Anlaşma

Ama evin tamamı üstünde hak iddia edilmesini sağlamaz bu. Miras paylaşımında altınların ücretini alıp bölünmesini sağlar belki.
Evi nasil kurtarabilecegi hakkinda bir fikrim yok. En azindan altinlari kurtarir diye düşündüm. Birde biz hep mirasi düşündük ama bu isin birde bosanma kismi var konu sahibi nolursa olsun altinlari borc aciklamasiyla vermeli ki bosanirken hak iddia edebilsin. Diger turlu kp hayattayken bir kurus para alamaz

Sakınnnn.

Merhaba Kredi ile aldığınız evin satışını yapabiliyorsunuz şöyle ki alan kişi de o krediyi ödemeyi kabul edecek benim size teklifim Baba evi aldıktan sonra sizin üzerinize versin burada sadece tapu masrafı olacak yani siz evi satın almış olacaksınız kredileri de size ödeyeceksiniz

Eşimin babasına güvenirim. Hatta bundan önceki arabamız onun üstüneydi. Arabadır en nihayetinde satacaktık kaskosu sigortası onunki ucuz diye yaptık rica minnet kendisi istemedi bile biz zorla yaptık. Ev gibi kalıcı bişey olsaydı yapar mıydım bilmiyorum. Yapmazdım sanırım. kredi çıkmıyor bir yerde mecbursunuz. Arkadaşın söylediği gibi noterde belirtin.
Hoş o zaman işin miras kısmı okey olacak, boşanma sıradında yine size bişey yok.

bankadan kim kredi çekiyorsa ev onun üzerine olur. çünkü banka evin üzerine satılmasın diye ipotek koyar borç bitene kadar

bence yapmayin, karsi tarafa guvenseniz bile, kendi malinizi istediginiz gibi harcayamazsiniz. diyelim fikir degistirdiniz, ne olacak, bi kac kisi birden karar vermeniz gerekecek.

valla kardesım burdakı ınsanların tavısyelerını dıkkate al derım ya esın alsın yada senın uzerıne yapsınlar evı.
yakın zamanda evlendım altınlarımı dala vera yaparak almaya calıstı kaynanamgıl ama kendım muhafaza edebılrım dedım
yok hırsız calar yok bankaya kasaya kayınababamın uzerıne koycaz dıye dedıler bende vermedım ılerde ev alır kırasını yerım dıye dusundum cunku kaynana ev almıs ogluna ama kavga ettık ve benım evımdekı butun altınlarımı kaynanam esım babası caldılar yıne hersey ıspatlı davam suruyor gercekten kımseye guven yok dıkkatlı at adımlarını

Niye babanın üzerine oluyor eşinizin üstüne olsun .
Onlar senden mal kaçırmaya çalışıyor gibi ilerde boşa irsa iz falan diye ko ölürse hepsi mala ortak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…