Anlasamiyoruz

Denemelerim de fena degil arkadasim :) zaten bu konuda kendime guveniyorum,kazanacagimi biliyorum.

Guzel haberlerini bekliyorum.. esini ve kayinvalideni al karsina konus anlat yardim iste nisan ayina kadar sana destek olsunlar.. sonrasinda yine toplayin aile meclisini konusarak cozmeyi dene..hadi insallah..

Biliyorum.cocuk isi biraz uzun,benim onceden sorunlarim vardi cocugum olmaz ogle hemen dusunuyordum,polikistoz demisti doktor bana.sinav konusuna gelince puanlama bizde biraz asagi.55le falan istanbulda kazana biliyorsun yer.ben de denemelerde 55yapiyorum daha 3.5ay kalmasina ragmen,bu konuda guveniyorum kendime,sadece esim beni cok elestiriyor yok benimle ilgilenmiyorsun falan diye bu yuzden cok kavga ediyoruz

55 çıkıyorsa denemelerde o zaman eşinin sorun çıkarması anlamsız. Zaten şurda 4 ay kalmış. 4 aycık idare ediversinler. Bence sen ters yap biraz. Burda 300 liraya çalışıyorsun türkiyeye gittiğimizde anlayacaksın emeğimin kıymetini de. Annesi de ne dese he de geç 4 ay. İnşallah kazanırsın güzel rahat bir bölüm , eşin de geldiğinizde anlar yaptığı hatayı

Ayrıca;

Doktorsun ve polikistik overin hamile kalamayacağını düşündün... çok ilginç...

Neyse sen bozma moralini sınavına odaklan. Herşey gönlünce olsun

Ayrıca;

Doktorsun ve polikistik overin hamile kalamayacağını düşündün... çok ilginç...

Neyse sen bozma moralini sınavına odaklan. Herşey gönlünce olsun
Tamam yaparim dedigini arkadasim.polikistik over 70% hamile kalamiyor,ben ogle biliyorum kadin dogumu calismadim daha ama yine de universiteden ogle hatirliyorum.sagol yardimin icin arkadasim

Tamam yaparim dedigini arkadasim.polikistik over 70% hamile kalamiyor,ben ogle biliyorum kadin dogumu calismadim daha ama yine de universiteden ogle hatirliyorum.sagol yardimin icin arkadasim
Verdiğin gibi bir oranın doğru olması mümkün değil ama keza diyelim ki doğru %30 yabana atılacak bir oran değil... olan olmuş zaten artık. Boşver kimseyi takmadan son 4 ayını verimli kullanmaya bak. He de geç kv ne..

Ben de korkumdan zaten ya cocugum olmazsa diye korunmadim.yani olmasini istiyordum da bu kadar erken degil.tmm he de gec isini sevdim,takilmayacam soylediklerine.

Ben de korkumdan zaten ya cocugum olmazsa diye korunmadim.yani olmasini istiyordum da bu kadar erken degil.tmm he de gec isini sevdim,takilmayacam soylediklerine.

Bunun çözüm yolu senin elinde. Kendini suçlama, fakat yaşadığın ortama ayak uydurmuyorsun. Şanslısın ki bebeğine bakan var çünkü baya baya kendini derse vermiş gibi yazmışsın. Gecenin 5'inr kadar ders çalışmana lüzum yok, günde 2-3 saat yeterli, bebeğin bar onunla da ilgilenmelisin.
Eğer boşanmak istiyorsan kimsenin dediğine kulak asma, fakat boşanacak güce sahip değilsin şuanda..

Cookntsk ederim kardesim boyle desteklere ihtiyacim vardi sadece bunun icin yazdim her kes doktorluguma takilmis durumda

Konunuz gerçek veya degil bunu bilemem, burada hepimiz sanalız, anonim kişileriz.

Ancak doktor da olsanız, biyolog da olsanız, hatta yalnızca ilkokul egitimini almış biri dahi olsanız okuma yazma egitiminde tüm kurallar ögretilir.
Doktor olmadıgınızı var saydıgımızda dahi bu durum, dil kullanımındaki yanlışlarla ilgili bir bahane olamaz.

Kaldı ki yurtdışından geldiginizi söylüyor, dille ilgili eleştirilere de açıklık getiriyorsunuz.

İnsanlar her zaman eleştirir, buna alışın. Hatta buradaki kişilerin size haksızlık yapamamasını saglamaya ve kendinizi ezdirmemeye çalışmanızı, eşinize karşı kendinizi savunmak için yaptıgınız bir uygulama alanı olarak görün.

