- 31 Ağustos 2017
- 226
- 291
- 53
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
Sebebi ben den çok ailesine düşkün olması beni kendinden aşağıda görmesiBoşanma sebebiniz neydi acaba?
Dayak yok onun dışında herşey var çok çabaladim 6 yılın 5.5 senesi çabayla yürüdü 6aydir tek kelime konuşmadım hiç bir çabası olmadıSebebe bağlı dayak,aldatma varsa kurtuldu diye sevinecen. Eğer yoksa boşandıktan sonra cabalasaydim duzelirmiydilerle cebellesecen.
Bende öyleyim herkes geçecek diyor ama sanki bi an yıkıntıların altında gibiyim bı an bulutların üzerinde gibi hafifSebebi neydi... Ben de şu an boşanma aşamasındayım.. Bi an mutlu oluyorum bi an hüzünleniyorum.. Gelgitlerle boğuşuyorum..
Teşekkür ederim ❤Hee bir de su kuyrugu dik tutmalari yokmu
Pisman olucaksin bla bla bla
Hicte eksilmiyorsunuz, onlardan oncede vardik, sonrada var olacagiz.
Kesinlikle hissediyorum bana dokunduğu anda sanki yabancı bir adam var karşımda öyle hissediyorumEminimki gecerli sebepleriniz var bosanmak icin.
Pismanlik yasayacak biri varsada o kisi esiniz.
Erkekler, onlardan vazgecebilecegimizi hic bir sekilde dusunmuyorlar.
Taki celp ellerine gecene kadar.
Elbetteki zor bir durum, sadece sunu yapin
Ben bu adami neden bosuyorum??
Yaptiklarini hatirlayinca bir tiksinme, sogukluk hissediyorsaniz hehh dogru yoldasiniz demektir.
Kolayliklar diliyorum.
Eminim bu durumlar düzelsin diye çok savaşlar vermişsinizdir. Sabırla beklemişsinizdir. Olmayınca olmuyor. Kendisi de biraz elini taşın altına koyup çaba gösterseymiş. İçiniz rahat olsun rabbim daha güzel bir sayfa açmak için bir önceki sayfayı kapatıyor dur güzellikler sizinle olsunnnn..Sebebi ben den çok ailesine düşkün olması beni kendinden aşağıda görmesi
Aminn çok teşekkür ederim dilerim hepimize birlikte olsunEminim bu durumlar düzelsin diye çok savaşlar vermişsinizdir. Sabırla beklemişsinizdir. Olmayınca olmuyor. Kendisi de biraz elini taşın altına koyup çaba gösterseymiş. İçiniz rahat olsun rabbim daha güzel bir sayfa açmak için bir önceki sayfayı kapatıyor dur güzellikler sizinle olsunnnn..
Valla o pişman olacaksın lafını ben de duydum. Oldum mu asla olmadım 1 gün bir an bile.. Ama o nasıl pişman oldu bana yaptıklarına onu gördü bu gözler çok şükürSelamlar
bir derdim var başlığında en çok nasıl anlaşmalı boşanma yapabilirim konusu var malum,
Bende dün başvurdum bu gün tarih bilgisi geldi sorun şu ki gayet emin ve haklı olsamda kendimi bir eksilmiş hissediyorum sanki bir parçam kopacak yanlız, kimsesiz kalacakmis gibi
Ama eşimin hiç umrunda değil tek söylediği pişman olacaksın sen yaptın bunu vs. Kendimi çok kötü hissediyorum
sizler bu durumda neler yaşadınız nasıl atlattiniz paylaşır mısınız
Hep çok mutlu olun inşallahValla o pişman olacaksın lafını ben de duydum. Oldum mu asla olmadım 1 gün bir an bile.. Ama o nasıl pişman oldu bana yaptıklarına onu gördü bu gözler çok şükürHa tabi bu benim umrumda mı? Tabiki hayır Evliyim, mutluyum, huzurluyum, sağlıklıyım binlerce şükür
Ben hep kendimden verdim tek sebebi de birazcık sevgi dilenmek çok aptalımYa can çıkar huy çıkmaz diye bir şey var çok inanırım. Otuz yaşına geldim inandığım tek bir şey var hayatta kimseyi çekmemek. Bu aile eş arkadaş kim olursa olsun. Hrkes yerini ve haddini bilecek. İnsanın sürekli kendinden vermesi kendi ayağına taktığı prangasıyla mutlu olma çabasından başka bir şey değildir.
Teşekkür ederimBenim de yakın tarihte mahkemem var. Ruhsal gelgitleriniz çok oluyordur kendimden biliyorum :) en mutlu anımda onunla yaşadığım kötü anlar aklıma geliyor ve birden buz kesiyorum. Daha sonrasında da bu kararı aldığım için şükrediyorum. Benimki de aynı şekilde bu yuvayı elleriyle yıkmasına rağmen benim pişman olacağımı söylüyor. Umrumda değil. Bir de pişmanlığımı görmek için sabırsızlanıyormuş .Allah sabredenlerle beraberdir hiç korkmayın her şey geçecek.
Teşekkür ederim ❤
Siz nasıl aldınız boşanma kararını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?