- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Şoktasın sen, kendine gel.Bu boşanma işi kesinlesti ya depresyona bağladım yine.oyaa beni birakmaZ diyodum
Hayatında biri olmasa bile gözüne kestirdiği ya da ailesinin boşan biri var dedikleri olabilir isteklerinden vazgeçme sürekli vereceklerini düşürüyorsa isteklerini hep fazla söyle ki zararsa kalma.Tekrar çocuk yapacakmış.yalniz yasayamazmis vs
Hay Allah siz evde yattınız herhalde yemeği ütüyü çamaşırı komşu kızı mı yaptıO dönem çalışmadım.disiyle tırnağı ile yaptı.hicbisi istemem
1500 tl’ de diretmesinin nedeni eşinin bunu kabul etmeyip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışması gibi geldi banada. Şimdi eşi tamam deyince aşk acısına döndü sanırım olay.Siz kendi kendinize konuşuyor gibisiniz,
Kimseye cevap vermiyor sürekli seviyorum, mahkemede ağlamasam vs diyorsunuz.
Derdiniz hayatın kalanını nasıl kimseye muhtaç olmadan yaşayacağınız hakkında fikir almak mı yoksa aşk acınıza teselli aramak mı?
Aşk falan yok artık aranızda, sevilmediğinizden de eminsiniz zaten.
Çocuğunuz için ne gerekiyorsa maddi anlamda koparın, böyle emin olun daha fazla yaranırsınız karşı tarafa,
Ağlanmalarına, acındırma çalışmalarına da kulak asmayın.
Vicdan yapıp vazgeçtiğiniz her kuruş size misli kazık olarak dönecektir hem maddi hem manevi
Duygusallığı bırakın
Konu sahibi hiç iyi değil,1500 tl’ de diretmesinin nedeni eşinin bunu kabul etmeyip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışması gibi geldi banada. Şimdi eşi tamam deyince aşk acısına döndü sanırım olay.
Kizlar ben kocamin 1500 lira nafaka ödeyeceğini inanmıyorum.bes aydır aylık 300 u ödemedi.800 de diretti.1500 olmaz dedi.yarim saat sonra kabul etti.tuhaf geliyor.
Protokole yazarsa 1500 yeterli benim için.ama saçma geliyor.sebep de artık benden kurtulmak istiyoruz sıkılmış sO yüzden çekişmeli boşanmadan vazgeçme
Ne koparsan kardır ayrıca hakkin
Yemin ederim Gözlerim doldu çok üzüldüm size çocuğunuza rabbim hayırlı bir kapı açsın.. allah cumlemizide sizide kendinden başka hickimseye muhtaç etmesin inşallah (AMİN) anladığım kadarıyla siz yine bilsenizki evliliğiniz güzel gidecek ayrılmaktan yana değilsiniz ama eşiniz sizi sevmiyor... O varya sizin saçınızın telini haketmiyor yine olursa cabalayan sizsiniz ama ondan hayır yok bian önce boşanmak istiyor bırak Allah'a havale et ne hali varsa görsünBugün kocam ben bir kafede buluştuk.cay içtik.bosanma ayrıntılarını konuştuk.ben mahkeme masrafı 5300 lira yaptım.anlasnali olsa 1250 lira odeyecektim.kalan tutati ondan istedim olmadı.2650 odeyecekmis.
Nafaka için maaşı 7300 falan.800 liradan ısrar etti.ben kabul etmedim.bakici masrafinin yüzde yetmisini ayrıca öderim demişti ama bu benim tarafımdan kabul edilmedi.sabit bir rakam olsun dedim.cocuk 4.5 yaşında.
Pek ağladı.kendini acindirdi.param yok vs dedi.
Arsadan arabadan hak istemicem 50000 liralık tazminatı geri çekilen vs bunları istedi.tamam dedim.
Sonra evden de mesajlastik.yeter ki bosanalim 1500 ödeyeceğim dedi.bu sefer canım sıkıldı.anladim ki iş tam bitme noktasında insanın içi aciyomus.aglayacak gibi oldum gözlerimi çevirdim vs.
Öte yandan boşanmayı geri çeksem ve donsem o eve bu sefer yine tartisicaz.iliski hep sorunlu idi.son mahkeme sürecinde karşılıklı derin yaralar aldık.bosanmamayi deli gibi istedim ama bu ilişkinin sonu yok beni sevmiyor.eminim.
P.tesi bitirelim bu işi.avukata yazdiralim protokolü dedi.taktikmi yapiyo bilmiyorum.
