• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşıldık mı??

aysefatmanur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
27
0
6
İstanbul
Arkadaşlar ben 12. Sınıftayım.Bir çocuğu begeniyorum bizim siniftan ve evini çok merak ediyodum.Neden merak ettigimi bende bilmiyorum. ben adresini öğrendim ve evine gittik.Tam onun evinin giriş kapısının orda karşılaştık .Yani evine daha gelmemiş. Bize dedi kimi bekliyosunuz burda.Bende arkadaşımın ismini söyledim. Tabi sesim çıkmadı o ayri.Biz bi 2 saat sonra yan sokakta karşılaştık.O bana güldü.Ben ona el salladım.Oda bana.Şimdi sizce anlasildik mi? Offff offff

Evini ne diye merak ediyosunuz maddi durumunu mu merak ettiniz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Klise olucak ama 12. Sinif sinav senesi takma boyle bos isleri hayatin boyunca kimsenin kalbini kirmadikca yaptiklarindan utanma.
Sinavda basarilar. ♥

Çocuğun evinin önünde neden arkadaşını bekleyesin ki :1: Ama ben seni anlıyorum ben de bir kere hoşlandığım adamın apartmanına girişine falan bakmıştım nasıl bir yerden geçip eve giriyor diye hahaha, ama evin içini merak etmemiştim :37:

Arkadaşlar ben 12. Sınıftayım.Bir çocuğu begeniyorum bizim siniftan ve evini çok merak ediyodum.Neden merak ettigimi bende bilmiyorum. ben adresini öğrendim ve evine gittik.Tam onun evinin giriş kapısının orda karşılaştık .Yani evine daha gelmemiş. Bize dedi kimi bekliyosunuz burda.Bende arkadaşımın ismini söyledim. Tabi sesim çıkmadı o ayri.Biz bi 2 saat sonra yan sokakta karşılaştık.O bana güldü.Ben ona el salladım.Oda bana.Şimdi sizce anlasildik mi? Offff offff

sanırım evin içini merak etmedin nerede olduğunu falan merak ettiysen sıkıntı yok bazıları içini diye anlamış sanırım :1: soruna gelince eğer okulda da ilgini belli ediyorsan ona anlamıştır ama anladıysa da anlasın boşver onu mu takıcaksın hatta anlaması daha güzel bilsin ona göre davransın :21:

Back
X