Anlaşamamamızın sebebi sevgisizlik mi

Ya yaşın çok küçük cidden. Yaşıtız seninle. Bence bi dışarı çık güneşin havanın tadını al dışarıda ne kadar büyük bir dünya olduğunu hatırla tekrardan. Evli olman bişeyi değiştirmez sevgilin olsaydı ayrılırdın. Saçma sapan bir kağıt mı seni tutan? Hayatına kendin karar ver başkaları yönlendirmesin annen baban gibi.. üzerindeki baskıları at kurtul onlardan. bu hayata yalnız geldik yalnız gidicez. Hala yaşıyorken hayatın tadını çıkarmalısın böyle çıkmazlarda kaybolma mutsuzsan boşan gitsin kendi çalıştığın parayla mis gibi geçinir ne istiyorsan onu yaparsın. İlle de bir adam istyorsan sana istediğin duygusallığı verecek tonla adam var birini bulursun.

Ya yaşın çok küçük cidden. Yaşıtız seninle. Bence bi dışarı çık güneşin havanın tadını al dışarıda ne kadar büyük bir dünya olduğunu hatırla tekrardan. Evli olman bişeyi değiştirmez sevgilin olsaydı ayrılırdın. Saçma sapan bir kağıt mı seni tutan? Hayatına kendin karar ver başkaları yönlendirmesin annen baban gibi.. üzerindeki baskıları at kurtul onlardan. bu hayata yalnız geldik yalnız gidicez. Hala yaşıyorken hayatın tadını çıkarmalısın böyle çıkmazlarda kaybolma mutsuzsan boşan gitsin kendi çalıştığın parayla mis gibi geçinir ne istiyorsan onu yaparsın. İlle de bir adam istyorsan sana istediğin duygusallığı verecek tonla adam var birini bulursun.
İlle de değil hiçbir adam istemiyorum hayatımda bi müddet. Sanki bütün erkekler aynıymış gibi geliyor artık.

Cesaretim çok az. Sudan çıkmış balık gibi olacağım sanki...

Ben şöyle yapıyordum, ondan beklemek yerine gider ben sever, öper koklardım seni seviyorum der, içimdeki sevgi birikimimi ona boşaltırdım ve bazen onun da bana söylemesini için ısrarcı olurdum ki, o huyu biraz olsun değişsin, söylemeye çekinmesin( benimki çekinir, belli edemez) ve bazen öyle çok severdimki onun sevmesine bile gerek kalmazdı... sende kendince çözümler üretebilirsin, tabi seni sevdiğinden eminsen...
ya bi dur deyip geri ittiriyorsa napalım bacım :KK64:

Merhabalar. Eşimle 2 yıllık evliyiz ve sürekli tartışırız kafa yapılarımız uymuyor. Ben 24 eşim 35 yasında. Eşim beni görür görmez çok beğendi çok çabaladı hemen evlenmek istedi. Babam araştırdı ailesi tanıdık ve iyi insanlar çıkınca onay verdi. 1ayda nişanlandık. Nişanlıyken türlü kavgalarımız oldu nişanı atmak istedim babam ve annem laf getirme kızım büyük sorunlarınız yok dediler :) evet yoktu hala da yok. Ama büyük bir tahammülsüzlük var. Ben eşimin ilgisizliğinden şikayetçiyim yani ilgi derken içinden hiç sarılmak öpmek gelmez, iltifat etmez, benimle hiçbir aktivite yapmaz, bir şeye kırılır küserim asla gönlümü almaz kendi kendime barışırım, seviyor mu sevmiyor mu belli değil özetle. Ben de gururlu bir insanım karşıdan görmeyince sevildiğimi hissetmeyince iyice çekerim kendimi. Yumuşak bir insan değildir hep baskın olmak ister. Sözünü dinletemeyince yükselir bağırır. Kavga ederken boşanırız birbirimize kapıyı gösteririz. Onların dışında işlerime yardım eder, hediye alır, eve borç getirmez, git alışveriş yap der kendiliğinden, cinsellikte problem yok. Görünürde kayınvalide derdim de yok ama ana oğul arasındaki ilişki nedir ne değildir kv müdahale ediyor mudur bilmem. Sonuç olarak benim ruhum aç. Başlığa ithafen çok severek evlenmedik biz evlilik sonrası da kavgalar iyice açtı aramızı acaba flört edip evlensem daha mı başka olurdu diyorum. Şimdi tatsız tutsuz duygusal doyuma ulaşamadığım bir evlilik yaşıyorum. Gündemde çocuk var istiyor yapalım diyor sürekli erteliyorum aslında allah biliyor ya hiç istemiyorum ama ona demedim daha o erteliyorum zannediyor. Erkeklerde duygusal açlık var mıdır bilemiyorum ama gönlünde sadece eş sıfatıyla yer ettiğimi düşündüğüm için sevgiyi dışarıda aradığı zamanları görür müyüm acaba diyorum. Boşanmayı düşünüyorum sonra acaba pişman olur muyum diyorum. O da mutsuz sürekli kavga ettiğimiz için. Ama ikimiz de boşanma cesareti gösteremiyoruz. Lütfen tecrübelerinizle beni de aydınlatın. Teşekkür ediyorum şimdiden.
neden kendinden bu kadar büyük biri ile evlendin

