- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Tek ekşisi dediğin şey aslında tüm hayatını etkileyecek bişey karışma kısıtlama yapacak şimdi seni kaybetmemek için izin verdiğime dua et gibi yaklaşmış ileride izin de olmayacakKk ya gerek yok ki cevrem de iyiyken kötü olan cok cift gördüm tek bi eksisi yüzünden neden ayrılıyım onu anlamadım onun dısında her seyi istediğim gibi beni seviyorsa zaten değişir değişmezse yoluma bakarım değişim insanlar için vardır
tam su an degisti bakErkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
yok artıkSana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dedi
Sizin konularınız tam fiyasko zaten, hepimize saç baş yoldurdunuz, ama bu mesajınızdan mutlu oldumbenim konularımı oku istersen ben zamanında çalışırken öğle aramda starbucksa gidip onu arıoyrudm telefonla, muhabbet edelim diye iş yerinden kimseyle konuşmuyordum. adam bana telefonda gevşek gevşek konuşma diyordu. starbacksa giden plaza kızı muamelesi yaptı bana. ben onu arıyayım öğle aramda sesini duyayım diye uğraşıyorum, onun düşünceside orda öğlen kahve içmiş telefonda benle gevşek gevşek ağzını yaya yaya konuşuyo oluyo. gevşek ağzını yaymak gibi terimleri de ondan öğrendim. kullanmam hiç. ama gülüşlerimin bile kontrol edildiği bir ilişkim vardı. ve ben iyi yönleri çok iyi yönleri çok diye diye ne hale geldim. sonradan unutamıyorum işte çok zor o kadar seneden sonra normal eskisi gibi özgüvenli gülen neşe saçan bir insan olmak.
bende şaşırdım kendime ama benzer şeyler okudukça aslında ileride nelerle karşılaşabileceğini ön gördüm bende. dün akşam bende şaşırdım kendime. demekki farkındalık geliyor yavaş yavaş. bende mutlu oldum.Sizin konularınız tam fiyasko zaten, hepimize saç baş yoldurdunuz, ama bu mesajınızdan mutlu oldum
Izın ne alaka?Velınz mı o sızın?Senden kım ızın ıstedı dıyemedınız mı?Sana izin veriyorum
ya valla konular da yorumlarınıza bakıyorum efsaneTabi 1-2 günden fazla uzatma ama. Sonuçta böyle hint kumaşı nerede bulunur ki?
Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dedi
tövbe bismillah ben ne okudum az önce?İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.
Desim kimse yorumları okumuyor kiIzın ne alaka?Velınz mı o sızın?Senden kım ızın ıstedı dıyemedınız mı?
Yorum okumuyorz tabıkı fgjfggfjDesim kimse yorumları okumuyor ki
Okumadan sallamayacaklar o zamanYorum okumuyorz tabıkı fgjfggfj
Kım okucak tek tek yorum.Konuyu okuyorz sadece.
Herkese tek tek yanıt verdiğim icin birsürü yorum olduYorum okumuyorz tabıkı fgjfggfj
Kım okucak tek tek yorum.Konuyu okuyorz sadece.
Bu sınırını aynen sevgılıne de kullan bacım.Aynısıını ama fgkgfgOkumadan sallamayacaklar o zaman
Üst yorumları okursan görürsün zaten bacım sjjdBu sınırını aynen sevgılıne de kullan bacım.Aynısıını ama fgkgfg
Hayır değişmeyecek. Rol yapacak siz de ayyy beni sevdiği için değişti cnm yaaa diyeceksiniz. Sonra evlenince gerçek yüzünü yine gösterecek. Sonra boşanma konusu açarsınız.Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Bu değişmez mantığına göre sorun cıkaran herkesle yollarımızı ayırmalıyız hayatımda bir kişi bile kalmaz zira arkadaslarımda da sorun yasadığım birsürü kişi oldu ben buyum sınırlarım bu dedim özürdileyip bir daha yapmayanlar olduHayır değişmeyecek. Rol yapacak siz de ayyy beni sevdiği için değişti cnm yaaa diyeceksiniz. Sonra evlenince gerçek yüzünü yine gösterecek. Sonra boşanma konusu açarsınız.
Kaç güzelim kaç ablacım kaç canımın içi kaç......Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Kız baya komikmişsin sen, iyi güldüm sabah sabahBu değişmez mantığına göre sorun cıkaran herkesle yollarımızı ayırmalıyız hayatımda bir kişi bile kalmaz zira arkadaslarımda da sorun yasadığım birsürü kişi oldu ben buyum sınırlarım bu dedim özürdileyip bir daha yapmayanlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?