- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Evet.o şimdiden hayat kuracam.cocuklarim olacak dedi.acaba haksızlık mı yapıyorum dedim.ama kimseye muhtaç olmak istemiyorumHiç de çok değil çocuğun var ne alabilirsen al hiç ama hiç acıma bu işler biter herkes yoluna gider o gezip tozup yiyip içecek çocukla bi ömrü sen geçireceksin her şeyinden ilk başta sen sorumlu olacaksın unutma.
Ailem çok acı şeyler yaattı.demek calismasam sığınma evine gidecektim.uvey baba geçen hafta beni evden kovdu.cok hakaretler etti.eger ailem arkamda olsaydı bu parayı almadım ama kimsem yokHiç de çok değil çocuğun var ne alabilirsen al hiç ama hiç acıma bu işler biter herkes yoluna gider o gezip tozup yiyip içecek çocukla bi ömrü sen geçireceksin her şeyinden ilk başta sen sorumlu olacaksın unutma.
Arsa araba istemem ama nafakaya muhtacimHakkıkı al hiç bir şeyden vazgeçme ,srn boşanıcan elin oğlu gidip başkadını bulacak senin hak almadığın arsayı evi yedirecek ,
Sen çocuğunla kendine hayat kurmaya bak ,al hakkını ,para vermek zor geliyorsa boşanmasın
Tazminatı yüksek alın ,pay almıyorsunuzArsa araba istemem ama nafakaya muhtacim
Niye araba - arsa istemem diyorsunuz ?Bugün kocam ben bir kafede buluştuk.cay içtik.bosanma ayrıntılarını konuştuk.ben mahkeme masrafı 5300 lira yaptım.anlasnali olsa 1250 lira odeyecektim.kalan tutati ondan istedim olmadı.2650 odeyecekmis.
Nafaka için maaşı 7300 falan.800 liradan ısrar etti.ben kabul etmedim.bakici masrafinin yüzde yetmisini ayrıca öderim demişti ama bu benim tarafımdan kabul edilmedi.sabit bir rakam olsun dedim.cocuk 4.5 yaşında.
Pek ağladı.kendini acindirdi.param yok vs dedi.
Arsadan arabadan hak istemicem 50000 liralık tazminatı geri çekilen vs bunları istedi.tamam dedim.
Sonra evden de mesajlastik.yeter ki bosanalim 1500 ödeyeceğim dedi.bu sefer canım sıkıldı.anladim ki iş tam bitme noktasında insanın içi aciyomus.aglayacak gibi oldum gözlerimi çevirdim vs.
Öte yandan boşanmayı geri çeksem ve donsem o eve bu sefer yine tartisicaz.iliski hep sorunlu idi.son mahkeme sürecinde karşılıklı derin yaralar aldık.bosanmamayi deli gibi istedim ama bu ilişkinin sonu yok beni sevmiyor.eminim.
P.tesi bitirelim bu işi.avukata yazdiralim protokolü dedi.taktikmi yapiyo bilmiyorum.
Ben bu süreçte paranın önemli oldugunu paran olmasa öz annenin bile seni.kabil etmeyeceğini öğrendim.aci tecrübe idi
Üvey babam nafaka alma peşini bırakmaz diyodu.almasam bu sefer üvey babaya muhtaç olacak.esimdrn daha fazla psikolojik şiddet uyguluyordu.en azından 1500 lira ile çocuğun bakıcısı masrafları karşılanır.ve 5000 lira ile çocuğumla kimseye muhtaç olmadan yaşam kurabilirim
Yoksa ona bu nafakayı isteyerek haksızlık mı ediyorum.simdi.bunlati düşünüyorum.ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum.kendi ailemle de irtibatı koparaacagim.ne diyorsunuz 1500 lira nafaka çok mu bakıcı vs olacak.burada 1250 ye bakılıyor çocuk.gerci seneye okula baslucak ama yarım gün yine bakıcı lazim
İkimiz de bu evlilikte çok acı şeyler yaşadık.tazminat istemem.nafaka versin kafiTazminatı yüksek alın ,pay almıyorsunuz
O dönem çalışmadım.disiyle tırnağı ile yaptı.hicbisi istememTazminatta arsada arabada nafakada isteyin bence .neden haksızlık olsun sizinde payınız emeğiniz var o şeylerde
Çocuk zaten mirasçı.allahtan zekama güvendim.ya üvey babama.guvenip nafaka almadan bisansam yıkım.olurdu.Niye araba - arsa istemem diyorsunuz ?
Şu an gurur zamanı mı sizce ?
Çocuğunuzun herşeyde hakkı var ,
Sizin emeğiniz var.
1500 nafaka + ne alabilirseniz diyorum.
Şu an maddi olarak güveniyorum kendime.cocuga maddi olarak yetebolirim.kimseye muhtaç olmadan.Tazminatta arsada arabada nafakada isteyin bence .neden haksızlık olsun sizinde payınız emeğiniz var o şeylerde
Vicdan yapmaya başladım nwdense ama ben aileme hep el mi açacak çocuğa bakın diye ve üvey baba bana muhtaç diye o hakaretlerini edecek şiddete başvuracak ve beni evden kovacak.beni sevgi dolu karşılaşmayı keşke ailem.ben anladım ki ben burada sigintiyim.ve ben artık yeter diyorumAlmadigin her kuruş için keşke alsaymisim diyeceksin..Ne alabiliyorsan al.Kendi çocuğu adamın o..
Herşey iyiyken de üvey baba kendine ev tut çocuğa biz bakarız diuordu.inanilmaz hakaretler etti.namua şeref küçük düşürme hepsini yasadim.ve bu hakaretlerin cocugumla sığındığını için yaşadım.elim kolum bağlıydı.cocugu kime baktiracaktim.Almadigin her kuruş için keşke alsaymisim diyeceksin..Ne alabiliyorsan al.Kendi çocuğu adamın o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?