Anlaşmalı bosaniyirum sanirim

Tekrar çocuk yapacakmış.yalniz yasayamazmis vs
Hayatında biri olmasa bile gözüne kestirdiği ya da ailesinin boşan biri var dedikleri olabilir isteklerinden vazgeçme sürekli vereceklerini düşürüyorsa isteklerini hep fazla söyle ki zararsa kalma.

Niye anlaşamıyorsunuz sorun ne ? 1500 çok değil az bile sakın vicdan yapmayın çocuğu tek başınıza yapmadınız evliliğinizide tek başınıza yıkmadınız sorumluluk ortaktır çocuğa siz bakacaksanız oda masraflarını karşılayacak 1500 ancak bakıcı parasını karşılar bunun yemesi içmesi gezmesi kılık kıyafeti doktoru sadece görünen masraflar birde hesapta olmayanlar çıkar o zaman kafanızı vurursunuz bi yerlere keşke daha çok isteseydim diye
Hiç barışma umudu yok mu eşiniz hiç açık kapı bırakmadımı ya siz seviyorum dedikçe içim parçalandı

Uvey babani dinleme. Cocuk oldugu surece zaten bir sekilde cocugun sorunlari icin goruseceksiniz. Nafaka alsan da almasan da. Bu cocuk tek basina dunyaya gelmedi, elbet babadi da katkida bulunacak. Zaten buyudukce masraflari da artiyor. 1500 az bile gelecek. Ileride nafaka artirim davasi acman bile gerekebilir. Suan duygusal dusunmekten cok cocugunun gelecegini dusunmelisin.

1500 tl’ de diretmesinin nedeni eşinin bunu kabul etmeyip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışması gibi geldi banada. Şimdi eşi tamam deyince aşk acısına döndü sanırım olay.

1500 tl’ de diretmesinin nedeni eşinin bunu kabul etmeyip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışması gibi geldi banada. Şimdi eşi tamam deyince aşk acısına döndü sanırım olay.
Konu sahibi hiç iyi değil,
Tek anladığım bu şu an,
Endişe verici şeyler yazıyor.

Senin almadığın o paraları başkalarıyla çatır çatır yerken çok pişman olursun. Tüm haklarını al canım sakın feragat etme, çekişmeliden vazgecme. 1500 lira inan ki yetmez. Okula başladığında daha iyi anlayacaksın.

Kizlar ben kocamin 1500 lira nafaka ödeyeceğini inanmıyorum.bes aydır aylık 300 u ödemedi.800 de diretti.1500 olmaz dedi.yarim saat sonra kabul etti.tuhaf geliyor.

Yemin ederim Gözlerim doldu çok üzüldüm size çocuğunuza rabbim hayırlı bir kapı açsın.. allah cumlemizide sizide kendinden başka hickimseye muhtaç etmesin inşallah (AMİN) anladığım kadarıyla siz yine bilsenizki evliliğiniz güzel gidecek ayrılmaktan yana değilsiniz ama eşiniz sizi sevmiyor... O varya sizin saçınızın telini haketmiyor yine olursa cabalayan sizsiniz ama ondan hayır yok bian önce boşanmak istiyor bırak Allah'a havale et ne hali varsa görsün

Şimdiden ba.ska kadın çocuk yapmaktan bahsediyo.artik üzülmedim.hep söylediği bisiydi.biraz kıskandım ve mutlu olmamasını diledim.aslinda iyi anları var ve bir de delirme anları saçma şüpheleri vs

Siz boşanmak istemiyorsunuz o yuzden yok araba yok arsayı almam diyorsunuz ama adam boşanmak istiyor yarın bir gün onları başka bir bayanla yerse çok pişman olursunuz.

Yazım tarzın birine benziyor. Bana ilk baharı beklerkeni hatırlattı hatta bence o sun. Sen duzelmezsin boşanma kocanı seviyorsun .

Kesinlikle bende aynısını düşündüm. Yazım tarzı, yanlışlar, üyelere cevap vermeyip hep kendi bildiğini tekrar tekrar söylemesi neredeyse eminim ilkbahar olduğundan, konuyu okuyunca bu o dedim ama üvey babam demiş, onun babası özdü.

Kocasının maaşı ile kendi maaşı da aynı, babayı sevmediği için üvey mi yaptı acaba.

Bu arada benden söylemesi arkadaşım da nafakayı yüksek tutup hiç bir sey istemedi güya boşanmaktan vazgeçirecekti adam zaten birini bulmuş boşanmayı bekliyormuş boşanır boşanmaz o paraları bir güzel elin kızıyla yedi birde çocukları oldu bizimkisi her ay çocukların dershanesi için koşturuyor.

Boşanmaktan vazgeçirmek değildi amacım.hskkaten ihtiyacım var çocuk için.eger bu nafakayı almasam o sevmediğim üvey babadan yardım isticem.o beni c çok afedersiniz köpek yerine koyacak.

Adam "tamam 1500 olsun düş yakamdan " demek istemiş siz hala pek boşanmak istemiyorsunuz belli ki karşı taraf bitirmiş . Bitislerde başlangıçlar da sancılı olur . Nafaka fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…