- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi Avren nazli
-
Hahah güldüm Türkiye'de yaşamıyorsunuz ama tus a hazırlanıyorsunuz. :))Turkiyede yasamiyoruz bizde maas oyle degil malesef oyuzden tus icin bu kadar cabaliyorum
Neden ülke dışında hazırlanıp sınava geleni tus sınavına almıyorlar mı ?Hahah güldüm Türkiye'de yaşamıyorsunuz ama tus a hazırlanıyorsunuz. :))
tus dünyanın en zor sınavı seçilmişken hem de.Tusla kpss yi kıyaslamak çok ütopik oldu
yabancı kontenjan var ama türkiye de tıp okuduysan bile tusu kazanmak çok zor , ki tus a girenler ülkede %1lik dilime girip tıp kazanmış insanlar, bütün rakipler dişli yani. bi yıl atıyorum 10.000 kişi tıptan mezun oluyor, bunun 2.000 i tus ta yerleşebiliyor.Neden ülke dışında hazırlanıp sınava geleni tus sınavına almıyorlar mı ?
Ülke değişikliği Hakkı'nda bi şeyden bahsedilmemiş.Neden ülke dışında hazırlanıp sınava geleni tus sınavına almıyorlar mı ?
çocuk için ne aceleniz vardı bilemedim.
zaten evlenip de sınava çalışanlar çok başarılı olamıyor tusta.
sonuçta sorumluluklar artıyor.
kendiniz bu hayatı seçmişsiniz, yapılacak bir şey yok.
anlaşamıyorsanız da boşanırsınız, ne diyelim şimdi, anlaşamayana anlaşın denmez ki.
Kanki yıktın beni şimdi
Hahah güldüm Türkiye'de yaşamıyorsunuz ama tus a hazırlanıyorsunuz. :))
tus dünyanın en zor sınavı seçilmişken hem de.
Bunu kendiside biliyordr elbetyabancı kontenjan var ama türkiye de tıp okuduysan bile tusu kazanmak çok zor , ki tus a girenler ülkede %1lik dilime girip tıp kazanmış insanlar, bütün rakipler dişli yani. bi yıl atıyorum 10.000 kişi tıptan mezun oluyor, bunun 2.000 i tus ta yerleşebiliyor.
Olabilir yinede gülünecek bir durum yok sınava hazırlanıyor olmasındaÜlke değişikliği Hakkı'nda bi şeyden bahsedilmemiş.
Ayrıca biraz zor alıyorlar.
Bu sitede gördüğüm yorumlardan sonra bir derdim olsada konu açmam. Kadınlar birbirinin derdini paylaşmak yerine açık arayıp laf sokmak peşinde . Sanki herkes dört dörtlük. Üniversitenin kapsından geçen kendini dev aynasında görüyor . Gücü yeten gitsin sistemi değiştirsin o zaman . Sevgili konu sahibi . Size verilmiş bir hak var . Doğru yada yanlış . Siz elinizden geleni yapın . Gerisi Allah'ın takdiri . Hiçbirşey imkansız değil . Allah yardımcınız olsun .91 puanla atanamayan ogretmen arkadasim var en son atanamadigi icin 5 senedir meslegini yapamaz durumdaydi artik soramiyorum bile ne yaptigini..benim niyetim sinavla bolunen kariyer hayallerini benzetmekti ama somut bir sekilde sinavin esdeger olmasina zorluguna takildiniz.. bunu goremeyene anlatmak mumkun degil.gormek istemeyene anlatmak ise imkansiza esdeger!
tusun zor bir sinav oldugunu bu forumda tartismanin bi anlami yok tusa girip giremeyecegine oturdugum yerden ben karar verecek degilim! Ki karar verip calismaya baslamis bile.. konu sahibinin imlasiyla baslayip,doktorlugunu sorgulayip,cocuk yapmasini elestirip, yabanci kontenjanlarinin luzumsuzlugunu irdeleyip en sonunda konuyu tusun zorluguna baglamayi basardiysak konuyu daha da disari tasimadan sinavlara hazirlanan kadinlarin ev islerinden aile yasamlarindan eslerinden destek gorememelerine nasil donebiliriz bilemedim..
