- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
- 53
- Konu Sahibi aslapesetmem
-
Çocuğun velayeti her türlü anneye verilmiyor mu? çok anormal bir durum olmadıkça. Eşiniz de istiyormuş zaten boşanmak. Ancak mal paylaşımı konusunda endişe duyuyorsanız avukat tutun.Hanımlar merhaba, boşanmak için avukat tutmak gerekir mi? Internetten arama yaptim bazi avukatlar sitelerinde boşanmanın usulleri vardır o usule uyulmazsa hakim boşama işlemini gerçekleştirmez ve kisi hak kaybına uğrar diye belirtmişler.
Normalde çalışıyordum, şu an ara verdim,elimde bir miktar para var ama onu da giderler için idareli idareli kullanıyorum. Işe tekrar dönmem 6 ayı bulur, 6 ay beklemek istemiyorum.
Avukat tutmayıp sorunsuz boşanan var mi? Karşımdaki insan da boşanmak istiyor ama çocukların velayeti konusunda sorun yapacak biliyorum. Su an kafam hic çalışmıyor
Konumu okursanız faydası olabilir arkadasimHanımlar merhaba, boşanmak için avukat tutmak gerekir mi? Internetten arama yaptim bazi avukatlar sitelerinde boşanmanın usulleri vardır o usule uyulmazsa hakim boşama işlemini gerçekleştirmez ve kisi hak kaybına uğrar diye belirtmişler.
Normalde çalışıyordum, şu an ara verdim,elimde bir miktar para var ama onu da giderler için idareli idareli kullanıyorum. Işe tekrar dönmem 6 ayı bulur, 6 ay beklemek istemiyorum.
Avukat tutmayıp sorunsuz boşanan var mi? Karşımdaki insan da boşanmak istiyor ama çocukların velayeti konusunda sorun yapacak biliyorum. Su an kafam hic çalışmıyor
8 ve 6.Nasıl alacak ki çocukları alabileceğini zannetmiyorum kaç yaşındalar
Tamam hemen bakıyorum.Konumu okursanız faydası olabilir arkadasim
çalışmıyorsanız daha iyi barodan ücretsiz avukat talep edebilirsinzUmarım son anda sıkıntı çıkarmaz.
Su an çalışıyor olsam onunla hiç muhattap olmam anlaşmalı da olsa iyi avukattan yardım alırdım.
Daha fazla o insanın soyadını taşımak istemiyorum.
Şu an anlatacak kelime bulamıyorum? Beynim durmuş durumda, kopuk kopuk yazarsam kusura bakma.Özel olmazsa neden boşanıyorsunuz anlatınca iyi gelir belki
Ara verdim calismaya 6 ay sonra baslayacagim.çalışmıyorsanız daha iyi barodan ücretsiz avukat talep edebilirsinz
Ne şerefsizmiş beŞu an anlatacak kelime bulamıyorum? Beynim durmuş durumda, kopuk kopuk yazarsam kusura bakma.
Evliliğimizin ilk yılları çok güzeldi, hayalimdeki gibiydi her şey.
Daha sonra 1. hamileligimde başka biriyle görüşürken yakaladım.pisman oldugunu, beni sevdiğini söyledi.
Ağlaya ağlaya hamilelik geçirdim, hamileligimde streten 6 kilo aldım. ( 50 kg idim 56kg ile doğuma girdim.) Cok küçük ve sorunlu bir bebek dünyaya getirdim.
Ve ne kadar salaktim ki tüm bu yaşattiklarına rağmen onu sevdigimi zannediyordum.
Aslında ben sadece korkmuşum...
Tüm bu yaşattığı travmalardan sonra da cahil gibi 2. Cocuga hamile kaldim. 2.cocuga hamile iken de kendisinin çok yakın bir akrabası ile uygunsuz mesajlarını yakaladım. Karşıdaki onursuz kadin uygunsuz foto da göndermiş.
Durumu kv anlattım, normalde kv kötü bir insan degil ama beni suçladı. Ilgilenmemissindir dedi.
Sonrasında ilişkimiz hiç bir zaman normal evlilerinkisi gibi olmadı zaten de tehditleri yüzünden ve korkakligim yuzunden onursuzca bu evliliği devam ettirdim.
