Anlaşılmamak Umursanmamak..

Gizemlikiz90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
271
98
28
29
Merhabalar ben 17 yaşındayim. Ergenlik dönemindeyim tabi. Ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ders yönünden veya aile yönünden kitlenip kaldığım günler oldu. Ama ben çok kötü hissettigim zamanlar intihara meyilli oluyorum. Mesela birden ağlayabiliyorum. Geceleri özellikle. Intihar düşünceleri çok geliyor aklıma. Ama kimse beni takmiyor arkadaşlarım cok az. Ergenlerin yarisi intihar ederya klise olmus ondandir belki ve beni ciddiye almiyo kimse.Intihar etmek istiyorum dedigimde tabi bunun doğru yol olmadigini söylüyorlar ama sürekli herkesten aynı cevabı almaktan sıkıldım. Ailemle ben pek oturup derdimi anlatmam hayat memat meselesi olmadikca. Zaten benimle kavga ettiklerinde sürekli kendilerini benim gibi bi kardese sahip olduklarini veya evlata kendilerini şanssız hissettiklerini söylüyorlar. Tabi bunlar bi ergen klasigi intihar etmek falan. Ben ölünce herkesin rahatlayacagini düşünüyorum bazen. Ama cesaret edemiyorum. Sadece içimi dökmek amacım. Başka bi niyetim yok.

Evlat sana bir sir vereyim mi, hayatta kimse cikari olmayan kimseyi umursamiyor. Baskalari icin olursun intihar edersen, kendinde yazik edersin. Kendin icin yasa. Ne dedigimi su anda belki anlamicaksin ama 10 yil sonra sen de bana hak vericeksin.

Merhabalar ben 17 yaşındayim. Ergenlik dönemindeyim tabi. Ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ders yönünden veya aile yönünden kitlenip kaldığım günler oldu. Ama ben çok kötü hissettigim zamanlar intihara meyilli oluyorum. Mesela birden ağlayabiliyorum. Geceleri özellikle. Intihar düşünceleri çok geliyor aklıma. Ama kimse beni takmiyor arkadaşlarım cok az. Ergenlerin yarisi intihar ederya klise olmus ondandir belki ve beni ciddiye almiyo kimse.Intihar etmek istiyorum dedigimde tabi bunun doğru yol olmadigini söylüyorlar ama sürekli herkesten aynı cevabı almaktan sıkıldım. Ailemle ben pek oturup derdimi anlatmam hayat memat meselesi olmadikca. Zaten benimle kavga ettiklerinde sürekli kendilerini benim gibi bi kardese sahip olduklarini veya evlata kendilerini şanssız hissettiklerini söylüyorlar. Tabi bunlar bi ergen klasigi intihar etmek falan. Ben ölünce herkesin rahatlayacagini düşünüyorum bazen. Ama cesaret edemiyorum. Sadece içimi dökmek amacım. Başka bi niyetim yok.
Ne alaka yani anlayamadim

O zamanlar her ergenlik çağına girmiş insan bunları düşünmüştür eminim şimdi gülüyorum ben ,bu dönemler sancılı geçer biraz çünkü hayatı yeni yeni kavrıyorsun o toz pembe gözlüklerin kalkıyor bu da seni bunalıma sokuyor ,mutlu olmaya bak daha en büyük sorunlar başlamamışken abla tavsiyesi daha üzüleceğin gerçek acılar başlamadı.

Bende psikologa gitmek istiyorum ama sevdiğim insanlar beni anlayamaz ken sıradan bi doktor mu anlayacak diye düşündüm. Gitmek istesem yuz tane soru sorucaklar. Hic büyüyesim gelmiyor. Ne üniversiteye hazırım ne genç olmaya. Yaşım arttıkça hayatın çok boktan olduğunu görüyorum. İnsanın içindeki sevinç ölüyor be.

