Neden bir psikoloğa gitmiyorsunuz acaba?
Çalışıyormuşsunuz ya onun için dedim.Psikoloğa gittim yaklaşık 3 ay önce ve depresyon dediler. Bana bundan fazlası gibi geliyor çünkü davranışlarım hissettiklerim depresyondan daha fazlası var. Tekrar devlet psikoloğuna gitmek istemedim çünkü doğru düzgün ilgilenmiyorlar. Özel psikoloğa gitmeye de imkanım olmadı..
Çalışıyormuşsunuz ya onun için dedim.
Bu şekilde iyileşmeniz çok zor.
Bilmem ki ben doktor değilim.Sizce kesinlikle bende büyük bi problem mi var? Gerçekten eğer o kadar kötü görünüyorsa durumum size göre de paraya kıyıp bi şekilde özele gidicem. Ne tavsiye edersiniz bana?
Bilmem ki ben doktor değilim.
Kendiniz demişsiniz,"hiç bir şey yokken sorun çıkarıyorum,her sözü ters ve kötü algılıyorum,çok sinirliyim" diye.
Elbet bir çözümü vardır.
Tüm bunları yapmayın desem tamam diye bilecek misiniz,olumlu uyumlu bir insan olabilecek misiniz?
Şahsen ben olsam uğraşmam,çoktan ayrılırım.Malesef çok denedim bu sefer yapmıycam bu sefer öyle olmycam diye ama nafile. Siz de haklısınız.
Şahsen ben olsam uğraşmam,çoktan ayrılırım.
Hiç sevmem öyle negatif ve sinirli insanları.
Elbette!!!Nasıl yani? Siz sevdiğiniz aşık olduğunuz insanı sırf psikolojisi bozuk olduğu için bırakır mısınız?
Bu adam senden kaçar böyle sürerse. Benim evlenmeden önceki aile ortamım çok huzursuzdu. Bilerek iş yerinde oyalanırdım .Eve saat 22den önce gitmezdim. Sevgilim tatsızlık çıkaran biri olsaydı sabrım çok daha az olurdu.Mutlaka çare bul seviyorsan gerekirse ilaç tedavisine başla.
Kesınlıkle bir doktora gorun. Normal insanlar bıle gıdıp rahatlıyorlar canım. Gıt, anlat. Bır sekılde atlatırsın durumunu. Once kendını duzeltmeye bak, once kendını ıyıleştir cnm. Ilışkını sonra dusunursun. Durumun boyle ve hıc arkadasım yok dıyorsun Belkı de bu yuzden adama delı gıbı aşıksın zannedıyorsundur. Ondan başka kimsen yok gibi... Sana bir dokto tavsıye edebilirim. Hatta ıkı tane. Fıyatlrını da yazarım. Tercıh senın. Istersen bana ozelden yazSizce kesinlikle bende büyük bi problem mi var? Gerçekten eğer o kadar kötü görünüyorsa durumum size göre de paraya kıyıp bi şekilde özele gidicem. Ne tavsiye edersiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?