Anlasmali bosanmada cocugun babaya ile kişisel iliski süresi

Bilge 06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
415
702
53
44
Arkadslar merhaba .ben yarın anlasmali olarak bosaniyorum.bana yıllardır şiddet uygulayan sonra kiskanclik paranoyalari başlayıp en sonunda da silahıyla beni öldürmeye çalışan bir adamdan .hala paranoyakdüşünceleri devam ediyor ve 6 yasindaki oğlumu her gormede de ona bu kafasinda kurdugu düşüncelerini hezeyanlarini söylüyor.hemde çocuğunun bakımıyla ve ihtiyaçlarıyla hiç ilgilenmiyor.9 aydır daha çocuğuna aldığı kısa kollu bir tisort ve bir pantolon . Ustinden iki bayram ve oğlumun doğum günü geçti . birakin okul yada giyim ihtiyaclariniCocugun daha hangi okula gittigini bilmiyor .ben canim sag oldugu surece Allahin izniyle ogluma bundan once oldugu gibi gul gibi bakacagim simdi bir protokol hazırladık.babası oğlumu ne kadar az görürse o kadar iyi.oglumu 12 yasina kadar sadece haftasonulariiki gün sabahtan aksama gorecek şekilde ve bayramlarda iki gun girecek şekilde madde koydurdum.12 yaşından sonra ise yaz tatilknde iki hafta vekış tatilinde 1 hafta görüş koydurdum.karşı tarafla bu sekilde anlastik.sizce hakim bu protokolu değiştirir mi. Dava once cekismeli acildi sonra karsi taraf evi sana vereyim anlasmali bosanalim diye teklif etti.babanın psikolojisinin hastalık deresinde bozuk oldugunu henüz ispatlayamadim ispatlasam daha tehlikeli olacak basima ayrı bela olacaktı.ama onun bütün düşüncelerini zaten
Çekişmeli dava dilekcemde beyan etmistim.şimdi iş anlasmaliya döndü . Avukatim anlasmali bosanmada onun psikolojisinin bozuk oldugunu soyleyemeyiz anlasma bozulur diyor.oğlum için endiseleniyorum ne yapabilirim.

Onu bilmem de bence oğlunuz için bir uzman bulup babasının durumunu uygun dille açıklayın çocuğun kafası karışır bu gidişle haftasonu gitse bile tehlikeli olur.böyle silah falan varsa işin içinde uzaklaştırma falan alınamıyor mu?ben tam bilmiyorum ama sonuçta herşeyi yapabilir böylesi.çocuğa falan zarar vermesin Allah korusun.

Oglumi pedagog a goturdum .tabi etkilerini silemedim ama Bu sureci ogluma hiç yansitmamaya hep guclu olup onu mutlu etmeye calisiyorum.Uzaklaştırma aldırdım çocukla ilişki süresini ara kararla kisitladim.ancak anlasmali ya döndü. hakimin hazırladığım protokolü değiştirip değiştirmeyeceğini bilemyorum .ne yapacagimi sasirdim

Hukuki açıdan söyleyebileceğim bir şey yok ama anlattığınız baba profili oğlunu belirlediğiniz günler bile görmeyecek,ilgilenmeyecekmiş gibi geldi
Gerçi herkes için böylrsi daha iyi...
Şimdiden geçmiş olsun,oğlunuzla çok mutlu olun

ben 18 yasimdan 25 yasima kadar boyle bir babayla ugrastim hala kendimi toparlayamadim cocugunuz daha cok kucuk icimden cekismeliyi devam ettirin adamin psikolojik durumunu ortaya koyun cocugunuzun psikolojisini garantiye alin demek geldi

Evet bunu bende dusunuyorum ve aslinda cok istiyorum ama yarın birgün davada köşeye sikistikca iyice saldirganlasabilir beni dusunduren sadece bu

Bu adama çocuk gönderilir mi? Birkaç sene önce psikopat bir baba, iki çocuğunu akşam getirmek üzere alıp öldürdü, sırf eski karısından intikam almak için. Alıp kaçırırsa ya da zarar verirse ne olacak? Psikiyatrist ve avukat ne diyor bu konuda? Işın Karaca da çocuğunu galiba benzer bir durumdan dolayı babasıyla görüştürmüyormuş, öyle karar çıkartmışlar. Siz de yapsanız size veya çocuğa zarar verir mi? Ya da bu görüş günlerinde çocuğunuzun güvende olduğundan emin misiniz? İnşallah iyi olur

Her haftasonu mu görecek şekilde yazdırdınız?

Bende merak ediyorum çocuğu ilkokul döneminde olup babanın anormal olduğu ispatlanmış ve hiçbir şekilde görüşme izni verilmemiş davalar var mı acaba?

Bu adama çoçuk verilmez. O çoçugun psikolojisi tahamir edilmeyecek kadar bozulur. Hafta sonlarindan nefret eder. Bence avukati degistir. Seni anlayan ve bu davanin pesine gitmeye hazir olan bir avukata git. Gerekirse daha pahali olsun. Ancak çoçuk babasi ile hiç görüsmesin, en az 18 yasina kadar.

Konuda sorduğunuz sorununu cevabını bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. Ne kadar güçlüsünüz. Gurur duyulası bir annesi var oğlunuzun belli ki.

Ben anlaşmalı boşanmada yaz ve kış tatili de dahil Sabah 9 akşam 17:00 şeklinde yazmıştım . Hakim yatili kalmayacak mi diye sorduğunda bu şekilde yazalım gerisini babasıyla aramızda konuşuruz demiştim ve o şekilde yazıldı kararda

Her haftasonu mu görecek şekilde yazdırdınız?

Bende merak ediyorum çocuğu ilkokul döneminde olup babanın anormal olduğu ispatlanmış ve hiçbir şekilde görüşme izni verilmemiş davalar var mı acaba?
İlk sayfada yazdım. Işın Karacanın dava kararı öyle diye biliyorum.

İlk sayfada yazdım. Işın Karacanın dava kararı öyle diye biliyorum.
Araştırdım onu şimdi de baba yurtdışındaymış ve "görüşmeme" kararı yok. Anne görüştümeme kararı almış sadece. İki tarafında yasal işlem süreci daha yeni galiba pek bir bilgi yok.

Hayatta bırakmam öyle birine çocuğumu. Daha çocuğum yok ama gayet netim bu konuda. Kedimi köpeğimi bile bırakmam. Ne yapacağı belli değil.
Ben olsam adamın psikolojik sorunlu olduğunu ispatlayıp çocuğu sadece gözetim altında görebilmesini sağlarım.

Araştırdım onu şimdi de baba yurtdışındaymış ve "görüşmeme" kararı yok. Anne görüştümeme kararı almış sadece. İki tarafında yasal işlem süreci daha yeni galiba pek bir bilgi yok.
Aslında birkaç yıl önce olan bir davaydı. 18 Yaşa kadar Görüşemez diye karar aldırmıştı diye hatırlıyorum, ne kadar doğru hatırlıyorsam... Mesela futbolcu emre aşık da çocukların velayetini aldı, annede kalamayacak çocuklar şiddet sebebiyle

Back
X