Bende psikologa gitmek istiyorum ama sevdiğim insanlar beni anlayamaz ken sıradan bi doktor mu anlayacak diye düşündüm. Gitmek istesem yuz tane soru sorucaklar. Hic büyüyesim gelmiyor. Ne üniversiteye hazırım ne genç olmaya. Yaşım arttıkça hayatın çok boktan olduğunu görüyorum. İnsanın içindeki sevinç ölüyor be.
Ops tatlım burda b*k tarzı kelimeler kullanılmıyor ban yersin,bu yaşta küçücük dertleri sorun etme bunlar daha başlangıç hele bir ünv git o zaman yaşarsın hayatını

Peki afedersiniz. Ama herkes ergenliktekilere ezik gözüyle bakıyor. Ne biliyim ergenliktendir geçer diye kimse adam yerine koymuyo bence.

Peki afedersiniz. Ama herkes ergenliktekilere ezik gözüyle bakıyor. Ne biliyim ergenliktendir geçer diye kimse adam yerine koymuyo bence.
O insanlar kendi kusurlarını sizlerle kapatmaya çalışan egolu insanlar :) Umursama geç bu hayatı kendin için yaşıyorsun onlar için değil ben seni adam yerine değil insan yerine koyuyor ve düşüncelerini önsemediğim için yazıyorum sana burada ki ablalarında aynı şekilde :)=)

Eger bir ailen varsa öyle sanslisin kii. Benim de ailem vardı alingan bi insanim her yaptiklarinda beni sevmediklerini dusunurdu. Sonra annemi kaybettim anne gidince aile kalmıyor. O kadar sanslisin kiii her seyini onlarla paylas hayt dolu ol daha cooookk gencsin ne arkadaşlar girer hayatina merak etme birsz arkadaş canlisi ol kurslara kaydol olur merak etme. Ama ne yaparsan yap ailenin kıymetini bi

Teşekkür ederim, ağlama krizlerim oluyor, telefonumun jelatinini kaç defa kırdım. Geceleri gözüm sisene kadar agladim. Obur sabah ta hiçbişey olmamış gibi kalkıyorum. Aslında çok deli doluyum ama arkadaşlarımla falan yolda giderken kendilerimi rezil edecek şekilde gülüyor ona buna dil çıkarıyor göbeklerini açıyor kimsenin giyim tarzı beni ilgilendirmez ama çok itici duruyor. Onlarla takılmak gelmiyor. Onlar gibi arkadaşlarım olacağınâ yalniz kaldığına şükrediyorum bazen. Bitane kafa dengi olmaz mi yaaa.

Teşekkür ederim, ağlama krizlerim oluyor, telefonumun jelatinini kaç defa kırdım. Geceleri gözüm sisene kadar agladim. Obur sabah ta hiçbişey olmamış gibi kalkıyorum. Aslında çok deli doluyum ama arkadaşlarımla falan yolda giderken kendilerimi rezil edecek şekilde gülüyor ona buna dil çıkarıyor göbeklerini açıyor kimsenin giyim tarzı beni ilgilendirmez ama çok itici duruyor. Onlarla takılmak gelmiyor. Onlar gibi arkadaşlarım olacağınâ yalniz kaldığına şükrediyorum bazen. Bitane kafa dengi olmaz mi yaaa.
Doğru arkadaşlar seçmen önemli ilerde 2 arkadaş bile yetecek sana :)

Yoo zaten benimde çok fazla olsun düşüncesinde hic olmadım. 1 tane bile olsun öz olsun mantigindayim. Ama asil sorunum dediğim gibi intihara meyilli olmak istemiyorum bende kafâma takmamak istiyorum. Ama elimde degil. Sigara falanda içmiyorum ben uzak duruyorum. Okul arkadaşlarımda içki bira ne ârarsan var. Bazen arada bi neşe geliyor sukrediyorum bunca nimet için. Annemle babam ayrı benim. Genede sağlıklı olduğum için giydigim kıyafetten yedigim yemekten daha doğrusu bu zamana kadar kimsenin gözyaşına sebep olmadigim için şükrediyorum.

Hayatta kimseye yaranamazsın yap et 2 gün yapma ne yardım gördümki senden ? Olur ..onun için kimse için üzülme deymez

Back
X