neden kendinden bu kadar büyük biri ile evlendin
Bu kadar büyük olmamalıydı belki ama tercihim yine en az +7 falan olurdu. Yaşıtlarımı şu yasımda bile evlenecek, sorumluluk alacak erkek sınıfında görmüyorum.

ya bi dur deyip geri ittiriyorsa napalım bacım :KK64:
Her zaman mı itiliyor, bilemedim şimdi:KK35: benimkide öyle herzaman memnun olmazdı, şikayetçi olurdu, bazende istemem yan cebime koy misali yapardı, ben yinede onu çok kaale almaz aklıma estikçe giderdim yanına :D insan eşini zamanla azda olsa tanıyıp çözüyor, ve sevildiğine eminsen ona göre kendince çözümler üretebilirsin...

Bunu da çok düşündüm. Kendimce varsayımlarda bulundum. Yaşından dolayı böyle dingin olabilir tamam ama seven insan eşinin üzüldüğünü görüp neden ilgilenmemeye devam eder ki? Yani çok mu zor seni seviyorum demek, saçımı okşamak? Evet çok yıprattık birbirimizi ama bu şefkat sevgi ilgi alakaya engel midir? Sevginin yaşı var mıdır gerçekten? Bunu ancak bir 10 yıl sonra öğrenmiş olacağım...
Sevginin yaşı olmayabilir ancak sevgi duyarken verilen tepkilerin kesinlikle yaş ile alakası var

Her türlü seçeneği önerdim ısrarla reddetti malesef.
Aile danismanlarinin cok guzel ve egici kitaplari var 5 sevgi dili diye bir kitap okumustum icinde cok guzel ornekler vardi kendin okusan esininde okumasini saglasan belki faydasi olur. Nevzat Tarhan' nin da cok guzel kitaplari var. Esiniz kitaplara itiraz etmez belki de...Hakkinizda hayirlisi olsun

Bazı durumlarimiz aynı ama farkımız bizim senelerce sevgili olmamız ve birçok zorluğu asarak evlenmemiz. Sevgiliyken de kusunce günlerce arayıp msj atmazdi kim haklı olursa olsun. Evlendik şimdi de kusunce günlerce konuşmuyor ciddi bir kavgada benm konuşma çabamı da engelliyor. Daha evleneli 5 ay oldu. Sevgiliyken kendimi avuturdum aynı evin içinde aynı yatağa girince böyle inatlasamaz mecbur konuşur diye ama öyle olmuyor. Kavgaliyken kendi kendime "ben bu eve niye geldim beni görmüyor yüzüme bakmıyor, yaptigim yemeği yiyor yıkadıgim kıyafeti giyiyor benmle konuşmuyor ben hizmet etmeye kölelik yapmaya mi geldim bu eşyalar bu ev benim mi" gibi düşüncelere kapılıyorum. İyiyken de her anlamda aşırı iyi oluyoruz ben anlamıyorum bu uçurumu.. yani kelin ilacı olsa kendi başına surer :) içimi dokesim varmis
Açıkçası ben de kötü iken görmek dahi istemem. Ama bu sevmiyorum demek değil. Yani kötü iken de iyi olacaksak o zaman onun adı kötü olmak olmaz ki. Bence orta yol bulunabilir.

Her zaman mı itiliyor, bilemedim şimdi:KK35: benimkide öyle herzaman memnun olmazdı, şikayetçi olurdu, bazende istemem yan cebime koy misali yapardı, ben yinede onu çok kaale almaz aklıma estikçe giderdim yanına :KK70: insan eşini zamanla azda olsa tanıyıp çözüyor, ve sevildiğine eminsen ona göre kendince çözümler üretebilirsin...
işte seviyor da o kadar :KK51:

İlk 5 sene bocalayarak geçiyor zaten. Yaş farkı ile alakası yok birbirinizi tanıyamadınız henüz.
Benim ilk iki senem de saçma sapandı 4 üncü sene anca toparlandı. Ki hala eksiklikler de var. Çocuk sakın düşünme şuan,biraz zaman geçsin herşey netleşsin. En azından sevip sevmediğine emin ol çünkü sende kendinden emin değilsin bence.

Back
X