- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.002
- 748
- Konu Sahibi nickiguzel
Aklı fikri uçkurunda erkekler gibisin.C.ku kucuk ya da kalkmiyor. Yani ozguven yerlerde, kosarak uzaklas
Erkek misin kız yoksa hı ? Bizi mi keklemeye çalışıyon?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklı fikri uçkurunda erkekler gibisin.C.ku kucuk ya da kalkmiyor. Yani ozguven yerlerde, kosarak uzaklas
Cocuk sana asik ama cok cok deneyimsiz ve korkak. Kardesim demeye devam. sular isinmaya baslayinca hitap sekli degisecek. Ama sakin acele etmeyin, Yavas yavas buzlar cozulecektir.Arkadaşlar merhaba sınıfımda bir cocuk var dersler bahanesiyle mesajlaşmaya başladık. Çok utangaç ve hiç bir kızla konuşmayan birisi. Benle mesajlarda çok rahat ve birazda hoşlanır gibi konuşuyordu. Dayanamadım.Ben bu cocuga açıldım ve beni reddetti, arkadas kalalım dedi. Zaman geçti tekrar özel gün mesajları vesilesiyle konuştuk. İlk başlarda beni yanlış anlamasın diye ona kardeşim diye hitap ettim yakın olabilmek için.sonra 2 ay sonra felan o da bana kardeşim demeye başladı. Arkadaşça konuşuyoruz gibi ama herşeyimi merak ediyor, benle çok ilgili, özel hayatıma dair sorular soruyo, yorum yapıyo, yakın arkadaşlarımı da soruyo bana tanımaya çalışıyo, imalarda bulunuyo, sanal alemde beni takip ederken yakaladım onu kaç kere tüm yazışmalarımı okuyo, iltifat ediyo farklı olduğumu söylüyo,sorunlarımda beni teselli ediyo ...ama tüm davranışları hoşlandığını kanıtlar nitelikte olsada kardeşim diyo bana?? Sizce çok utangaç diye mi boyle? benden başka hiç bir kızla konuşmamış şimdiye kadar ,ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum? buna benzer bişey yaşayan oldumu aranızda?
diğer herkesten çok farklı bi yorum yapmışsınız, boyle bir tecrubeniz olduğu için mi boyle dediniz , yoksa boştan yere umutlanıyo olmayayım ?Cocuk sana asik ama cok cok deneyimsiz ve korkak. Kardesim demeye devam. sular isinmaya baslayinca hitap sekli degisecek. Ama sakin acele etmeyin, Yavas yavas buzlar cozulecektir.
Bendeniz. Utangac yengec konusunda 10+ yillik deneyim. Buyrun sorun ama ben astrolojinin a'sina inanmam ona gore.kendisi bir yengeç burcu erkeği bide( utangaç erkekler konusunda çok tecrubeli bir arkadas varsa lütfen yardımcı olsun bana :/
evet en ufak şeye alınıyo, bana senin kalbini kırmak diğer herkesi kırmaktan daha çok üzer beni demişti. gözümdeki değerin cok farklı, inci gibisin vs pek çok şey soyledi ama beni reddetmiş olduğu için sadece sıradan bir iltifat gibi teşekkür ettim umutlanmadan. hep ben yanlış anlıyorum sanırım.Bendeniz. Utangac yengec konusunda 10+ yillik deneyim. Buyrun sorun ama ben astrolojinin a'sina inanmam ona gore.
erkek ve kız arkadaş olunca bu tür muhabbet olabilir. arkadaş olan insan merak edebilir, sorar, sohbet konusu olabilecek herşeyi konuşabilir sorabilir.Arkadaşlar merhaba sınıfımda bir cocuk var dersler bahanesiyle mesajlaşmaya başladık. Çok utangaç ve hiç bir kızla konuşmayan birisi. Benle mesajlarda çok rahat ve birazda hoşlanır gibi konuşuyordu. Dayanamadım.Ben bu cocuga açıldım ve beni reddetti, arkadas kalalım dedi. Zaman geçti tekrar özel gün mesajları vesilesiyle konuştuk. İlk başlarda beni yanlış anlamasın diye ona kardeşim diye hitap ettim yakın olabilmek için.sonra 2 ay sonra felan o da bana kardeşim demeye başladı. Arkadaşça konuşuyoruz gibi ama herşeyimi merak ediyor, benle çok ilgili, özel hayatıma dair sorular soruyo, yorum yapıyo, yakın arkadaşlarımı da soruyo bana tanımaya çalışıyo, imalarda bulunuyo, sanal alemde beni takip ederken yakaladım onu kaç kere tüm yazışmalarımı okuyo, iltifat ediyo farklı olduğumu söylüyo,sorunlarımda beni teselli ediyo ...ama tüm davranışları hoşlandığını kanıtlar nitelikte olsada kardeşim diyo bana?? Sizce çok utangaç diye mi boyle? benden başka hiç bir kızla konuşmamış şimdiye kadar ,ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum? buna benzer bişey yaşayan oldumu aranızda?
