Anlaşamadığım annem 🤦🏻

Öyle yapıyorum çoğunlukla ama bir evinde içindeyiz sürekli benim odam bile yok mecbur konuşuyoruz kalkıp gidiyorum ama bazen sabrım taşıyor bende onun gibi konuşmaya başlıyorum sonra kötü Bn oluyorum
Bakın. Siz nasılsa geri konuşuyorsunuz diye yapıyor zaten. Tepki gösterdiginizde sadece sinirleriniz bozuluyor. Cevap vermeden kalkın. Kulaklarınızi kapatın.

Bakın. Siz nasılsa geri konuşuyorsunuz diye yapıyor zaten. Tepki gösterdiginizde sadece sinirleriniz bozuluyor. Cevap vermeden kalkın. Kulaklarınızi kapatın.
Onuda yapmıştım konuşmadım 1 gün boyunca bu seferde anneye bu kadar kin tutmak senin gibi allah kimseye vermesin evlat diye bağırdı yarın bir gün evlenicem zaten nişanlıyım son aylarımız böyle geçmesin istiyorum

Duymucaksın yada annenı psıkologa götüreceksın başka bi çaresı yok canım

Şunu yazdığım için nefret ediyorum kendimden ama hayatınızda yazılı olarak ‘nokta’ işaret olarak ‘.’ diye bir şey duydunuz mu?

Duymucaksın yada annenı psıkologa götüreceksın başka bi çaresı yok canım
Hayatta gelmez duymamaya çalışıyorum bu gidişle kendim gidicem psikologa bana bir hap versinler öyle boş boş bakınıyım anlamsız etrafa tepki veremiyim kimseye çok güzel olur :)

Onuda yapmıştım konuşmadım 1 gün boyunca bu seferde anneye bu kadar kin tutmak senin gibi allah kimseye vermesin evlat diye bağırdı yarın bir gün evlenicem zaten nişanlıyım son aylarımız böyle geçmesin istiyorum
Öğrenmesi için 1 gün çok kısa. Dediğiniz gibi az kalmış siz bilirsiniz

Back
X