- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Başımı sokacak bir ev alıyor yeter.fazlasina gerek yok muhtaç olmak kötü bisiSiz boşanmak istemiyorsunuz o yuzden yok araba yok arsayı almam diyorsunuz ama adam boşanmak istiyor yarın bir gün onları başka bir bayanla yerse çok pişman olursunuz.
Dönmeyi bugün bile düşündüm.bu kadar rezalet ten sonra olmaz bosanacagiz artik.bugun bir de muhtardan tebligatları dava dilekcemi almış.korkmus maddi.tazminattan vs deliller de var.o yüzden acele ediyoAdam "tamam 1500 olsun düş yakamdan " demek istemiş siz hala pek boşanmak istemiyorsunuz belli ki karşı taraf bitirmiş . Bitislerde başlangıçlar da sancılı olur . Nafaka fazla değil.
Delil derken aldatildiysaniz tazminat nafaka herseyi alın neyini düşünüyosunuz sizin ruhunuzda o kadar yaralar açan adama acimayin.Dönmeyi bugün bile düşündüm.bu kadar rezalet ten sonra olmaz bosanacagiz artik.bugun bir de muhtardan tebligatları dava dilekcemi almış.korkmus maddi.tazminattan vs deliller de var.o yüzden acele ediyo
Hakaret şiddet delillerin var.inkar edemeyeceği.asla aldatmadim beni.inanmiyorum.ve. Ben de onu tabi.Delil derken aldatildiysaniz tazminat nafaka herseyi alın neyini düşünüyosunuz sizin ruhunuzda o kadar yaralar açan adama acimayin.
Valla çok cirkinlesmeden delillerinizi kullanın çocuğunuz olduğunu unutmayın ama kendinizi de yıpratmayınHakaret şiddet delillerin var.inkar edemeyeceği.asla aldatmadim beni.inanmiyorum.ve. Ben de onu tabi.
P.tesi gidicez.duzgun medeni bitirecez bu evliliği.tabi o gün aklına bişi gelip cirkinlesmezse.inkar etme vazgeçme şartlarında diretme olabilir.guvenemiyorum sözüne.mayis nafakası olan üç yüz lirayı iki gündür yatiracam diyodu ama yatirmiyo gibi.ve bu sadece 300 liraValla çok cirkinlesmeden delillerinizi kullanın çocuğunuz olduğunu unutmayın ama kendinizi de yıpratmayın
Nafaka düşürme davası açabilir boşandıktan sonra. O yüzden ev arsa araba ne varsa alabildiğini al.Bugün kocam ben bir kafede buluştuk.cay içtik.bosanma ayrıntılarını konuştuk.ben mahkeme masrafı 5300 lira yaptım.anlasnali olsa 1250 lira odeyecektim.kalan tutati ondan istedim olmadı.2650 odeyecekmis.
Nafaka için maaşı 7300 falan.800 liradan ısrar etti.ben kabul etmedim.bakici masrafinin yüzde yetmisini ayrıca öderim demişti ama bu benim tarafımdan kabul edilmedi.sabit bir rakam olsun dedim.cocuk 4.5 yaşında.
Pek ağladı.kendini acindirdi.param yok vs dedi.
Arsadan arabadan hak istemicem 50000 liralık tazminatı geri çekilen vs bunları istedi.tamam dedim.
Sonra evden de mesajlastik.yeter ki bosanalim 1500 ödeyeceğim dedi.bu sefer canım sıkıldı.anladim ki iş tam bitme noktasında insanın içi aciyomus.aglayacak gibi oldum gözlerimi çevirdim vs.
Öte yandan boşanmayı geri çeksem ve donsem o eve bu sefer yine tartisicaz.iliski hep sorunlu idi.son mahkeme sürecinde karşılıklı derin yaralar aldık.bosanmamayi deli gibi istedim ama bu ilişkinin sonu yok beni sevmiyor.eminim.
P.tesi bitirelim bu işi.avukata yazdiralim protokolü dedi.taktikmi yapiyo bilmiyorum.
Ben bu süreçte paranın önemli oldugunu paran olmasa öz annenin bile seni.kabil etmeyeceğini öğrendim.aci tecrübe idi
Üvey babam nafaka alma peşini bırakmaz diyodu.almasam bu sefer üvey babaya muhtaç olacak.esimdrn daha fazla psikolojik şiddet uyguluyordu.en azından 1500 lira ile çocuğun bakıcısı masrafları karşılanır.ve 5000 lira ile çocuğumla kimseye muhtaç olmadan yaşam kurabilirim
Yoksa ona bu nafakayı isteyerek haksızlık mı ediyorum.simdi.bunlati düşünüyorum.ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum.kendi ailemle de irtibatı koparaacagim.ne diyorsunuz 1500 lira nafaka çok mu bakıcı vs olacak.burada 1250 ye bakılıyor çocuk.gerci seneye okula baslucak ama yarım gün yine bakıcı lazim
Allah yardımcınız olsun.P.tesi gidicez.duzgun medeni bitirecez bu evliliği.tabi o gün aklına bişi gelip cirkinlesmezse.inkar etme vazgeçme şartlarında diretme olabilir.guvenemiyorum sözüne.mayis nafakası olan üç yüz lirayı iki gündür yatiracam diyodu ama yatirmiyo gibi.ve bu sadece 300 lira
Eski esinizin yolu acik olsun lakin once mevcut cocugu ile ilgilensin maddi ve manevi. Ileride en zaruri ihtiyaclarinda bile size dilenci muamelesi yapilacak,simdiden hazirlikli olun.Evet.o şimdiden hayat kuracam.cocuklarim olacak dedi.acaba haksızlık mı yapıyorum dedim.ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum
Konu sahibi fazlasini degil yasal hakkinizi almalisiniz. Ileride cok ihtiyaciniz olacak. Pisman olmak da var. Avukata birakin, o halleder. Gel gitleriniz var, cocugunuz icin en dogru olani yapmalisiniz.Başımı sokacak bir ev alıyor yeter.fazlasina gerek yok muhtaç olmak kötü bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?