Anlamsız seyleri sorun eden sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek ekşisi dediğin şey aslında tüm hayatını etkileyecek bişey karışma kısıtlama yapacak şimdi seni kaybetmemek için izin verdiğime dua et gibi yaklaşmış ileride izin de olmayacak

benim konularımı oku istersen ben zamanında çalışırken öğle aramda starbucksa gidip onu arıoyrudm telefonla, muhabbet edelim diye iş yerinden kimseyle konuşmuyordum. adam bana telefonda gevşek gevşek konuşma diyordu. starbacksa giden plaza kızı muamelesi yaptı bana. ben onu arıyayım öğle aramda sesini duyayım diye uğraşıyorum, onun düşünceside orda öğlen kahve içmiş telefonda benle gevşek gevşek ağzını yaya yaya konuşuyo oluyo. gevşek ağzını yaymak gibi terimleri de ondan öğrendim. kullanmam hiç. ama gülüşlerimin bile kontrol edildiği bir ilişkim vardı. ve ben iyi yönleri çok iyi yönleri çok diye diye ne hale geldim. sonradan unutamıyorum işte çok zor o kadar seneden sonra normal eskisi gibi özgüvenli gülen neşe saçan bir insan olmak.

Sizin konularınız tam fiyasko zaten, hepimize saç baş yoldurdunuz, ama bu mesajınızdan mutlu oldum

Sizin konularınız tam fiyasko zaten, hepimize saç baş yoldurdunuz, ama bu mesajınızdan mutlu oldum
bende şaşırdım kendime ama benzer şeyler okudukça aslında ileride nelerle karşılaşabileceğini ön gördüm bende. dün akşam bende şaşırdım kendime. demekki farkındalık geliyor yavaş yavaş. bende mutlu oldum.

Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Hayır değişmeyecek. Rol yapacak siz de ayyy beni sevdiği için değişti cnm yaaa diyeceksiniz. Sonra evlenince gerçek yüzünü yine gösterecek. Sonra boşanma konusu açarsınız.

Hayır değişmeyecek. Rol yapacak siz de ayyy beni sevdiği için değişti cnm yaaa diyeceksiniz. Sonra evlenince gerçek yüzünü yine gösterecek. Sonra boşanma konusu açarsınız.
Bu değişmez mantığına göre sorun cıkaran herkesle yollarımızı ayırmalıyız hayatımda bir kişi bile kalmaz zira arkadaslarımda da sorun yasadığım birsürü kişi oldu ben buyum sınırlarım bu dedim özürdileyip bir daha yapmayanlar oldu

Kaç güzelim kaç ablacım kaç canımın içi kaç......

Kız baya komikmişsin sen, iyi güldüm sabah sabah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…