ama bizimki sıradan bir arkadaşlık gibi başlamadı ki, benm ona olan ilgimi en başından beri biliyoerkek ve kız arkadaş olunca bu tür muhabbet olabilir. arkadaş olan insan merak edebilir, sorar, sohbet konusu olabilecek herşeyi konuşabilir sorabilir.
her ilgili alakalı iyi davranan erkek sevgili olmak niyetinde olmayabilir !!
ayrıca bazen iyi arkadaşlıklar zamanla gün geçtikçe paylaşımlar arttıkça güzelleşir ve sevgili olma yönünde ilerleme gösterebilir.
yani cocugun yapmaya calıştıgı şey sadece arkadaşlık.
Cok guzel isaretler bunlar. Varsin bastan reddetmis olsun. Eger su anda hedefinde baska bir hanim yoksa eninde sonunda sizin sevginize yenik dusecektir. Ben kadinlarin istedigi adami secmesnin bir doga kanunu oldugundan eminim. Gelin gorun ki buradaki hanimlar patriyarsik dusunduklerinden bu soylediklerimi sevmezler. @icecold'un konusuna bakmanizi oneririm, soylediklerim cogu kisinin algisina ters duser. Bence kadin erkegini bulunca atik davranmali eger erkegin biraz gonlu varsa, irtibat devam ediyorsa, baska kadina kaptirmamalidir. Bunu kendine guvenle yapmali ta ki adamindan 100% red cevabi gelip tum iliski kopana kadar devam edebilmeli. Sizin durumunuzda adaminiz henuz gelismemis tecrubesiz bir gencmis. Ona zaman tanimaniz gerekiyor, onun buyumesi ve farkindalik kazanmasi gerekiyor, ama iliskiyi uzaktan, koparmadan KENDINDEN EMIN VE GURURLU sekilde devam ettirmelisiniz. Varsin friendzone olsun arkadasliginiz. Varsin kardesim desin ne olmus, bir gun zincirler kirilinca "eyvah sen kardesimsen bu ensest mi oluyor" deyip duruma gulup gececeginiz gunler gelebilir. O ihtimalle direksiyonu birakmayin, ama DUYGULARINIZA HAKIM OLUN VE ONU YONLENDIRIN. Yavas yavas. Bahardan ve Eros'tan yardim alarak....evet en ufak şeye alınıyo, bana senin kalbini kırmak diğer herkesi kırmaktan daha çok üzer beni demişti. gözümdeki değerin cok farklı, inci gibisin vs pek çok şey soyledi ama beni reddetmiş olduğu için sadece sıradan bir iltifat gibi teşekkür ettim umutlanmadan. hep ben yanlış anlıyorum sanırım.
