- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Adı me sevgilinizin bana çok tanıdık geldi buBen kıskanclığı sevgi göstergesi olarak görecek kadar geri kafalı olssm buraya neden konu acayım
Türkiyede ki coğu erkek böyle zatenAdı me sevgilinizin bana çok tanıdık geldi bu
Böyle başlayıp 6-8 sene süren bi ilişkimden zamanında ayrılmadığım için her hareketime karılılarak dediğini yapmak istemediğimde fiziksel be psikolojik şiddet gördüm bence yol yakınken yol ver yoksa ayrılmak daha zor olur bağlanırsan zamanla onu sevdiğin için haklı görmeye başların be istemsizce kendini onun şekillendirdiği gibi bulursun neyse ki ben akıllandım. İyileşmeye çalışıyorumBen konuları okuyorum genelde evet ben de biliyorum ben özgürlüğüme düskünüm evlenmeyi dahi düsünmüyordum kendi bilr ben kendimden taviz vermem
Önceki aşık olduğunuzu neden bıraktınız aynı sorunlar mıBenim yazılanlara lafım yok tabi sadece dalga geçerek yazılmasını hos bulmuyorum.Bu yeni oldu bu akşam annem de vardı hatta evden kovdum gözleri doldu benim hayatıma karısmamayı öğrendiğin zaman karsıma cıkarsın dedim.Zaten evlilikten korkan biriyim bundan önce birine asıktım onu bile bıraktım herkesle aynı kefeye konmak kırıcı oluyor.Benle aynı yöne bakmayan birisiyle yapamam zaten
Yok canım benden önce sadece 8 sene önce 2 aylık iliskisi olmus siddet tarzı seylerin affı olmaz zaten ben ona cok vuruyorum sakayla karısık da ara da deniyorum falan.Bu ilk bugün oldu bakalım napacak bilmiyorum ona göre hareket edicemBöyle başlayıp 6-8 sene süren bi ilişkimden zamanında ayrılmadığım için her hareketime karılılarak dediğini yapmak istemediğimde fiziksel be psikolojik şiddet gördüm bence yol yakınken yol ver yoksa ayrılmak daha zor olur bağlanırsan zamanla onu sevdiğin için haklı görmeye başların be istemsizce kendini onun şekillendirdiği gibi bulursun neyse ki ben akıllandım. İyileşmeye çalışıyorum
Eski sevgilisiyle görüşmüs bir kere sevgilim var demiş ama baska sehirde falan demis kıza sonra silmis her yerden ben bunu bi sekilde öğrendim.4 ay gitti geldi ağladı öyle böyle sevmiyordum ama ayrıldımÖnceki aşık olduğunuzu neden bıraktınız aynı sorunlar mı
Nasıl toparladın peki hemen unutabildin miEski sevgilisiyle görüşmüs bir kere sevgilim var demiş ama baska sehirde falan demis kıza sonra silmis her yerden ben bunu bi sekilde öğrendim.4 ay gitti geldi ağladı öyle böyle sevmiyordum ama ayrıldım
Yani yapacak bir sey yok ağlaması uğrasması bir sey değiştirmez bir ilişki bitmesi gerekiyorsa bitmeli vefasızların yası tutulmaz serefsiz her zaman aynıdır değişmezNasıl toparladın peki hemen unutabildin mi
İnsanlar kendisinde bile sevmediği özellikleri isteyerek değiştiremiyor.Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
HayırAnkara’da mı yaşıyorsun
Her insan değişir böyle ilişkimde değil ama arkadaslık ilişkimde 5 sene affetmeyim hayatıma almadığım arkadasım bambaska biri olmustuİnsanlar kendisinde bile sevmediği özellikleri isteyerek değiştiremiyor.
Can çıkar huy çıkmaz derler.
Kimse kimse için değişmez maalesef.
Kaybetme korkusu yüzünden değişmiş numarası yapar bir süre.
Değişti zannedersiniz.
Ta ki o bu rolü oynamaktan sıkılana kadar.
Tek eksisi bu düzelirse düzelir düzelmezse yol zaten benim çok kötü huylarım var mesela değiştirebildiklerim var ama hepsi değil tabiİnsanlar kendisinde bile sevmediği özellikleri isteyerek değiştiremiyor.
Can çıkar huy çıkmaz derler.
Kimse kimse için değişmez maalesef.
Kaybetme korkusu yüzünden değişmiş numarası yapar bir süre.
Değişti zannedersiniz.
Ta ki o bu rolü oynamaktan sıkılana kadar.
Siz neyi değiştirdiniz mesela onun içinTek eksisi bu düzelirse düzelir düzelmezse yol zaten benim çok kötü huylarım var mesela değiştirebildiklerim var ama hepsi değil tabi
Erkek arkadaşınızdakiler düzeltilemeyecek olan türlerden. İnşallah yanılıyorumdur. Ama zannetmiyorum.Tek eksisi bu düzelirse düzelir düzelmezse yol zaten benim çok kötü huylarım var mesela değiştirebildiklerim var ama hepsi değil tabi
Ben değiştirmem cünkü değiştirmem gereken bir sey yokSiz neyi değiştirdiniz mesela onun için
Bilmiyorum asırı duygusal ve ılımlı bi insan beni kaybetmekten korkuyor bi ortama girdiğimizde arkadaşlarım çok sanslı olduğumu söylüyorlar tek eksisi bu artık ona göre sekil alıcan kimse kusursuz değil ama bunu öğrenmesi gerek daha önce ciddi ilişkisi olmamıs bundan da olabilirErkek arkadaşınızdakiler düzeltilemeyecek olan türlerden. İnşallah yanılıyorumdur. Ama zannetmiyorum.
Eşim sevgiliyken çok iyiydi evlenince çok değişti konularına hiç denk geldiniz mi KK'da?Bilmiyorum asırı duygusal ve ılımlı bi insan beni kaybetmekten korkuyor bi ortama girdiğimizde arkadaşlarım çok sanslı olduğumu söylüyorlar tek eksisi bu artık ona göre sekil alıcan kimse kusursuz değil ama bunu öğrenmesi gerek daha önce ciddi ilişkisi olmamıs bundan da olabilir
Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Kk ya gerek yok ki cevrem de iyiyken kötü olan cok cift gördüm tek bi eksisi yüzünden neden ayrılıyım onu anlamadım onun dısında her seyi istediğim gibi beni seviyorsa zaten değişir değişmezse yoluma bakarım değişim insanlar için vardırEşim sevgiliyken çok iyiydi evlenince çok değişti konularına hiç denk geldiniz mi KK'da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?