Anlaşmalı bosaniyirum sanirim

1500 TL çocukta varsa cok degil bence. Tüm haklarınızdan zaten vazgecmissiniz. İsiniz garantili ise gecinir hatta +5000 maasla artırabilirsinizde. Hayırlısı olsun.

Az bile bakıcı 1 sene olsa sonra okula başlasa bile okul masrafı, hastalanacak doktor masrafı, kıyafet ıvır zıvır dolu. Vicdan yapma ödesin. Dediğin gibi kimseye muhtaç olma.

Az bile bakıcı 1 sene olsa sonra okula başlasa bile okul masrafı, hastalanacak doktor masrafı, kıyafet ıvır zıvır dolu. Vicdan yapma ödesin. Dediğin gibi kimseye muhtaç olma.
Şimdi böyle diyor ama p.tesi ne der bilmiyorum.sikayetlerim vardı onlardan vazgeçen.tazminattan vazgeçerim.boyle

Neden arsa ev istemiyorsun , ayrıca yeni ev kuracam vs dillendiriyorsa bir an evvel boşanmak istiyorsa zaten hayatında biri vardır, akıllı ol bunu kanıtla öyle bosan.. Neden bu kadar acıdıgını da anlamadım o kişiye.. Çocuğunu düşün, hayatını düşün

Şu an hayatında biri yok eminim.amaevlenmek istese çevreden çok rahat bilurlar.eminim

Tekrar çocuk yapacakmış.yalniz yasayamazmis vs

Severek ayrılmak diye bişi varmış.seviyorsun ama anlaşamıyoruz mesela
Anlaşamadığın adamın nesini seviyorsun Allah aşkına?
Kusura bakma mesajlarına şöyle bir baktım da saçmalıyorsun zaman zaman.
Kocana acıyorsun ve kendince lütuf gösterip nafayı az mı alsam diyorsun.
Çocuğu bir defa özel hastaneye götürmek zorunda kalsan 500lira çıkar cebinden. Her sezon ayrı kıyafet. Tonla masrafı var. Şimdi aldın aldın bir daha kuruş koklatmaz.
Sen sanırım iyi görüneyim diye mal, para istemiyorsun ama çocuk var ortada.
Sana vermediğini yarın çatır çatır başkalarıyla yiyecek.
Ayrıca maaşı gatet iyi nesine acıyorsun anlamadım.

İşin kötüsü ben bu kocamı seviyorum özlüyorum ama anlaşamıyoruz.
Siz kendi kendinize konuşuyor gibisiniz,
Kimseye cevap vermiyor sürekli seviyorum, mahkemede ağlamasam vs diyorsunuz.
Derdiniz hayatın kalanını nasıl kimseye muhtaç olmadan yaşayacağınız hakkında fikir almak mı yoksa aşk acınıza teselli aramak mı?
Aşk falan yok artık aranızda, sevilmediğinizden de eminsiniz zaten.
Çocuğunuz için ne gerekiyorsa maddi anlamda koparın, böyle emin olun daha fazla yaranırsınız karşı tarafa,
Ağlanmalarına, acındırma çalışmalarına da kulak asmayın.
Vicdan yapıp vazgeçtiğiniz her kuruş size misli kazık olarak dönecektir hem maddi hem manevi
Duygusallığı bırakın

Evet.o şimdiden hayat kuracam.cocuklarim olacak dedi.acaba haksızlık mı yapıyorum dedim.ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum
Kusura bakma da adam yeni hayatının planını yapıyor yanlış anlamadıysam ve sen ona açıyorsun zaten çekişmeli açmışsın avukat arkadaşlar cvp yazsın da mahkeme daha fazlasina karar verecegi için paşam 1500 u kabul etmiş
Önceki konunu bilmiyorum ama eve gidince nafakayı arttıran adamın acelesi vardır ben de ona çanak tutmam hakim karar versin derim ama sen adama kanma kk da kal burdaki hatunlar hakkını alman için gözünü açık tutar
Çocuğunun hakkını da başkasının yemesine izin verme dedidign gibi kimseye de muhtaç olMa
Biraz sabret hayırlara çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…