cokkk tesekkürler yorumunuz için gercekten düşününce cok haklısınız, dediğiniz gibi şimdiye kadar bırakın sevgili olmayı bir kızla bile muhabbet etmemiş ve de benle her gün muhabbet etmesi diğer arkadaşlarımı da şaşırtıyo :)Cok guzel isaretler bunlar. Varsin bastan reddetmis olsun. Eger su anda hedefinde baska bir hanim yoksa eninde sonunda sizin sevginize yenik dusecektir. Ben kadinlarin istedigi adami secmesnin bir doga kanunu oldugundan eminim. Gelin gorun ki buradaki hanimlar patriyarsik dusunduklerinden bu soylediklerimi sevmezler. @icecold'un konusuna bakmanizi oneririm, soylediklerim cogu kisinin algisina ters duser. Bence kadin erkegini bulunca atik davranmali eger erkegin biraz gonlu varsa, irtibat devam ediyorsa, baska kadina kaptirmamalidir. Bunu kendine guvenle yapmali ta ki adamindan 100% red cevabi gelip tum iliski kopana kadar devam edebilmeli. Sizin durumunuzda adaminiz henuz gelismemis tecrubesiz bir gencmis. Ona zaman tanimaniz gerekiyor, onun buyumesi ve farkindalik kazanmasi gerekiyor, ama iliskiyi uzaktan, koparmadan KENDINDEN EMIN VE GURURLU sekilde devam ettirmelisiniz. Varsin friendzone olsun arkadasliginiz. Varsin kardesim desin ne olmus, bir gun zincirler kirilinca "eyvah sen kardesimsen bu ensest mi oluyor" deyip duruma gulup gececeginiz gunler gelebilir. O ihtimalle direksiyonu birakmayin, ama DUYGULARINIZA HAKIM OLUN VE ONU YONLENDIRIN. Yavas yavas. Bahardan ve Eros'tan yardim alarak....
binnnng(ok sesi efekti).....
Boll sanslar!
biliyor olabilir ama red etmiş. seni kırmamak içinde arkadaş kalalım demiş. arkadaş kalmışsınız işte..ama bizimki sıradan bir arkadaşlık gibi başlamadı ki, benm ona olan ilgimi en başından beri biliyo
Bunun astrolojiyle alakasi yok, psikoloji ve sosyolojiyle ve de hormonlarla alakasi var. turkiye'de genclik %90 toplum beklentilerine haraket etmek zorunlulugunda hisseder. Herkesin kissiel beklentileri de buna eklenince dayanilmaz bir yuk olusur. Eger siz %10dan oldugunuzu dusunseniz bile eminim o %90nn icinde kaliyordur. Yani baski altinda. Erkek milleti super korkaktir gonul meselelerinde. Ailesini dusnunurm, annem ne der. Daha kendi duygularina inemez bile garibim. Kusup gitmeniz, kacan kovalanir sozlerini cope atin. O kadini meta goren deger yargilariyla alakali. Eger siz kendiniz gibi olacaksaniz yikin tabulari. Ama herseyi gururla ve kendinize guvenle yapmalisiniz ve asla geri adim atmamalisiniz. Kovalama durumu yok ortada, istedigini alma durumu var. Bunu karsidakine hisettirin. Zaten sizin temiz kalbinizi hissetmis ama cok gururlu oldugunuzu ve herkese degil sevdiginize ozel davrandiginizi iyi anlasin. Ancak asla asla zorlamayin, ne kendinizi ne onu. Kardesimli arkadasimli konusmaya devam. Irtibata devam. Beraber yapacaginiz aktivitelere devam. Bir cift ayni deger yargilarinda anlasabiliyorsa once arkadaslik gelir sonra ask (gerci biz kadinalr bu konuda onde gideriz yani once asik oluruz kimse bizi durduramaz).sanırım küsüp konuşmamak veya da kaçan kovalanır tarzı şeyler yengeç erkeklerine felan hele hele utangaç erkeklere sökmüyor değilmi ?
evet benim içimden gelen davranışta sizin dediğiniz gibi. gerçi benim bahsettiğim erkekle günlük hayatta hiç merhabalaştığımız bile yok. sadece mesaj yoluyla konuşuyoruz. beni görsede hiç bir kızın yanına gitmediği gibi benmde yanıma gelmiyo. sadece mesaj yoluyla benden etkilenirse ne mutlu bana :)Bunun astrolojiyle alakasi yok, psikoloji ve sosyolojiyle ve de hormonlarla alakasi var. turkiye'de genclik %90 toplum beklentilerine haraket etmek zorunlulugunda hisseder. Herkesin kissiel beklentileri de buna eklenince dayanilmaz bir yuk olusur. Eger siz %10dan oldugunuzu dusunseniz bile eminim o %90nn icinde kaliyordur. Yani baski altinda. Erkek milleti super korkaktir gonul meselelerinde. Ailesini dusnunurm, annem ne der. Daha kendi duygularina inemez bile garibim. Kusup gitmeniz, kacan kovalanir sozlerini cope atin. O kadini meta goren deger yargilariyla alakali. Eger siz kendiniz gibi olacaksaniz yikin tabulari. Ama herseyi gururla ve kendinize guvenle yapmalisiniz ve asla geri adim atmamalisiniz. Kovalama durumu yok ortada, istedigini alma durumu var. Bunu karsidakine hisettirin. Zaten sizin temiz kalbinizi hissetmis ama cok gururlu oldugunuzu ve herkese degil sevdiginize ozel davrandiginizi iyi anlasin. Ancak asla asla zorlamayin, ne kendinizi ne onu. Kardesimli arkadasimli konusmaya devam. Irtibata devam. Beraber yapacaginiz aktivitelere devam. Bir cift ayni deger yargilarinda anlasabiliyorsa once arkadaslik gelir sonra ask (gerci biz kadinalr bu konuda onde gideriz yani once asik oluruz kimse bizi durduramaz).
