- Konu Sahibi agresifkiz
Uzun bir süre kalp kırıklığıyla yaşadım. Zorlu bir süreç atlattım. Hayatıma kimseyi almamaya karar verdim uzun bir süre çünkü kimi hayatıma alsam yine dünyamı altüst edecekmiş gibi hissediyordum. Sonra birisi zorla dünyama dahil olmaya çalıştı her yolu denedi dünyama almamak için elimden geleni yaptım bana akışına bırak düşünme fazla dedi her gün aradı sordu ilgilendi zamanla alışırım korkusuyla hep geri tuttum kendimi. Ama gel zaman git zaman ısındığımı fark ettim. Bir şekilde benimle iletişimde olmasını beklemeye başladım. Şimdi ise o yok. Bir anda ne oldu bilmiyorum ama meşgul hep ve bir türlü zamanı olmuyor. Ben yine bir hayal kırıklığıyla başbaşayım. İnsanlar neden güvenilmez böyle? Kalbimin kapılarını açtığım an tuzla buz edip gidiyorlar. Çok yoruldum artık. Hassas biri olduğumun farkındayım. Ve yine bir yıkım yaşıyorum. En çok kendime kızıyorum ama hayatıma dahil olup böyle tozu dumana katıp gitmelerine izin verdiğim için. Erkeklerden uzak duracağım sanırım uzunca bir süre. İçimi dökecek kimsem yok sizlere dökmek istedim. Zorlu bir süreçten geçiyorum sağlıkçıyım zaten psikolojim pert şu son bir senede on yıl yaşlandım birde insanlar yıpratıyor bunaldım artık yaşama sevincim kalmadı resmen. Anlamadığım şu, bir erkek böylesine ilgili ve alakalıyken bir anda ne oluyorda uzaklaşıyor toz oluyor?