- 19 Aralık 2016
- 69
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Avren nazli
-
Cok sagolun.bana boyle yorumlar gerekti.dediklerinizi yapmaya calisicamgece çalışmak yerine erken kalkıp öğlene kadar ders çalışın,sonra bir iki saat çocukla ilgilenin ve yemek yapın, kalan zamanda derse devam yemek saatıne kadar.....
haftada bir gününüzü evin işlerine ayırın temizlik çamaşır ütü vs gibi, zaten çocuğa kv yardımcı imiş ve kadın evin işlerinide hallediyormuş hem kadının yükü hafiflesin hem sizde birşeylere el atmış olun böylelikle eşinizde memnun olur ve sorun ortadan kalkar....
Insanlar hep elestiriyormus haklisiniz,en iyisini yapsam dahi yine elstirilicem hic bir zaman her kes tarafindan tamamen hakli bulunamam.ben burda bunu anladim,ve bu bana cok iyi geldi.artik kendimi biri bana haksizsin dedigi icin uzmeyeceyim.cook tskler :)Konunuz gerçek veya degil bunu bilemem, burada hepimiz sanalız, anonim kişileriz.
Ancak doktor da olsanız, biyolog da olsanız, hatta yalnızca ilkokul egitimini almış biri dahi olsanız okuma yazma egitiminde tüm kurallar ögretilir.
Doktor olmadıgınızı var saydıgımızda dahi bu durum, dil kullanımındaki yanlışlarla ilgili bir bahane olamaz.
Kaldı ki yurtdışından geldiginizi söylüyor, dille ilgili eleştirilere de açıklık getiriyorsunuz.
İnsanlar her zaman eleştirir, buna alışın. Hatta buradaki kişilerin size haksızlık yapamamasını saglamaya ve kendinizi ezdirmemeye çalışmanızı, eşinize karşı kendinizi savunmak için yaptıgınız bir uygulama alanı olarak görün.
Zira eşiniz, buradaki üyelerden daha büyük bir haksızlık yapıyor size.
Ona karşı da kendinizi savunun, istediginiz şeyler için mücadele edin. Siz haklısınız ve o evlilige devam etmek istiyorsa bunu kabullenmek yardım etmek zorunda, ona başka bir seçenek bırakmayın.
Cook sagol kardes Allah razi olsun :)Bir takılmış doktor muayenesi değil mi ya kıskançlık bu yaptığınız resmen yok niye imla kurallarına dikkat etmiyor yok profilde neden öyle yazıyor ne yapmaya çalışıyorsunuz siz yapın ? Kız Azerbaycan da oturuyorum diyor... Türkçesinin olmaması gayet normal tam olarak imla kurallarına dikkat edemez biz daha çok şey biliyoruz gibi eleştirmeye hiç hakkımız da yok zaten... Bu arada gençler çok bilmisler Azerbaycan da hayat çok zor çok pahalı ve az paraya insan çalışıyor Bakü ve bir kaç yer dışında kalan yerler zaten köy kasaba seklinde... Bu arada yalancısın diyenler profilde herşeyi doğru mu yazdı yada bire bir doğru yazan varsa niye burada dertlesiyorsunuz... Bazen gerçekten kadın kıskançlığı çekilmiyor.
Kardeşim Allah sana da kolaylık versin.
Cook sagol kardesim,sizin gibi insanlar gormek insani cook iyi motive ediyor hayata dair her seyde.:)Bide Türk ve Azeri kardeştir ..Niye yabancı gelecek ekmeğimi alacak gibi düşünüyorsunuz? Çok çalışın siz de yapın ..bu ülkede çalışmayana ekmek yok .ben erken evlendiğim için anca okumaya fırsatım oldu .2 tane de çocuğum var ..şimdi bekar biriyle benim emeğim kiyaslanir mi ? Bende burdan kıyas yapayım o zaman ?doğru mu ? Sen kimseye bakma kardesim@Avren nazli .bu ülke hepimize yeter . Çok çalış ...İnşallah istanbulda gUzel bir yer kazanıp mutlu olursun . Bebegini de kocanı da ihmal etmeden bunları yapman biraz zor ama mümkün . Allah kolaylıklar versin .yolun açık olsun .
pardon da gülünç durum nerden çıktı? ben sadece işinin çok zor olduğundan bahsettim, ne iyi ne de kötü bir yorum yaptım. Lafı başka yerlere çekmeyin.Bunu kendiside biliyordr elbet
Zor olması
Dişli rakipleri olması
Kontenjanın az olması vs
Sınava girmesini gülünç duruma düşürmez
Kendine güveniyor belki kendini deniyor
Biz her girdiğimiz sınav kesinsemi giriyoruz sanki
Yani yorum yapasım bile gelmedi ama şöyle açıklayım.91 puanla atanamayan ogretmen arkadasim var en son atanamadigi icin 5 senedir meslegini yapamaz durumdaydi artik soramiyorum bile ne yaptigini..benim niyetim sinavla bolunen kariyer hayallerini benzetmekti ama somut bir sekilde sinavin esdeger olmasina zorluguna takildiniz.. bunu goremeyene anlatmak mumkun degil.gormek istemeyene anlatmak ise imkansiza esdeger!
tusun zor bir sinav oldugunu bu forumda tartismanin bi anlami yok tusa girip giremeyecegine oturdugum yerden ben karar verecek degilim! Ki karar verip calismaya baslamis bile.. konu sahibinin imlasiyla baslayip,doktorlugunu sorgulayip,cocuk yapmasini elestirip, yabanci kontenjanlarinin luzumsuzlugunu irdeleyip en sonunda konuyu tusun zorluguna baglamayi basardiysak konuyu daha da disari tasimadan sinavlara hazirlanan kadinlarin ev islerinden aile yasamlarindan eslerinden destek gorememelerine nasil donebiliriz bilemedim..
