Anlaşmalı boşanma

Tnysmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
63
64
3
35
Merhaba
Sonunda boşanıyoruz.Mallarin bölüşümü konusunda anlaştık şu an oturduğumuz evi babamın üstüne yaptı, araba onda kaldı.Çocuğunu mağdur etmez diye dusunuyorum nafaka konusunda da.Velayet bende çocuğun yatılı kalması be şehir dışına çıkarılması haricinde istediğin zaman gör, dedim.Yani belirli bir tarih zaman ile kısıtlamak istemedim.Buyudugunde kalmak isterse ara sira kalabilir babasında.
Işin özü her konuda anlaştık bu işi avukatsız halledebilir miyiz?Ne gibi dezavantajları olur?Avukat anlaşmalı olmasına rağmen 4 bin gibi bir para istedi.

Avukatim, anlaşmalı için 3 4 bin istenir genelde. Ama vermek zorunda degilsiniz tabii ki. Muhite gore bile degiskenlik gosterebilir fiyatlar. 5 6 da olabilir. Ama 3ten aşağı olmaz diye düşünüyorum.
Avukatsiz da bosanabilirsiniz ama mal paylaşımı, velayet, nafaka.. avukatla olursa daha sağlıklı olur
Barodan avukat talep edebilirsiniz

Taraflar arasında protokol hükümlerine ilişkin güven problemi varsa avukat tutsanız iyi olur. Avukat ücretini de yarı yarıya paylaşabilirsiniz. Her ne kadar önemsiz ya da kolay gibi görünse de aranızdaki evliliğinizi bitirmeye yönelik bir sözleşme. Her zaman uzmandan yardım almakta fayda var.

Ne kadar anlaşmalıda olsa işin resmiyetini bilen bir profesyonel destek almak daha sağlıklı olur. Ev sizin üzerinize araba ona kalıyor nafakayıda ödeyeceğinden eminsiniz evde sizin değil babanızın üzerine yapılmış. Maddi açıdan pek anlaşmalı değilde anlaşmaya zorunlu bırakmışsınız gibi gözüküyor yanlış anlamayında

Ne kadar anlaşmalıda olsa işin resmiyetini bilen bir profesyonel destek almak daha sağlıklı olur. Ev sizin üzerinize araba ona kalıyor nafakayıda ödeyeceğinden eminsiniz evde sizin değil babanızın üzerine yapılmış. Maddi açıdan pek anlaşmalı değilde anlaşmaya zorunlu bırakmışsınız gibi gözüküyor yanlış anlamayında
Anlamadım demek istediginizi

Anlamadım demek istediginizi
bir kaç cümle yazmışsınız o üyede sizi tanımadığı için yazdığınızı böyle yorumlamış.nerden bilsin malı nasıl paylaştığınızı kimin kazanımda daha çok katkısı olduğunu ya da maddi durumlarınızı bilemez.evi babanızın üstüne neden yaptığınızı da bilemeyiz.umarım sağlıklı bir boşanma olur.

O zaman farklı bir mevzu vardı ayrılmamıza rağmen bosanamamistik babam ya da ben fark etmez
En son öyle diyen tanıdığımın kocasından mal kaçırmak için babasının üzerine aldığı evine , babası aniden kalp krizinden ölünce diğer kardeşleri ortak çıkıp çatır çatır sattırmışlardı. Bence çok da güvenmeyin, yoksa çok üzülürsünüz.

bir kaç cümle yazmışsınız o üyede sizi tanımadığı için yazdığınızı böyle yorumlamış.nerden bilsin malı nasıl paylaştığınızı kimin kazanımda daha çok katkısı olduğunu ya da maddi durumlarınızı bilemez.evi babanızın üstüne neden yaptığınızı da bilemeyiz.umarım sağlıklı bir boşanma olur.
Aslında uzatmak istemdim ben doğu görevi yükümlüsuydum o yüzden boşanamıyorduk ev mesele olmasın diye onun da rızasıyla babamın üstüne yaptık daha sonra üstüme alacağım zaten ya da başka bir ev alirim

Back
X