Kız sen taktın he bir yerlereC.ku kucuk ya da kalkmiyor. Yani ozguven yerlerde, kosarak uzaklas
Onemli degil. Insan ilsikileri bir yol buluyor eninde sonunda. Onemli olan o ozel ilgiyi yakalamak ki siz yakalamissiniz bile. Mesajlasmaya devam ama oyle alelade cat pat mesaj olmamali. Mesajlarla erkekleri bezdirmek cok kolay. En basta onu begeniyorsaniz ifadelerinizin kayitsiz sartsiz (soyle yapalim falan) ve baskisiz olmasina ozel gosterin. Mesajlarin arasi acik olsun ama yazdiklarinizda cok samimi, icten ve durust olun. Onu begendiginizi ve ona saygi duydugunuzu hissetsin. Saygi ve hayranliginizi damarlarinda hissetsin. Ama bunu klise sozcuklerle degil SIZE OZGU bir dille anlatin. HER ZAMAN AMA HER ZAMAN KENDINIZ OLUN. En onemlisi onun hayattaki amaclarini basarmasini gonulden dileyin, yani onun AMIGOSu olun, onu gerektigi yerde takdir edin. Erkek egosu oksanmayi ister, sevilmeyi ve saygi gormeyi ister. Herseyin dozunu iyi ayarlayin.evet benim içimden gelen davranışta sizin dediğiniz gibi. gerçi benim bahsettiğim erkekle günlük hayatta hiç merhabalaştığımız bile yok. sadece mesaj yoluyla konuşuyoruz. beni görsede hiç bir kızın yanına gitmediği gibi benmde yanıma gelmiyo. sadece mesaj yoluyla benden etkilenirse ne mutlu bana :)
çok güzel konuşuyosunuz cidden akla mantığa yatmayan hiç bir yorumunuz yok çok teşekkür ediyorum, bu ve benzeri konularda mutlaka görüşlerinizi öğrenmeyi her zaman isterim :)Onemli degil. Insan ilsikileri bir yol buluyor eninde sonunda. Onemli olan o ozel ilgiyi yakalamak ki siz yakalamissiniz bile. Mesajlasmay devam ama oyle alelade olmamali. Mesajlarla erkekleri bezdirmek cok kolay. En basta onu begeniyorsaniz bunun kayitsiz sartsiz ve baskisiz olmasina ozel gosterin. Mesajlarin arasi acik olsun ama yazdiklarinizda cok samimi, icten ve durust olun. Onu begendiginizi ve ona saygi duydugunuzu hissetsin. Saygi ve hayranliginizi hissetsin. Ama bunu klise sozcuklerle degil SIZE OZGU bir dille anlatin. HER ZAMAN AMA HER ZAMAN KENDINIZ OLUN. EN eonemlisi onun hayattaki amaclarini basarmasini gonulden dileyin, yani onun AMIGOSu olun, onu gerektigi yerde takdir edin. ERkek egosu oksanmayi ister, sevilmeyi ve saygi gormeyi ister. Herseyin dozunu iyi ayarlayin.
Hadi bakalim goreyim sizi! Unutmayin, en kotu ne olabilir, bir kenara yazin ve deyin ki, bitse bile yuzumdeki gulumseyi ASLA silemeyecek.
Tesekkur ederim... umarim olaylar iyi yonde gelisir! bol sansçok güzel konuşuyosunuz cidden akla mantığa yatmayan hiç bir yorumunuz yok çok teşekkür ediyorum, bu ve benzeri konularda mutlaka görüşlerinizi öğrenmeyi her zaman isterim :)![]()