Ben bu süreçte paranın önemli oldugunu paran olmasa öz annenin bile seni.kabil etmeyeceğini öğrendim.aci tecrübe idi
Üvey babam nafaka alma peşini bırakmaz diyodu.almasam bu sefer üvey babaya muhtaç olacak.esimdrn daha fazla psikolojik şiddet uyguluyordu.en azından 1500 lira ile çocuğun bakıcısı masrafları karşılanır.ve 5000 lira ile çocuğumla kimseye muhtaç olmadan yaşam kurabilirim
Yoksa ona bu nafakayı isteyerek haksızlık mı ediyorum.simdi.bunlati düşünüyorum.ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum.kendi ailemle de irtibatı koparaacagim.ne diyorsunuz 1500 lira nafaka çok mu bakıcı vs olacak.burada 1250 ye bakılıyor çocuk.gerci seneye okula baslucak ama yarım gün yine bakıcı lazim
Şimdiden ba.ska kadın çocuk yapmaktan bahsediyo.artik üzülmedim.hep söylediği bisiydi.biraz kıskandım ve mutlu olmamasını diledim.aslinda iyi anları var ve bir de delirme anları saçma şüpheleri vsYemin ederim Gözlerim doldu çok üzüldüm size çocuğunuza rabbim hayırlı bir kapı açsın.. allah cumlemizide sizide kendinden başka hickimseye muhtaç etmesin inşallah (AMİN) anladığım kadarıyla siz yine bilsenizki evliliğiniz güzel gidecek ayrılmaktan yana değilsiniz ama eşiniz sizi sevmiyor... O varya sizin saçınızın telini haketmiyor yine olursa cabalayan sizsiniz ama ondan hayır yok bian önce boşanmak istiyor bırak Allah'a havale et ne hali varsa görsün
Bitmiş zaten son raddeye gelmissiniz hakkınızda hayırlısı olsun...Şimdiden ba.ska kadın çocuk yapmaktan bahsediyo.artik üzülmedim.hep söylediği bisiydi.biraz kıskandım ve mutlu olmamasını diledim.aslinda iyi anları var ve bir de delirme anları saçma şüpheleri vs
Yazım tarzın birine benziyor. Bana ilk baharı beklerkeni hatırlattı hatta bence o sun. Sen duzelmezsin boşanma kocanı seviyorsun .
Boşanmaktan vazgeçirmek değildi amacım.hskkaten ihtiyacım var çocuk için.eger bu nafakayı almasam o sevmediğim üvey babadan yardım isticem.o beni c çok afedersiniz köpek yerine koyacak.Bu arada benden söylemesi arkadaşım da nafakayı yüksek tutup hiç bir sey istemedi güya boşanmaktan vazgeçirecekti adam zaten birini bulmuş boşanmayı bekliyormuş boşanır boşanmaz o paraları bir güzel elin kızıyla yedi birde çocukları oldu bizimkisi her ay çocukların dershanesi için koşturuyor.
Adam "tamam 1500 olsun düş yakamdan " demek istemiş siz hala pek boşanmak istemiyorsunuz belli ki karşı taraf bitirmiş . Bitislerde başlangıçlar da sancılı olur . Nafaka fazla değil.Bugün kocam ben bir kafede buluştuk.cay içtik.bosanma ayrıntılarını konuştuk.ben mahkeme masrafı 5300 lira yaptım.anlasnali olsa 1250 lira odeyecektim.kalan tutati ondan istedim olmadı.2650 odeyecekmis.
Nafaka için maaşı 7300 falan.800 liradan ısrar etti.ben kabul etmedim.bakici masrafinin yüzde yetmisini ayrıca öderim demişti ama bu benim tarafımdan kabul edilmedi.sabit bir rakam olsun dedim.cocuk 4.5 yaşında.
Pek ağladı.kendini acindirdi.param yok vs dedi.
Arsadan arabadan hak istemicem 50000 liralık tazminatı geri çekilen vs bunları istedi.tamam dedim.
Sonra evden de mesajlastik.yeter ki bosanalim 1500 ödeyeceğim dedi.bu sefer canım sıkıldı.anladim ki iş tam bitme noktasında insanın içi aciyomus.aglayacak gibi oldum gözlerimi çevirdim vs.
Öte yandan boşanmayı geri çeksem ve donsem o eve bu sefer yine tartisicaz.iliski hep sorunlu idi.son mahkeme sürecinde karşılıklı derin yaralar aldık.bosanmamayi deli gibi istedim ama bu ilişkinin sonu yok beni sevmiyor.eminim.
P.tesi bitirelim bu işi.avukata yazdiralim protokolü dedi.taktikmi yapiyo bilmiyorum.
Ben bu süreçte paranın önemli oldugunu paran olmasa öz annenin bile seni.kabil etmeyeceğini öğrendim.aci tecrübe idi
Üvey babam nafaka alma peşini bırakmaz diyodu.almasam bu sefer üvey babaya muhtaç olacak.esimdrn daha fazla psikolojik şiddet uyguluyordu.en azından 1500 lira ile çocuğun bakıcısı masrafları karşılanır.ve 5000 lira ile çocuğumla kimseye muhtaç olmadan yaşam kurabilirim
Yoksa ona bu nafakayı isteyerek haksızlık mı ediyorum.simdi.bunlati düşünüyorum.ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum.kendi ailemle de irtibatı koparaacagim.ne diyorsunuz 1500 lira nafaka çok mu bakıcı vs olacak.burada 1250 ye bakılıyor çocuk.gerci seneye okula baslucak ama yarım gün yine bakıcı lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?