Hemcinsim evliligi ile ilgili sorunu paylasmis konu bu ve bildigim kadariyla konu disi yorum yazmak yasak.. doktor veya degil! hazirlandigi sinav tus veya degil! dogrulugunu sorgulamak beni zerre ilgilendirmiyor .. sinav A sinavi da olsa diyecegim ayni b sinavi olsa da!
Su kadar garip yorumdan sonra neyse ki konu sahibi kv ve kocasinin kiymetini daha iyi anlayacak malum burda gordugu tepkiyi onlardan gormemistir..
Sen de sagol kardeşim .moral motivasyon şart .. kendine güven ..yolun açık ve başarılarla dolu olsun insallah ..Cook sagol kardesim,sizin gibi insanlar gormek insani cook iyi motive ediyor hayata dair her seyde.:)
Benım verdiğim cevabı alıntıladın ya hanipardon da gülünç durum nerden çıktı? ben sadece işinin çok zor olduğundan bahsettim, ne iyi ne de kötü bir yorum yaptım. Lafı başka yerlere çekmeyin.
Arkadaş zaten uzman doktorYani yorum yapasım bile gelmedi ama şöyle açıklayım.
Benim yorumum üstünden yapılmış eleştirileri değerlendirmeyin. Ben sadece işinin zor olduğundan bahsettim. Ayrıca , kpss nin zorluğu çok kişi katılıyor diye değil mi ? tusta zaten mesleği , kadrosu , çalışma yeri olan insanları uzmanlık yapabilecek mi diye yerleştirme olayı var. siz olayı saçma yerlere çekiyorsunuz.
Sakin olmalısınız bence , bu kadar agresiflik sizi yorar. İyi akşamlarArkadaş zaten uzman doktor
Tusun tanımını biliyordur saçma sapan yazıp yazıp egonuzu tatmin ediyorsunuz sonra gelen cevaplar saçma oluyor
Ne hoş memleket .. Neresi orası ??
Pardon da siz iki saat mi uyuyorsunuz?enistein bile 4saat uyuyordu biliyorum.cocuk yaptim bunun kariyerime engel olacagini dusunmuyorum,bir suru kadin cocuk yapiyor ise gidiyor cocuguna bakici tutuyor.ayrica tum isimi kv yapmiyor,okusaydiniz gorurdunuz gunduzleri kizima ben bakiyorum geceleri o bakiyor.ayrica bosanma isi bu nedenle degil kavgalarimiz cok fazla anlasamadigimiz icinİyice saçmalamış ve abartmışsın bana kalırsa. Madem ilerde ki planlarının içerisinde sınavlar kariyerler bilmem neler vardı. Neden çocuk yaptın hadi evlenmeyi anlarım evlenip okuyan bir çok kadın erkek var. Ama ya çocuk ? Böyle bir konu yüzünden de hemen boşanmayı düşünmek nasıl bir kafadır ona hiç anlam veremedim. Günümüzde herkes zora gelemeyince boşanmayı seçiyor. Kimse bir zafer peşinde değil. Yine gece çalış dersini benimde işimden dolayı uyumam 3'ü 4'ü buluyor ama sabah 6'da kalkıp bi saat yol gidip çalışıp akşamda eve 1 saat yol giderek dönüp annemin babamın önüne yemeğini çayını koyabiliyorum. Bence sen ders ders diyerek bahane üretiyosun kendine ne güzel kaynanan varmışki çocuğuna bile bakıyor. Sen sanki biraz fazla rahatsın gibi geldi bana.
Her seyimi yapmiyor ama cok fazla yardim ediyor orasi dogru.erken kalkinca gec yatinca fark etmiyor Tus zor sinav gun icinde 9 10 saat calismak sart kazanmak icinHerşeyini bi baskası yapıyo farkında mısın en azından belli saatlerde planlı çalışmalısın.sbah erken kalkınca dünya kadar şey yapılır diye düşünüyorum.
Yani sunu anlatmaya calıştım siz sınav diyorsunuz ama onlarda bi nevi haklılarHer seyimi yapmiyor ama cok fazla yardim ediyor orasi dogru.erken kalkinca gec yatinca fark etmiyor Tus zor sinav gun icinde 9 10 saat calismak sart kazanmak icin
Selam.derdim var lutfen yardim edin.evliyim,en basindan beri evliliyim yolunda gitmedi.sanirim bu en cok bnm yalnisim yuzunden,cunki her kes bana sensin hatali diyor.bir kizim var 10aylik.ders calismak zorundayim sinavim var nisanda,her gun ders calisuorum kocam bu durumdan rahatsiz.annesiyle kaliyoruz,cocucuguma o bakiyor,ev isleri falan hep o yapiyor tabii ben de firsat buldukca yardim ediyorum ama sanirim yetmiyor,kocam hep sikayet ediyor,annem cok iyi biri sen de onun gibi ol istiyorum diyor.geceleri 5e kadar ders calisiyorum sbh bu yuzden gec uyaniyorum,anneme sikayet etmis kvem ders calisiyorum diyor ama gec kalkiyor demis.esim hep mutsuz hep sikayetci bu durumdan.sinavim zor tusa hazirlaniyorum.anlata bilmiyorum ne yapim nasil edim bilemiyorum.kocamla hic anlasamiyoruz.cok denedik yine ayni seyler.ama ayrilamiyorum cunki kimse bana hak vermiyor.her kes sen haksizsin diyor.bna bir cozum yolu olan varmi arkadaslar
Enistemmi diyecektimki Einstein oldugunu farkettimPardon da siz iki saat mi uyuyorsunuz?enistein bile 4saat uyuyordu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?