Hemcinsim evliligi ile ilgili sorunu paylasmis konu bu ve bildigim kadariyla konu disi yorum yazmak yasak.. doktor veya degil! hazirlandigi sinav tus veya degil! dogrulugunu sorgulamak beni zerre ilgilendirmiyor .. sinav A sinavi da olsa diyecegim ayni b sinavi olsa da!
Su kadar garip yorumdan sonra neyse ki konu sahibi kv ve kocasinin kiymetini daha iyi anlayacak malum burda gordugu tepkiyi onlardan gormemistir..
Tüm yorumları okusaydın arkadaşın türkçesinin neden bozuk olduğunu anlar saldırmadan düşünürdünTUS'a mı hazırlanıyorsunuz? Yazdığınızı okurken sinir krizi geçiriyordum doktor olmuş üzerine uzmanlık yapacak insan doğru düzgün kullandığı dili yazmaktan yoksun ben buna şuan daha çok üzüldüm. Umarım kendinizi güzel bir anlatımla , hatasız anlaşılır cümlelerle ve kelimelerin doğru yazılışını bilerek anlatabilirsiniz. İnsan konuştuğu gibi düşünür , dili kullanırken özenmenizi tavsiye ediyorum daha temiz bir zihne sahip olabilmeniz için.
Kontenjan ayri bizde ama yine zor orasi ayri cunki 180 yer var.ama nasil ki sizin ulkenizde tip zor ayni sekilde bizde de tip kazanamak zor.kapasitesini sorgulyabancı kontenjan var ama türkiye de tıp okuduysan bile tusu kazanmak çok zor , ki tus a girenler ülkede %1lik dilimegirip tıp kazanmış insanlar, bütün rakipler dişli yani. bi yıl atıyorum 10.000 kişi tıptan mezun oluyor, bunun 2.000 i tus ta yerleşebiliyor.
ha ha ben de sizeHahah güldüm Türkiye'de yaşamıyorsunuz ama tus a hazırlanıyorsunuz. :))
ben de bir daha bir sey yazmam burda.bu ne her kes yok kapasiten yetmez yok su bu.ben tus konusunda kendime guveniyorum,zaten bu konuda yardim istemedim.size cook tsk ederim.cook sagolunBu sitede gördüğüm yorumlardan sonra bir derdim olsada konu açmam. Kadınlar birbirinin derdini paylaşmak yerine açık arayıp laf sokmak peşinde . Sanki herkes dört dörtlük. Üniversitenin kapsından geçen kendini dev aynasında görüyor . Gücü yeten gitsin sistemi değiştirsin o zaman . Sevgili konu sahibi . Size verilmiş bir hak var . Doğru yada yanlış . Siz elinizden geleni yapın . Gerisi Allah'ın takdiri . Hiçbirşey imkansız değil . Allah yardımcınız olsun .
Bunu nerden cikardiniz calisip sizin bazalinize anca ulasmiyoruz,biz de sizin gibi zor sinav kazaniyoruz,tip okumak icinkanka kapasite üzerine koymak var ama.
sorumluluk çokken çok yüksek puan yapan görmedim ama orta karar puanla alan bölümler kazanılabiliyor yine de.
konu sahibi bir de yabancı çalışıp bizim bazalimize anca ulaşabiliyorlar onun için daha da zor.
Kontenjan ayri bizde ama yine zor orasi ayri cunki 180 yer var.ama nasil ki sizin ulkenizde tip zor ayni sekilde bizde de tip kazanamak zor.kapasitesini sorgulyabancı kontenjan var ama türkiye de tıp okuduysan bile tusu kazanmak çok zor , ki tus a girenler ülkede %1lik dilimegirip tıp kazanmış insanlar, bütün rakipler dişli yani. bi yıl atıyorum 10.000 kişi tıptan mezun oluyor, bunun 2.000 i tus ta yerleşebiliyor.
ha ha ben de size cook gulHahah güldüm Türkiye'de yaşamıyorsunuz ama tus a hazırlanıyorsunuz. :))
sen cook komiksin ne konustugunu bile bilmiyorsuz az haberin olsun sonra konus benceHahah güldüm Türkiye'de yaşamıyorsunuz ama tus a hazırlanıyorsunuz. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?