Zira eşiniz, buradaki üyelerden daha büyük bir haksızlık yapıyor size.

Ona karşı da kendinizi savunun, istediginiz şeyler için mücadele edin. Siz haklısınız ve o evlilige devam etmek istiyorsa bunu kabullenmek yardım etmek zorunda, ona başka bir seçenek bırakmayın.

Sizce de evlenip çocuk yapmak hayatınızın hatası değil mi? Hem size hem de bu insanlara yük olmuş her şey.

Konu sahibinin üstüne ne kadar çok gidilmiş.
Bence sen şu saat işini ayarla. Geceleri yerine güzdüzleri çalış. Bu senin hayatının en önemli sınavı. Herkes bir müddet idare edecek artık. Huzurunu bozma. Eşin de sorun yapıyorsa hak ver o da ilgi bekliyordur senden . Eh birde bebiş var. Malesef biz kadınların işi zor . Allah yardımcın olsun .

Çocuk yapmak niye hata olsun ki ? Hayatına kattığın en büyük değer bence . Hem okul hem çocuk (bende 2 tane var) çok zor biliyorum . Ama biraz plan programla halledebilirsin gibi geliyor . Arkadaşlar da söylemiş .gece uyuyup sabah erken kalkıp biraz kayinvalidene yardım edersin gönlünü hoş tutmak için. Neticede aynı evi paylaşıyorsunuz ve asık surat motivasyonunu düşürür , enerjini dibe çeker . Sonrasında ders çalışmaya başlarsın akşama kadar çok vaktin var . Akşam yemek yapımına ve servisine yardım ettin mi (bu da en fazla 2 saatini alir ) inan esin ve kayinvalidenin sana bakışı değişir . Aranız daha iyi olur .mecbur musun ? Tabiki değilsin ..ama önünde önemli bir sınav ve sonrasında zorlu bir süreç var ..sana destek olmaları adına iyi olur . Hicbirseyden de vazgeçme .gerekirse tusu atlatana kadar kendi annende kal . O,niye yatmadın niye kalkmadin Bu yemek hala hazır değil mi diye surat asmaz en azından .bu hayat senin . Kimseye yaşatma .. yolu yarılamişsın geri dönmek olmaz .ara verme sakın .emeklerine yazik

Bide Türk ve Azeri kardeştir ..Niye yabancı gelecek ekmeğimi alacak gibi düşünüyorsunuz? Çok çalışın siz de yapın ..bu ülkede çalışmayana ekmek yok .ben erken evlendiğim için anca okumaya fırsatım oldu .2 tane de çocuğum var ..şimdi bekar biriyle benim emeğim kiyaslanir mi ? Bende burdan kıyas yapayım o zaman ?doğru mu ? Sen kimseye bakma kardesim@Avren nazli .bu ülke hepimize yeter . Çok çalış ...İnşallah istanbulda gUzel bir yer kazanıp mutlu olursun . Bebegini de kocanı da ihmal etmeden bunları yapman biraz zor ama mümkün . Allah kolaylıklar versin .yolun açık olsun .

Bir takılmış doktor muayenesi değil mi ya kıskançlık bu yaptığınız resmen yok niye imla kurallarına dikkat etmiyor yok profilde neden öyle yazıyor ne yapmaya çalışıyorsunuz siz yapın ? Kız Azerbaycan da oturuyorum diyor... Türkçesinin olmaması gayet normal tam olarak imla kurallarına dikkat edemez biz daha çok şey biliyoruz gibi eleştirmeye hiç hakkımız da yok zaten... Bu arada gençler çok bilmisler Azerbaycan da hayat çok zor çok pahalı ve az paraya insan çalışıyor Bakü ve bir kaç yer dışında kalan yerler zaten köy kasaba seklinde... Bu arada yalancısın diyenler profilde herşeyi doğru mu yazdı yada bire bir doğru yazan varsa niye burada dertlesiyorsunuz... Bazen gerçekten kadın kıskançlığı çekilmiyor.
Kardeşim Allah sana da kolaylık versin.

Önündeki yoluna set çekmeye çalışanı, ideallerine ulaşmak için yaptığın fedakarlıkları kabahat sayanı, hayatına saygı duymayanı atacaksın hayatından başka çare yok. Seni anlamalarını bekleme.. Şu an sağa sola anlatırlarken durumu ''gelin ders çalışıyor da bu böyle oluyor'' demiyorlardır. Sabahlara kadar oturuyor akşama kadar uyuyor sürekli hizmet bekliyor diyorlardır belki de.. Sanırım bu durum uzar da uzar.. Ona göre önlem al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…