Anlamsız seyleri sorun eden sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra 3 aylık bebeğim var eşim beni eve hapsetti ayrılmayı düşünüyorum ama bebeğime de kıyamıyorum...... ilişki insanı hapsetmez içinde çiçekler actirir kanatların varmış gibi hissedersin ozgurlestirir.. evlilik ilişki kahır çekmek değildir kahrını dindirmektir ilişki tatil gibi olmalıdır kapalicezaevinde tahliyeni beklemek istiyorsan devam et bugün engeli kaldırmasını yarın istedigi gibi koca oluşunu beklersin

Ay bu kadar da değil yok yani o kadar salak değilim

Ondan mı yorumlarında eşim söyle yaparsa carlarım yazıyorsun teyze o zaman ayrıl niye sorun cıkarınca tepki koyup misilleme yapıyorsun? Asıl komik olan sensin a
Yapmıyor ki, yaparsa düşünürüm ayrılmayı. Yapmayan adamdan niye ayrılayım ergencim?

Teyze demen rahatsız edecek sanıyorsan, senden büyük yeğenlerim var ve teyzeleri olduğum için bana teyze diyorlar. Sorun yok yani

Yo yasınız büyük ondan dedim teyze teyzedir.Bana kimse bir tane dahi problemin olmadığı ilişki gösteremez o yüzden bosa atıyorsunuz buda sizs son mesajımdı siz en ufak sorunda bosarsınız o zaman zaten burda durmadan vakit geçirmenizden belli yasınız

Madem bu kadar güveniyorsunuz ilişkinize, neden konu açtınız buraya. Burda 727262 tane konu var evlenince düzelir sandım diye. Bakın sevgili Polyanna, psikolojik rahatsızlıklar sevginin gücü ile düzelmez. Sana spor salonuna gitmene izin verdim diyen adam normal değildir. Anormal birinin de sevgiden düzeleceğini sanmak komik geliyor bize. Belirli bir olgunluğa ulaştığımız için olabilir mesela bu.

Var tabi problemler, benimkinde de var. Neticede iki ayrı insanız, çatışma olması normal.
Ama benim sevgilim bana "izin" verme fiilini kullanmaz, kullanamaz. Beni kısıtlayamaz ki öyle biri de değil.
Sorun var sorun var, hepsi aynı değil. Bazısı konuşarak çözülür, bazısı çözülmez. Sizinki bayağı psikolojik şiddet, ilerisi de fiziksel olur muhtemelen.

Zaten actığıma pisman oldum ben yeterince olgun biriyim çevremdeki herkes söyler bunu.Olgun olan bi insan kesin hüküm vermez cünkü yarın ne olacağı belli olmaz ben kendimi gayet tanıyorum yine de tsk

Ben
bunyaxdığın
ben bu dediğiniz cümlenin aynısını ve bes katını kendisine kullandım zaten

Hele hele bir de hem arkadaşına hem kendine güvenemeyip faturayı size kesmesi rezalet.
Burnunu pencereden dışarı çıkaramayan kadınlar, sizin gibi ilişkilerle başlamıştı işte. Böyle böyle ilerliyor, inkara lüzum yok.
Buradaki kadınlar düşmanınız değil, çok uzakta da aramayın zaten. Bizler size hiçbir şey yapmadık, yapmayız, yapamayız. Siz zaten harika gidiyorsunuz, kendinize ettiğinizi tüm Kk birleşsek yapamayız zaten.
Lütfen ama lütfen bir durun, egonuzu kenara bırakın ve bir düşünün önyargısız bir şekilde. Eğer şanslıysanız fark edersiniz, değilseniz de geçmiş olsun.

Zaten actığıma pisman oldum ben yeterince olgun biriyim çevremdeki herkes söyler bunu.Olgun olan bi insan kesin hüküm vermez cünkü yarın ne olacağı belli olmaz ben kendimi gayet tanıyorum yine de tsk
evet ama peşin hüküm verip engellemişsiniz nasıl ilerlemeyi düşünüyosunuz bundan sonra

Kaç arkadaşınız böyle her şeyinize müdahil oluyor? Hangisi bir yerlere gitmeniz için izin verme hadsizliğinde bulunuyor? Şunları ananız babanız yapsa kazan kaldırırsınız, el oğlu yapınca tatlı oluyor.

Ben bugüne kadar kendime hiçbir zaman haksızlık yaptırmadım merak etmeyin beni düsündüğünüzü bilioyorum lafım size değil sanırım arkadasından kıskandı yoksa calısmamı falan cok destekliyor suan sınava hazırlanıyorum yüksek lisans yap sunu yap vs destek veriyor o yüzden anlam veremedim zaten

kendi ne okudu maddi durumu nasıl, sizde çalışıp ileride para getirin diye bunları destekliyor belkide. o bacak bacağk üstüne atma olayı bana çok tanıdık geliyor ve o tarz uyarılar inanın çok sinir bozucu ileride büyüor, sağa sola niye baktın yan masadaki adam buraya mı bakıyor. niye sesli güldün o eteğinin ucu niye şöyle bileğin görünüyo sen kapalısın pantolon giyme etek giy falan filan. burda bir konu vardı sevgiliyken hiç karışmıyormuş nişanlısı evlenince ip askılı giyemezsin falan demişti. çok dikkat et lütfen.

Saçmalayan adama haddini bildirmek lazım. Kapalılar bacak bacak üstüne atamaz diye bir kural mı var. Ayrıca spor salonuna gitmenize İZİN vermek ne haddineymiş, neyin izniymiş bu, siz izin mi aldınız. Bence adam aklı sora sizi kontrol altına almaya çalışıyor taviz vermeyin derim

Evet yani söyle mesela yarın arkadaslarımla denize gitme planımız vardı bir sey demedi normalde yürüyüse cıkarım haber bile vermiyorum arada normal erkek arkadaslarım mesaj atar önceden kızardı ben takmadık artık bir sey demiyor bi dün böyle yaptı.Yok kız kardesi de öğretmen onun da atanmasını cok istiyor durmadan birlikte calısın bosa mı okudunuz diyor

Evet ama alamaz 24 yasımdayım bugüne kadar böyle bir seye izin vermedim vermem de izin almadım ki ondan mesela dün yürüyüse gittim haber bile vermedim ben paylasım yapınca gördü.Zaten sevmem sadece haber veririm o da kafama eserse

ben onsuz kendime kıyafet pantolon aldım diye bi ton laf yemiştim yaptın mı gerçekten diyordu. İlla birlikte alıcaz o bakacak inceleyecek o pantolon vücuduma olmuş mu dar mı yapışık mı onaylarsa alırız. yoksa ben kendime tek başıma kıyafet alamam. zamanında tepkiler koyp sınır çizip gerekirse biter demediğim için pişmanım belki oda o zaman düzeltirdi bişeyleri benim susmama alıştı kendine hak gördü karışmayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…