- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi Bazensusmakiyidir
-
Kredi bitmeden tapu veriliyormu?Altinlarin bedeli oraninda hisseniz olsun tapuda. Ama sizin adiniza tabii ki, esinizin degil.
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere ev almak istiyoruz eşimin üstüne birşey yok babası kredi çekicek birazınıda biz vereceğiz düğünde takılanlar yani ama eşimin babası üstüne olacak ev ama aklıma takılan şey ilerde diyelim birşey oldu babamıza eşimin kardeşi mala ortak olmak isterse bu devirde kimseye güven olmayacağı için ben düğün takılarımı verirken nasıl yapmam gerekiyor bi evrak bi beyan da nasıl bulunurum verdiğime karşılık kanıt nasıl olur yardımcı olurmusunuz ???
Asla böyle bir şey yapmayın. Size kredi çıkmıyorsa ödeyemeyeceksiniz demektir. Kredi bitmeden de adama bir şey olabilir, her türlü çocuklar o evi size bırakmazlar. Miras için neler dönüyor. Şimdi eşiniz yok benim kardeşlerim yapmaz babama güveniyorum vs diyebilir de, öyle olmuyor.
Altınlarınız bir kenarda dursun.
Evet mantıklı bu olurBu mantıklı ya da bir avukatla görüşün bir belge imzalasin kayınbabaniz Allah korusun bosansaniz bu sefer hiçbir şey talep edemezsiniz
Ev neden babasının üstüne oluyor onu anlamadım? Kardeşinden önce ana babaya güvenmeyin siz baksana adam oğluna vermiyor daha eviArkadaşlar bir sorum olacak sizlere ev almak istiyoruz eşimin üstüne birşey yok babası kredi çekicek birazınıda biz vereceğiz düğünde takılanlar yani ama eşimin babası üstüne olacak ev ama aklıma takılan şey ilerde diyelim birşey oldu babamıza eşimin kardeşi mala ortak olmak isterse bu devirde kimseye güven olmayacağı için ben düğün takılarımı verirken nasıl yapmam gerekiyor bi evrak bi beyan da nasıl bulunurum verdiğime karşılık kanıt nasıl olur yardımcı olurmusunuz ???
Ama evin tamamı üstünde hak iddia edilmesini sağlamaz bu. Miras paylaşımında altınların ücretini alıp bölünmesini sağlar belki.Altinlari bozdurup parayi bankaya atin. Kayinpederinize eft yaparken açıklamasına "..... adresli evin alinmasi icin verilen xxx adet altinin yyy meblağlı borcu " gibi bir sey yazsaniz?
Aynı durum kredi kaynaklı bizde de gündeme geldi kabul etmedim.Ya benim ya senin kimseye güvenmem ben dedim.Babama da mı dedi.Evet babana da dedim geçtim.Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere ev almak istiyoruz eşimin üstüne birşey yok babası kredi çekicek birazınıda biz vereceğiz düğünde takılanlar yani ama eşimin babası üstüne olacak ev ama aklıma takılan şey ilerde diyelim birşey oldu babamıza eşimin kardeşi mala ortak olmak isterse bu devirde kimseye güven olmayacağı için ben düğün takılarımı verirken nasıl yapmam gerekiyor bi evrak bi beyan da nasıl bulunurum verdiğime karşılık kanıt nasıl olur yardımcı olurmusunuz ???
Ama krediye baba çekicek biz ödeyeceğiz oğlunun üstüne alırkende yapar dimiAynı durum kredi kaynaklı bizde de gündeme geldi kabul etmedim.Ya benim ya senin kimseye güvenmem ben dedim.Babama da mı dedi.Evet babana da dedim geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?