Anlaşmalı olmayan boşanmalarda dava ne kadar sürer?

beautymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
155
2
46
İzmir
arkadaslar benim sorum bosanmıs yada bu konuda bilgisi olan arkadaslara.davayı karsı taraf açmıs sizde bosanmak istemiyosanız yanı anlasmalı değilde çekismeli olursa dava.. tahimininizce dava süresi nekadar uzar.bikaç yıl olur diolar doğrumu bu

canım anlşamalı boşanma sağlanmamışsa çekişmeli olucaksa ortalama bi dava en erken 2 ay atıo ortalama 6-7 dava sürüyor ve bu süreç sonunda hakim sizi boşasa bile taraflardan biri davayı itiraz edip yargıtaya giderse birkaç yılı bulup geçebilir bile...

canım anlşamalı boşanma sağlanmamışsa çekişmeli olucaksa ortalama bi dava en erken 2 ay atıo ortalama 6-7 dava sürüyor ve bu süreç sonunda hakim sizi boşasa bile taraflardan biri davayı itiraz edip yargıtaya giderse birkaç yılı bulup geçebilir bile...

canım bizim davamız ağustos 2010 da açıldı.ve bu martta sahitlerin bir kısmı dinlendi.diğer sahitlerin dinlenmesi hazirana kaldı ve biz daha yüzyüze gelemedik yanı bizim davamız görüsülmedi daha.ben ısrarla bosanmak istemicem.anlasmalıdada karsılarına zorluk çıkarmayı düsünüyorum tzminat nafaka esya paylasımı gibi.yanı sırf inatlık olup isi yokusa sürmek için.benim isteğim benim canım nezaman isterse ozman bitsin

benim davamda çekişmeliydi.2 sene sürdü davayı ben açmıştım.eğer kadın boşanmak istemezse hakim kolay kolay boşamaz canım.

benim davamda çekişmeliydi.2 sene sürdü davayı ben açmıştım.eğer kadın boşanmak istemezse hakim kolay kolay boşamaz canım.

güzelim seninkindede esinmi bosanmak istemedi.ya benim davayı o açtı ama gözle görülür bi sebep bile yok yanı kısaca evlilik gereklerini yapmıyo dendi ama bunu kanıtlayamadı bile sahitlerini bile ciddiye almadı hakim.benim derdimde uzarsa uzasın benim kaybedecek biseyim yok sadece bnu yaptıklarına pisman etmek istiyorum.birde benim isteğim aldatılma mevzusunu kanıtlayıp esimede karsı bayanada tazminat açmak inss olur yarabbim baska bisy istemiyorum:2::2:

güzelim seninkindede esinmi bosanmak istemedi.ya benim davayı o açtı ama gözle görülür bi sebep bile yok yanı kısaca evlilik gereklerini yapmıyo dendi ama bunu kanıtlayamadı bile sahitlerini bile ciddiye almadı hakim.benim derdimde uzarsa uzasın benim kaybedecek biseyim yok sadece bnu yaptıklarına pisman etmek istiyorum.birde benim isteğim aldatılma mevzusunu kanıtlayıp esimede karsı bayanada tazminat açmak inss olur yarabbim baska bisy istemiyorum:2::2:

eğer seni suçladığı şeyleri ıspatlayamazsa davanın düşme ihtimali bile var...

Ozaman karşı taraf sana 3 yıl dava açamıyor...

Böyle bir durum olmazsa, kadının boşanmayı istememesi davayı zorluyor..2 yada 3 sene sürende var, 5 sene sürende var..

eğer seni suçladığı şeyleri ıspatlayamazsa davanın düşme ihtimali bile var...

Ozaman karşı taraf sana 3 yıl dava açamıyor...

Böyle bir durum olmazsa, kadının boşanmayı istememesi davayı zorluyor..2 yada 3 sene sürende var, 5 sene sürende var..

evet canım böyle biseyde varmıs.avukat eğerki bunları kanıtlayamazsa yada hakim gerekli bi sebep görmezse bunları davanızı yürütmez bile olay kapanır demisti.oldki ikna oldu davayı açtı sen istemzsen bayağı bi uzar bu dava dedi.ya benim sinir olduğum avukatlar bile hemen anlasmalıya yönlendiriyo.yaa sizene istemiyorum iste anlasmalı uzasın bananee.benim derdim ben isteyince bitsin.ve söyle biseyde duydum nekadar doğru bilmiyorum ama bunları kanıtlayamaz dava düserse ben karsı dava açıp tazminat isteyebilrimis gururumla oynandı bu tür uydurmalarla gibi umarım doğrudur..zaten suan onun sahitlerinin her dediğini benim sahitlerim çürütüyo..

Back
X