- 29 Kasım 2014
- 91
- 28
- 38
ben; yarın suraya gidelim mi?bir tartışmanızı anlatırmısınız
(eşimi 1 senede zor ikna ettim)
o; sonra gideriz hava cok soguk/sıcak, araba müsait değil, maddi olarak uygun değilim vs vs
Hava güzelleşir araba müsait olur paramız olur ama o sonra hiç gelmez
Haklısınız galiba... Ama isteyince çok da güzel çabalayabildiklerini flört döneminden biliyoruz hepimiz.Sevginin yaşı olmayabilir ancak sevgi duyarken verilen tepkilerin kesinlikle yaş ile alakası var
Sevgi dilimizin farklı olduğunu düşünüyoruz biz de zaten. Kitap falan okumaz o.Aile danismanlarinin cok guzel ve egici kitaplari var 5 sevgi dili diye bir kitap okumustum icinde cok guzel ornekler vardi kendin okusan esininde okumasini saglasan belki faydasi olur. Nevzat Tarhan' nin da cok guzel kitaplari var. Esiniz kitaplara itiraz etmez belki de...Hakkinizda hayirlisi olsun
Bizde kötü olmak çok uzuyor. Ne zaman bir şeye kızsam eski kızdıklarım da dönüp duruyor kafamda. Eşim de şirinlik yapmak olsun, gönül almak olsun bu gibi şeyler yapmadığı için düşünmeye çok vaktim oluyor.Açıkçası ben de kötü iken görmek dahi istemem. Ama bu sevmiyorum demek değil. Yani kötü iken de iyi olacaksak o zaman onun adı kötü olmak olmaz ki. Bence orta yol bulunabilir.