çok sanslı olduğumu söylüyorlar tek eksisi bu artık ona göre sekil alıcan kimse kusursuz değil ama bunu öğrenmesi gerek daha önce ciddi ilişkisi olmamıs bundan da olabilir

Eşim sevgiliyken çok iyiydi evlenince çok değişti konularına hiç denk geldiniz mi KK'da?

Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek

Üye adınızla konu ve yorumlarınızı birleştirince ; forumda eğleniyor gibi görünüyorsunuz.

Yazdıklarınızın gerçek olduğu iddianız devam ediyorsa; üyelik adınızla sorayım A aklnbasindamisenin ?

Eşim sevgiliyken çok iyiydi evlenince çok değişti konularına hiç denk geldiniz mi KK'da?
Kk ya gerek yok ki cevrem de iyiyken kötü olan cok cift gördüm tek bi eksisi yüzünden neden ayrılıyım onu anlamadım onun dısında her seyi istediğim gibi beni seviyorsa zaten değişir değişmezse yoluma bakarım değişim insanlar için vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…