anlaşamıyoruz..

Karanlik111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
312
158
kızlar eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz?
biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
yuva sıcaklığı arıyorum çok yalnız çok mutsuz hissediyorum..

Güzelce oturup konuşun bu konuyu. Çünkü bunlar alışkanlık. Yaşadığımız çağın gereği tv yerine pcler var artık. Eğer değiştirmek istiyosanız yavaş yavaş sabırla hareket etmelisiniz.

Sende onunla oyun oyna :KK76: Bak bilgiyarda birlikte oynayalım kocam sıkıldım de yada mısır patlat yanına otur izliyim de oyun hakkında konuş falan

Sende onunla oyun oyna :KK76: Bak bilgiyarda birlikte oynayalım kocam sıkıldım de yada mısır patlat yanına otur izliyim de oyun hakkında konuş falan

sürekli oyun oyun olmuyor onu da denedim bir de küçük bebeğim var zaten.ona kalsa gecenn bi körüne kadar oyun.
hayat oyunla ona göre geçer ama ben bi yerden sonra sıklıyorm.dünya çok güzel gezecek bir sürü yer var.şimdi çıkamıyorz hoş sayesnde yalnz zamanlarımızn tadını çıkaramadık şimdi bebek var onu da yapamıyorz istesek de gezemiyorz.ama en azndan evde vakit geçrsek.

O yuzden mi isim çay Çok mu ayrinticiyim ne :KK70:

kadin bir derdini paylasmis, mutsuz... siz katila katila guluyorsunuz.

uye olurken gercekten aklindaki de o olabilir. Caresiz bir hastalik gibi bir dert olmayabilir ancak bu kadar gulunup icerikten kopacak bir durum gormuyorum.

Konu sahibi, esinizle bu isteginizi ve yalniz hissettignizi soylediniz mi? Yaniti ne oldu?

biz hep ayrı ayrıyız.herkes kafasına göre.bu beni çok üzüyor.ilgisini çekmeye bir şeyler bulmaya çalııyorum ama olmuyor.hep bilgisayarda hep oyunda. tv izlemeyi sevmiyoruz ama hepte film yabancı dizi olmuyor.
hani evlenmeden dalga geçerdm sıkıcı gelirdi otuurp çay çekrdek tv izlyene çiftler ama şimdi onlara özenir oldm.
Ne kadar surelik evlisiniz ve hep bolemiydi

kadin bir derdini paylasmis, mutsuz... siz katila katila guluyorsunuz.

uye olurken gercekten aklindaki de o olabilir. Caresiz bir hastalik gibi bir dert olmayabilir ancak bu kadar gulunup icerikten kopacak bir durum gormuyorum.

Konu sahibi, esinizle bu isteginizi ve yalniz hissettignizi soylediniz mi? Yaniti ne oldu?
Bazen çoğu insan ti'ye alınma durumundan dolayı dertlerini bile açamıyor çünkü artık öyle bir moddayız ...
Konu sahibi arkadasım bebege bakabilecek birisi varsa cuma ya da cumartesi akşamı esortmanlarınızı giyip,gece seansına gidin..Vizyonda çok güzel filmler var,her akşam için bir önerim olmayabilir ama en azından bir değişiklik olur.

2 senelik evliyiz ve evet hep böyleydi.söyledim biliyor.hoş o kadar çok sorunumuz varki.hangi birini anlataım bilmiyorum.onca sorun ve skntıya rağmen evlendik birbirimizi çok seviyoruz ben onsuz o bensiz yaşamıyoruz ama beraberde olmuyor.kavgalar ayrı ayrı takılmalar.kendimi bazen annesi gibi hissediyorm.her şey bende.çalışıyor ediyro bazen yardım da ediyor ama olay o dğel hani nasıl diyim sanki görev gibi.yarım saat yanıma gelip oturmak bir gün yemek yapmak görev gibi.normalde çok gülen elinde kahvesi sigarası kahkahalarla boğuşan bir tipken şimdi kilo aldm mutsuzum huzursuzum yalnızım.içimden bir şey gelmiyor.allahtan bebeğim var ona sarılıyorm.emzrdiğim için rejm yapamıyorm spora halim yok.

