- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
inşallah sen dediğini yaptırır kendine karıştırmazsın. benim gibi olmasın. ben pasif kalmıştım. onun sesi benden çok çıkıyordu yapım gereği sevdiğim insan için alttan alıp üzmemeye çalışırım ancak doğru birşey değilmişEvet ama alamaz 24 yasımdayım bugüne kadar böyle bir seye izin vermedim vermem de izin almadım ki ondan mesela dün yürüyüse gittim haber bile vermedim ben paylasım yapınca gördü.Zaten sevmem sadece haber veririm o da kafama eserse
Sıra onlara da gelir merak etmeyin. Ufak ufak başlar, dozu artar zamanla. 1-2 günlük küsmekle falan ders veremezsiniz. Bir insan baskıcıysa, zorbaysa onu eğitemezsiniz. İlla bir yerden patlak verir.Ben bugüne kadar kendime hiçbir zaman haksızlık yaptırmadım merak etmeyin beni düsündüğünüzü bilioyorum lafım size değil sanırım arkadasından kıskandı yoksa calısmamı falan cok destekliyor suan sınava hazırlanıyorum yüksek lisans yap sunu yap vs destek veriyor o yüzden anlam veremedim zaten
Sorun su ki ben ondan baskınımmerak etmeyinSıra onlara da gelir merak etmeyin. Ufak ufak başlar, dozu artar zamanla. 1-2 günlük küsmekle falan ders veremezsiniz. Bir insan baskıcıysa, zorbaysa onu eğitemezsiniz. İlla bir yerden patlak verir.
Evet çok dikdatör biri değişmez hakkınızda hayırlısı böyleymis o kadar da abartmıs ben alıyorum hiç de sormam sunu mu alayım diye aldıktan sonra görüyor benim kendi hayatım var bunu bilmesi lazıminşallah sen dediğini yaptırır kendine karıştırmazsın. benim gibi olmasın. ben pasif kalmıştım. onun sesi benden çok çıkıyordu yapım gereği sevdiğim insan için alttan alıp üzmemeye çalışırım ancak doğru birşey değilmiş
Sen sevmiyormusun sen onun istediği gibi olsan ???Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
O zaman neden konu açtınız?Sorun su ki ben ondan baskınımmerak etmeyin
Çok komik şeyler yazmışsınız. Bı de yürüyüşe çıkarken haber mi vericektiniz? Erkek arkadaş mesaj atiyo diye kızmak ne demek? Gezerken erkek yanından geçmeniz ya da konuşmanız yasak ama eve maaş getirmek için erkek içine girmenizi teşvik ediyor çünkü paranızı istiyor:) mutluluklar dilerimEvet yani söyle mesela yarın arkadaslarımla denize gitme planımız vardı bir sey demedi normalde yürüyüse cıkarım haber bile vermiyorum arada normal erkek arkadaslarım mesaj atar önceden kızardı ben takmadık artık bir sey demiyor bi dün böyle yaptı.Yok kız kardesi de öğretmen onun da atanmasını cok istiyor durmadan birlikte calısın bosa mı okudunuz diyor
Vallaha ben öğretmenim atanmak için 2-3 sene mi vericem ki atanıyım para biz de ne gezsinÇok komik şeyler yazmışsınız. Bı de yürüyüşe çıkarken haber mi vericektiniz? Erkek arkadaş mesaj atiyo diye kızmak ne demek? Gezerken erkek yanından geçmeniz ya da konuşmanız yasak ama eve maaş getirmek için erkek içine girmenizi teşvik ediyor çünkü paranızı istiyor:) mutluluklar dilerim
Ben veriyorsun önceden herşeyimi haber veriyordum ama pişmanımÇok komik şeyler yazmışsınız. Bı de yürüyüşe çıkarken haber mi vericektiniz? Erkek arkadaş mesaj atiyo diye kızmak ne demek? Gezerken erkek yanından geçmeniz ya da konuşmanız yasak ama eve maaş getirmek için erkek içine girmenizi teşvik ediyor çünkü paranızı istiyor:) mutluluklar dilerim
Öğretmensiniz bir de. Üzüldüm.Vallaha ben öğretmenim atanmak için 2-3 sene mi vericem ki atanıyım para biz de ne gezsin
Ülkede pek çok benzeri bulunan erkek tipi maalesefÇok komik şeyler yazmışsınız. Bı de yürüyüşe çıkarken haber mi vericektiniz? Erkek arkadaş mesaj atiyo diye kızmak ne demek? Gezerken erkek yanından geçmeniz ya da konuşmanız yasak ama eve maaş getirmek için erkek içine girmenizi teşvik ediyor çünkü paranızı istiyor:) mutluluklar dilerim
Konuşarak anlaşmayı deneseniz engellemek fazlaca gereksiz ve bir iletişim yöntemi değildirHerkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Evet benim gibi düsünen tek kisisiniz tesekkürlerKonuşarak anlaşmayı deneseniz engellemek fazlaca gereksiz ve bir iletişim yöntemi değildir
Ne alaka ya önyargılarınız siz de kalsın buraya kimse siz dalga gecin diye konu acmıyorÖğretmensiniz bir de. Üzüldüm.
Çok beklersin değişmesini..Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Allah affetsin tutamadım kendimi güldümErkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?