Anlaşmalı bosaniyirum sanirim

Adam "tamam 1500 olsun düş yakamdan " demek istemiş siz hala pek boşanmak istemiyorsunuz belli ki karşı taraf bitirmiş . Bitislerde başlangıçlar da sancılı olur . Nafaka fazla değil.
Dönmeyi bugün bile düşündüm.bu kadar rezalet ten sonra olmaz bosanacagiz artik.bugun bir de muhtardan tebligatları dava dilekcemi almış.korkmus maddi.tazminattan vs deliller de var.o yüzden acele ediyo

Dönmeyi bugün bile düşündüm.bu kadar rezalet ten sonra olmaz bosanacagiz artik.bugun bir de muhtardan tebligatları dava dilekcemi almış.korkmus maddi.tazminattan vs deliller de var.o yüzden acele ediyo
Delil derken aldatildiysaniz tazminat nafaka herseyi alın neyini düşünüyosunuz sizin ruhunuzda o kadar yaralar açan adama acimayin.

Valla çok cirkinlesmeden delillerinizi kullanın çocuğunuz olduğunu unutmayın ama kendinizi de yıpratmayın
P.tesi gidicez.duzgun medeni bitirecez bu evliliği.tabi o gün aklına bişi gelip cirkinlesmezse.inkar etme vazgeçme şartlarında diretme olabilir.guvenemiyorum sözüne.mayis nafakası olan üç yüz lirayı iki gündür yatiracam diyodu ama yatirmiyo gibi.ve bu sadece 300 lira

Nafaka düşürme davası açabilir boşandıktan sonra. O yüzden ev arsa araba ne varsa alabildiğini al.

Allah yardımcınız olsun.

Evet.o şimdiden hayat kuracam.cocuklarim olacak dedi.acaba haksızlık mı yapıyorum dedim.ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum
Eski esinizin yolu acik olsun lakin once mevcut cocugu ile ilgilensin maddi ve manevi. Ileride en zaruri ihtiyaclarinda bile size dilenci muamelesi yapilacak,simdiden hazirlikli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…