Arkadslar merhaba .ben yarın anlasmali olarak bosaniyorum.bana yıllardır şiddet uygulayan sonra kiskanclik paranoyalari başlayıp en sonunda da silahıyla beni öldürmeye çalışan bir adamdan .hala paranoyakdüşünceleri devam ediyor ve 6 yasindaki oğlumu her gormede de ona bu kafasinda kurdugu düşüncelerini hezeyanlarini söylüyor.hemde çocuğunun bakımıyla ve ihtiyaçlarıyla hiç ilgilenmiyor.9 aydır daha çocuğuna aldığı kısa kollu bir tisort ve bir pantolon . Ustinden iki bayram ve oğlumun doğum günü geçti . birakin okul yada giyim ihtiyaclariniCocugun daha hangi okula gittigini bilmiyor .ben canim sag oldugu surece Allahin izniyle ogluma bundan once oldugu gibi gul gibi bakacagim simdi bir protokol hazırladık.babası oğlumu ne kadar az görürse o kadar iyi.oglumu 12 yasina kadar sadece haftasonulariiki gün sabahtan aksama gorecek şekilde ve bayramlarda iki gun girecek şekilde madde koydurdum.12 yaşından sonra ise yaz tatilknde iki hafta vekış tatilinde 1 hafta görüş koydurdum.karşı tarafla bu sekilde anlastik.sizce hakim bu protokolu değiştirir mi. Dava once cekismeli acildi sonra karsi taraf evi sana vereyim anlasmali bosanalim diye teklif etti.babanın psikolojisinin hastalık deresinde bozuk oldugunu henüz ispatlayamadim ispatlasam daha tehlikeli olacak basima ayrı bela olacaktı.ama onun bütün düşüncelerini zaten
Çekişmeli dava dilekcemde beyan etmistim.şimdi iş anlasmaliya döndü . Avukatim anlasmali bosanmada onun psikolojisinin bozuk oldugunu soyleyemeyiz anlasma bozulur diyor.oğlum için endiseleniyorum ne yapabilirim.
Çekişmeli dava dilekcemde beyan etmistim.şimdi iş anlasmaliya döndü . Avukatim anlasmali bosanmada onun psikolojisinin bozuk oldugunu soyleyemeyiz anlasma bozulur diyor.oğlum için endiseleniyorum ne yapabilirim.