Anlasamiyoruz

Cok sagolun.bana boyle yorumlar gerekti.dediklerinizi yapmaya calisicam

Insanlar hep elestiriyormus haklisiniz,en iyisini yapsam dahi yine elstirilicem hic bir zaman her kes tarafindan tamamen hakli bulunamam.ben burda bunu anladim,ve bu bana cok iyi geldi.artik kendimi biri bana haksizsin dedigi icin uzmeyeceyim.cook tskler :)

Cook sagol kardes Allah razi olsun :)

Cook sagol kardesim,sizin gibi insanlar gormek insani cook iyi motive ediyor hayata dair her seyde.:)

pardon da gülünç durum nerden çıktı? ben sadece işinin çok zor olduğundan bahsettim, ne iyi ne de kötü bir yorum yaptım. Lafı başka yerlere çekmeyin.

İyice saçmalamış ve abartmışsın bana kalırsa. Madem ilerde ki planlarının içerisinde sınavlar kariyerler bilmem neler vardı. Neden çocuk yaptın hadi evlenmeyi anlarım evlenip okuyan bir çok kadın erkek var. Ama ya çocuk ? Böyle bir konu yüzünden de hemen boşanmayı düşünmek nasıl bir kafadır ona hiç anlam veremedim. Günümüzde herkes zora gelemeyince boşanmayı seçiyor. Kimse bir zafer peşinde değil. Yine gece çalış dersini benimde işimden dolayı uyumam 3'ü 4'ü buluyor ama sabah 6'da kalkıp bi saat yol gidip çalışıp akşamda eve 1 saat yol giderek dönüp annemin babamın önüne yemeğini çayını koyabiliyorum. Bence sen ders ders diyerek bahane üretiyosun kendine ne güzel kaynanan varmışki çocuğuna bile bakıyor. Sen sanki biraz fazla rahatsın gibi geldi bana.

Yani yorum yapasım bile gelmedi ama şöyle açıklayım.
Benim yorumum üstünden yapılmış eleştirileri değerlendirmeyin. Ben sadece işinin zor olduğundan bahsettim. Ayrıca , kpss nin zorluğu çok kişi katılıyor diye değil mi ? tusta zaten mesleği , kadrosu , çalışma yeri olan insanları uzmanlık yapabilecek mi diye yerleştirme olayı var. siz olayı saçma yerlere çekiyorsunuz.

pardon da gülünç durum nerden çıktı? ben sadece işinin çok zor olduğundan bahsettim, ne iyi ne de kötü bir yorum yaptım. Lafı başka yerlere çekmeyin.
Benım verdiğim cevabı alıntıladın ya hani
Arkadaş gülünç bulduğu için o cevabı vermiştim ben
Alıntılamadan kendi düşünceni yazsaydın yada konu sahibini alıntılasaydın benim yazdığım ile alakan olmadığını anlardım

Arkadaş zaten uzman doktor
Tusun tanımını biliyordur saçma sapan yazıp yazıp egonuzu tatmin ediyorsunuz sonra gelen cevaplar saçma oluyor
Ne hoş memleket .. Neresi orası ??

Herşeyini bi baskası yapıyo farkında mısın en azından belli saatlerde planlı çalışmalısın.sbah erken kalkınca dünya kadar şey yapılır diye düşünüyorum.

Arkadaş zaten uzman doktor
Tusun tanımını biliyordur saçma sapan yazıp yazıp egonuzu tatmin ediyorsunuz sonra gelen cevaplar saçma oluyor
Ne hoş memleket .. Neresi orası ??
Sakin olmalısınız bence , bu kadar agresiflik sizi yorar. İyi akşamlar

Pardon da siz iki saat mi uyuyorsunuz?enistein bile 4saat uyuyordu biliyorum.cocuk yaptim bunun kariyerime engel olacagini dusunmuyorum,bir suru kadin cocuk yapiyor ise gidiyor cocuguna bakici tutuyor.ayrica tum isimi kv yapmiyor,okusaydiniz gorurdunuz gunduzleri kizima ben bakiyorum geceleri o bakiyor.ayrica bosanma isi bu nedenle degil kavgalarimiz cok fazla anlasamadigimiz icin

Herşeyini bi baskası yapıyo farkında mısın en azından belli saatlerde planlı çalışmalısın.sbah erken kalkınca dünya kadar şey yapılır diye düşünüyorum.
Her seyimi yapmiyor ama cok fazla yardim ediyor orasi dogru.erken kalkinca gec yatinca fark etmiyor Tus zor sinav gun icinde 9 10 saat calismak sart kazanmak icin

Nisan tusuna hazırlanan ve 1.5 yıllık evli olan biri olarak yazıyorum..mümkünse sabah eşinizle beraber uyanın kahvaltınızı birlikte edin..sonra işe gider gibi onunla beraber çıkın..üniversitenin kütüphanesinde çalışın..akşam da eşinizin dönüş saatinde dönün beraber yemeğinizi yiyin çocuğunuzla ilgilenin..çayınızı için sohbet edin..mesela sabah 8 akşam 5 arası 9 saat vakit oluyo bunun 7 saatini çalışsanız zaten yeter..son ayda tempoyu artırır akşamları da 2 saat daha çalışırsınız..maddi imkanınız olsa ayrı eve çıkın ve bir bakıcı tutun derdim..akşam 5 te eve geldiğinizde yemeğinizi bile yapabilirsiniz nitekim çalışırken böyle olacak..eylül tusuna ben de gece hazırlanmıştım ama tüm aile düzenimiz bozulmuştu..gündüz bi ton uyuyunca kv evin içinde yemek temizlik çocukla uğraşırken gözüne batarsınız..eşinizi de o evde yokken uyumanız o gelince çalışmanız sinir ediyodur..adam da işten gelince beraber vakit geçirmek birlikte uyumak birlikte kahvaltı etmek ister..daha dört ay var düzeninizi değiştirebilirsiniz..

Pardon da siz iki saat mi uyuyorsunuz?enistein bile 4saat uyuyordu biliyorum.
Enistemmi diyecektimki Einstein oldugunu farkettim

Cnm seninki baya zor bi is. Hem evlilik, hem kayinvalidede yasamak,hem cocuga bakmak,hem TUS sinavina hazirlanmak.. hemde hem yani. Hem cocuk hem kariyer yaparim diyosunuz Basarilar madem.

Çocugu doğurup bakmamak kaynanaya yük bindirmek doğru değil. Tusu çok dert ettiysen önce kazanacaktın sonra çocuk yapacaktın. Çocugun biraz büyüsün girersin nedir bu herşeyi yarım yamalak yapma çaban? Asistan olunca o çocuga hiç bakamıycan zaten. Üstelik tus zor sen sts dene ama önce çocuguna bak canım. Kimse sen öğlene kadar uyurken senin evini çekip çevirmek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…