Geçen hafta şeytan durtti sosyal medya hesabını karistirdim. Ve akrabası olan kadın ile takiplestiklerini gördüm, kavga ettik.
Artık onursuzca yasamak istemiyorum.
Kendime çok kızıyorum, hemde çok, yıllarım heba oldu.
O zaman elimde kanıt da vardı, şimdi kanıtım da yok...
Aslında aldatma temelli şiddetli gecumsizlikten boşanacağım.
Normalde boşanma konusu gecince tehtit ediyordu. En sonki kavgada tamam boşanalım dedi çekti gitti.
Şu an arayıp konuşmak istemiyorum arasam da açmaz.
Burada kv kafasında insan yoktur diye düşünüyorum ama hamile olduğum için eşimle ilgilenmedigimi düşünenler olursa diye söylüyorum ben hamile kalınca beyfendi salonda sabahlamaya başladı, bütün gününü bilgisayar başında geçirmeye başladı.Şu an anlatacak kelime bulamıyorum? Beynim durmuş durumda, kopuk kopuk yazarsam kusura bakma.
Evliliğimizin ilk yılları çok güzeldi, hayalimdeki gibiydi her şey.
Daha sonra 1. hamileligimde başka biriyle görüşürken yakaladım.pisman oldugunu, beni sevdiğini söyledi.
Ağlaya ağlaya hamilelik geçirdim, hamileligimde streten 6 kilo aldım. ( 50 kg idim 56kg ile doğuma girdim.) Cok küçük ve sorunlu bir bebek dünyaya getirdim.
Ve ne kadar salaktim ki tüm bu yaşattiklarına rağmen onu sevdigimi zannediyordum.
Aslında ben sadece korkmuşum...
Tüm bu yaşattığı travmalardan sonra da cahil gibi 2. Cocuga hamile kaldim. 2.cocuga hamile iken de kendisinin çok yakın bir akrabası ile uygunsuz mesajlarını yakaladım. Karşıdaki onursuz kadin uygunsuz foto da göndermiş.
Durumu kv anlattım, normalde kv kötü bir insan degil ama beni suçladı. Ilgilenmemissindir dedi.
Sonrasında ilişkimiz hiç bir zaman normal evlilerinkisi gibi olmadı zaten de tehditleri yüzünden ve korkakligim yuzunden onursuzca bu evliliği devam ettirdim.
Geçen hafta şeytan durtti sosyal medya hesabını karistirdim. Ve akrabası olan kadın ile takiplestiklerini gördüm, kavga ettik.
Artık onursuzca yasamak istemiyorum.
Kendime çok kızıyorum, hemde çok, yıllarım heba oldu.
O zaman elimde kanıt da vardı, şimdi kanıtım da yok...
Aslında aldatma temelli şiddetli gecumsizlikten boşanacağım.
Normalde boşanma konusu gecince tehtit ediyordu. En sonki kavgada tamam boşanalım dedi çekti gitti.
Şu an arayıp konuşmak istemiyorum arasam da açmaz.
Beni geçmişi unutmamakla suçluyor, senin yaptığını ben yapsam diyorum canımla tehtit ediyor. Söylediklerini acik acik yazmak istemiyorum.Ne şerefsizmiş be
Keşke aldatma kanıtlarını bulabilsen çok işine yarar çünkü dengesiz adam ne yapacağı belli olmaz
Baksana sen onu tehdit edeceğine o seni tehdit ediyor
Kv ye de pes yani zihniyete bak ilgilenmemişsin demek ahlaksızlık
Sen kararını al planlı duygularınla değil mantığınla hareket etmeye çalış
Allah'ın izniyle seni daha güzel günler bekliyor
Kadınla neden takiplesiyirsun dedimNe şerefsizmiş be
Keşke aldatma kanıtlarını bulabilsen çok işine yarar çünkü dengesiz adam ne yapacağı belli olmaz
Baksana sen onu tehdit edeceğine o seni tehdit ediyor
Kv ye de pes yani zihniyete bak ilgilenmemişsin demek ahlaksızlık
Sen kararını al planlı utmayacaktım neden o zaman elimde kanıtlar da varken boşanmadım.
Normalde sinirli bir insan degil, evliligimizde hic bir zaman fiziksel olarak şiddet görmedim.Sence sana bişey yapabilecek bir insan mı yoksa tehditleri kuru gürültü olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?