- Konu Sahibi TrakyaKizcesi
-
güzel konu olmuş canım.daha dün konu açmıştım erkek arkadaşımla sorunumla ilgili.Kavgalar gerçekten çok fazla oluyor.Bizim aramızda mesafe var.Belki uzakken kavgalar basit şeylerden kaynaklanıyor ve daha çok oluyor.
Biraz muhakeme ettim de bu konuyla birlikte. Sorunu genelde ben çıkartıyorum.. :/
bende bu konudan muzdaripimm mükemmel olmuş açmann
Geçen hafta perşembe günü barıştık biz daha, hatta burada konu açmıştım. Üzerine yine bir odunluk vakası gerçekleşti.
Bu sefer taktik değiştirdim ben.
Kavga etmiyorum, küstüm.
Şimdi o düşünsün
Aynı konudan bende sıkıntılıyım maalesef.
Her gün nerdeyse bi sorun tabi genellikle ben sorun çıkıyorum fakat sorun edilmiycek şeylerde değil konuşmaya çalışsam zaten ters tepiyor en iyisi anlayışlı olup oluruna bırakmak sanırım.
Anlayışlı olmak çok çok önemli.Tabi bazen fenalık yapıcaz ama anlayışlı olursak uzaklaştırmayız kendimizden.Ben çok korkarım mesela yaşadığım içimde büyüttüğüm tutkulu aşk'ın kavgalar yüzünden bitmesinden.Ah allah korusun!
Evet çok önemli ama bazen yapamıyorum ben. Sevgiliminde sinirli bi yapısı var benimde ve bu çok daha kötü oluyor birimizden birinin sakin davranması gerekiyor.
Aynen bende çok korkarım bu kavgalardan tamamen ilişkimizin bitmesinden bu yüzden çözüm bulmalıyız...
Benim sevgilim de çok çabuk sinirlenir her şeye.Ama saman alevi gibidir.Sinirlenir bana bağırır çağırır ama 10 dk sonra eskiye döner bu bakımdan çok şanslıyız.Biz de hal böyle olunca en çok benim sakin olmam ve sinirlenmeden kavgaya son vermem gerekiyor.Ne kadar karşı tarafında bir şeyler yapması gerekiyor desem de en fazla pay bize düşüyor..Yuvayı dişi kuş yapar misalii bizim de ilişkimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekiyor.
Bitti.. Her şey bitti.. O kadar çok emek verdiğim, 3 yıldır büyük bir aşk'la, sevgiyle büyüttüğüm ilişkim... Hala inanamıyorum. Ben bu kadar çok aşıkken, tek bir yalan bile söylemezken ona.. En küçük beyaz yalanım bile yoktu ona karşı. Oysa o nasıl olur da bana yalan söyler? 2. şansıydı bu. İlk şansını da yalan söyleyerek kaybetmişti.. Ama bu son şansıydı onun. Bir daha asla ama asla onunla olmak değil onun yüzünü bile görmek istemiyorum. hayatım durdu sanki öylece donuk bir şekilde duruyorum. Boş boş bakıyorum etrafa. Ne ben ne de çok büyük aşk'ım bunları haketmemişti. Hiç kimseden göremiycek benden gördüğü kadar sevgiyi, aşkı, ilgili, şefkati... Sevgiliden de öteydik ben onu 'erkeğim' diye tanımlıyordum. En yanlış tanımları kullanmışım.. İçim çok dolu.. Nefes alamıyorum, kalbim de çok büyük bir ağırlık var...Ben onun için bir çok kişiyi kırdım en önce kendimi kırdım kendi tabularımı kırdım sözlerime ihanet edipte geri geldim ona. Düzelmiştir değişmiştir diye.. Yine aynısını yapmaz diye... Yanıldım hemde çok kötü bir şekilde.. Aşk'ı tam anlamıyla onunla yaşadım ve onunla bitirdim. Her şeyden çok sevdiğim adeta taptığım insan sana hakkım helal değil Allah'ım büyüktür bu yaptıkların yanına kalmayacak.....
Bitti.. Her şey bitti.. O kadar çok emek verdiğim, 3 yıldır büyük bir aşk'la, sevgiyle büyüttüğüm ilişkim... Hala inanamıyorum. Ben bu kadar çok aşıkken, tek bir yalan bile söylemezken ona.. En küçük beyaz yalanım bile yoktu ona karşı. Oysa o nasıl olur da bana yalan söyler? 2. şansıydı bu. İlk şansını da yalan söyleyerek kaybetmişti.. Ama bu son şansıydı onun. Bir daha asla ama asla onunla olmak değil onun yüzünü bile görmek istemiyorum. hayatım durdu sanki öylece donuk bir şekilde duruyorum. Boş boş bakıyorum etrafa. Ne ben ne de çok büyük aşk'ım bunları haketmemişti. Hiç kimseden göremiycek benden gördüğü kadar sevgiyi, aşkı, ilgili, şefkati... Sevgiliden de öteydik ben onu 'erkeğim' diye tanımlıyordum. En yanlış tanımları kullanmışım.. İçim çok dolu.. Nefes alamıyorum, kalbim de çok büyük bir ağırlık var...Ben onun için bir çok kişiyi kırdım en önce kendimi kırdım kendi tabularımı kırdım sözlerime ihanet edipte geri geldim ona. Düzelmiştir değişmiştir diye.. Yine aynısını yapmaz diye... Yanıldım hemde çok kötü bir şekilde.. Aşk'ı tam anlamıyla onunla yaşadım ve onunla bitirdim. Her şeyden çok sevdiğim adeta taptığım insan sana hakkım helal değil Allah'ım büyüktür bu yaptıkların yanına kalmayacak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?