Ondan gizlice sigortaları attırın :-) sonra korkmuş gibi yapıp sarılın ve karanlıkta ona herşeyi söyleyin kapana kısılmış gibi hisseder mecbur konuşursunuz :-)

Bazen çoğu insan ti'ye alınma durumundan dolayı dertlerini bile açamıyor çünkü artık öyle bir moddayız ...
Konu sahibi arkadasım bebege bakabilecek birisi varsa cuma ya da cumartesi akşamı esortmanlarınızı giyip,gece seansına gidin..Vizyonda çok güzel filmler var,her akşam için bir önerim olmayabilir ama en azından bir değişiklik olur.

onu yaptık o sorun değil 1 gün öyle diyelm benim sorunum hergünle.hadi haftada bir iki çıksın eğnesin asla bri ley demem inanır mısın gece bile çıkar istersen kameradan ara der güven verir çıkar hiç sorn değil.ama evde sıcaklık yok anlıyo musunçev arkadaşı gibi düşün.ev arkadaşlarımla bile daha çok şey paylaşouodum heralde.

pek ya sizler napar ne edersinz evde eşlerinizle vakit nasıl geçer?
Arkadaslariniz yok mu ortak? Ciftler halinde bulusabilirsiniz. Biz haftasonlari cikardik hep. Su son 1 aydir falan ustumuzde bir rehavet var, eve tikildik.
Disari cikmasaniz bile birbirinizin evine gitseniz? Beraber yemek yer, masa oyunu oynarsiniz cay cerez esliginde?

Canım galiba evlenince böyle oluyor bunlar, bu tarz konular o kadar çok var ki. Hepsi aynı. Geçenlerde haberlerde izledim. Anaokuluna giden çocuklara ailenizin neyinden şikayetçisiniz yazın demişler tamamı ne demiş biliyor musun. İlgisizlik. Bir çocukla röportaj yapıyor spiker çocuk diyor ki "babam sürekli telefonla oyun oynuyor o zaman o telefonu parçalamak istiyorum :)
gene bir çocuk annem telefonla babam bilgisayarla ilgileniyor dedi.
Onlar bile şikayetçi. Eşinle konuş diyeceğim ama işe yarar mı bilmiyorum. Ona siz teklif edin oyuna oturmadan film izleyelim diye. o gelemden ayarlayın filmi bak ben bir film seçtim hadi izleyelim deyin.

bizimkide bu modda ya evde sadece ikimiz varız bu kulaklıgı takıp müzik dınlemek nedır sankı ben yokum film seyreder gel beraber tvden seyredelım derim sıkılıyom dızilerden der benım de kızım var.onla felan oynuyorum kıskanıyo hemen gelıyo yıne bu aralar azaldı ben trıplere gırerım dayanamaz ne oldu der anlar yanı .ama su varkı ne kadarda olsa vazgecemıyolar bu erkekler gercekten evlılık ne anlayana kadar kadınları tuketıyolar sonrada biz cok konusur oluyoruz.

Akşam eşim gelince, elini yüzünü yıkayıp üstünü değiştirene kadar giderim öperim onunla uğraşırım, aramız iyiyse onu günün stresinden ayırıp neşelendirmeye çalışırım :KK48: Yemekten sonra çayımızı demleyip tam da tarif ettiğiniz gibi çekirdek bisküvi tatlı vs hazırlayıp tv karşısına geçeriz, ortak izlediğimiz programlar vardır ya da yoksa kaçırdığımız dizilerden birini izleriz. Bazen yemekten sonra annemlere gidip otururuz, dışarıda işlerimiz varsa onları hallederiz. Zaman öyle çabuk geçiyor ki... Biz de biraz fazla yan yana oluyoruz. Zaten akşam 7 den sonra desek 10 11 e kadar 3 4 saat var. Birde bebeğiniz varmış sizin yapacak daha çok şeyiniz olmalı. Ama size en büyük tavsiyem dertleri, sorunları düşünüp kendinizi de eşinizi de boğmayın. Birgün sıyrılın tüm sıkıntılardan eşinizle iyi vakit geçirmeye çalışın.

Ondan gizlice sigortaları attırın :-) sonra korkmuş gibi yapıp sarılın ve karanlıkta ona herşeyi söyleyin kapana kısılmış gibi hisseder mecbur konuşursunuz :-)

Yada bebegi uyutup sarteli indirsjn . Sonra seksi bir elbise ve mumla odadan iceri suzulsun ve gerisi gelir zaten . Böyle yaparktan hic yoktan pc başından kaldirmayi becerirsjniz zamanls oda böyle hosluklar yapacaktir :oops:

X