Anlaşmazlıklar neden bu kadar fazla oluyor?...

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Konulara şöyle bir göz attım da çoğu kızçelerimiz sevgilisiyle,nişanlısıyla sürekli kavga halinde olduklarını, laflarıyla birbirlerini çok kırdıklarından bahsetmişler.Yazarken bile içimi fenalıklar basıyor ama neden böyleyiz ? Benim de bitaneciğimle kavgalarım oluyor. Ki bazıları çok saçma nedenlerden dolayı. Sorun kız tarafında mı erkek tarafında mı ? Anlaşmazlıklar neden bu kadar fazla oluyor ? Yakının da ya da uzağında bu da etken değil her an gördüğün sevgilinle ya da aranda km'ler olan sevgilinle bu kadar çok kavga ediyosan ne yapıcaksın? Anlatalım birbirimize yardımcı olalım çünkü bu kavga konuları hafif gibi görünse de derin yaralar bırakabiliyor..

güzel konu olmuş canım. daha dün konu açmıştım erkek arkadaşımla sorunumla ilgili.Kavgalar gerçekten çok fazla oluyor.Bizim aramızda mesafe var.Belki uzakken kavgalar basit şeylerden kaynaklanıyor ve daha çok oluyor.

Geçen hafta perşembe günü barıştık biz daha, hatta burada konu açmıştım. Üzerine yine bir odunluk vakası gerçekleşti.

Bu sefer taktik değiştirdim ben.

Kavga etmiyorum, küstüm.

Şimdi o düşünsün

Aynı konudan bende sıkıntılıyım maalesef.
Her gün nerdeyse bi sorun tabi genellikle ben sorun çıkıyorum fakat sorun edilmiycek şeylerde değil konuşmaya çalışsam zaten ters tepiyor en iyisi anlayışlı olup oluruna bırakmak sanırım.

Yahuu olcak iş değil bir an önce şu kavgalara bir çözüm bulmamız şart! Benim de sevdiceğimle aramda km'ler var ve uzağız her zaman görüşemiyoruz özlüyoruz bu yüzden de basit nedenleri tartışma konusu yapıyoruz.Aslında bazen bana basit gelen ona çok önemli geliyo nedense.N'apcaz bilmiyorum bu durumda tek bizim değil karşı tarafında bir şeyler yapması gerek aslındaa!

Biraz muhakeme ettim de bu konuyla birlikte. Sorunu genelde ben çıkartıyorum.. :/

Birde şöyle bir şey var genelde kendimizi kavgalarının sorumlusunu tutarız.Sadece tek etken bizmişiz gibi.Oysa gerçekte böyle değil aslında..Kavga oluyorsa iki tarafta da hata vardır. Öyle değil mi ? :26:

Ben küs duramam canım.Sonuçta ne kadar büyük kavga etsek bile o benim canım,herşeyim.Hemen içim fena olur zaten.Tatlı dille konuşmaya çalışırım ve genelde de düzelir böyle olunca.Nedenler küçük olunca o konuşmama süresini uzatmak bana saçma geliyor.

Anlayışlı olmak çok çok önemli.Tabi bazen fenalık yapıcaz ama anlayışlı olursak uzaklaştırmayız kendimizden.Ben çok korkarım mesela yaşadığım içimde büyüttüğüm tutkulu aşk'ın kavgalar yüzünden bitmesinden.Ah allah korusun!

Evet çok önemli ama bazen yapamıyorum ben. Sevgiliminde sinirli bi yapısı var benimde ve bu çok daha kötü oluyor birimizden birinin sakin davranması gerekiyor.
Aynen bende çok korkarım bu kavgalardan tamamen ilişkimizin bitmesinden bu yüzden çözüm bulmalıyız...

Benim sevgilim de çok çabuk sinirlenir her şeye.Ama saman alevi gibidir.Sinirlenir bana bağırır çağırır ama 10 dk sonra eskiye döner bu bakımdan çok şanslıyız.Biz de hal böyle olunca en çok benim sakin olmam ve sinirlenmeden kavgaya son vermem gerekiyor.Ne kadar karşı tarafında bir şeyler yapması gerekiyor desem de en fazla pay bize düşüyor..Yuvayı dişi kuş yapar misalii bizim de ilişkimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekiyor.

Benim sevgilimde aynı çok çabuk sinirlenir ama büyük bi sorun yoksa siniri hemen geçer eğer konuyu ben büyütmezsem problem olmaz.
Dediğin gibi en fazla pay bize düşüyor sakin ve anlayışlı olmamız lazım bu kavgalar büyümesin diye...

Biz sevgilimle aynı şehirde olmamıza ve hergün görüşüyor olmamıza rağmen tartışacak bir konu çıkıyor mutlaka.
Ki, hergün görüşmemizin yanında 3-4 saatte telefonda konuşuyoruz.
Birlikteyken, yanyanayken herşey mükemmel, sorunsuz.
Ama birbirimizi görmeyince konuştuğumuz bir konudan bile tartışabiliyoruz.
Çok ciddi sebeplerden mi tartışıyoruz? Kesinlikle hayır.
Ben daha beterdim önceleri aslında. Geç kalsa bile sorun yapabiliyordum bunu.
Şimdi problemsiz biri olmaya karar verdim. Abartan tarafımı törpülemem gerektiğini biliyorum.
Çünkü ben işkence çektiriyordum resmen sevgilime. Çok fazla tahammül etti bana.
Bunları düşünüce de telkin ediyorum kendimi işte.

biz her gün görüşürken de kavga ederdik ama ayrı şehirlere geleli 10 misli arttı kavgalarımız..
ben yanındayken bana söyliyemeyeceği şeyleri telefonda mesajda gayet rahat söyler oldu.. (kötü anlamda söyleyemediği)
ki biz karşılıklı konuşunca bütün sorunları hallederdik, telefonda msnde veya mesajda hiçbir sorun halledilmiyor.. hatta ufak bir mesele bile iletişim bozukluğundan büyüyorda büyüyor..
bir çözüm bulursanız gerçekten ben de sevinicem bu kavgalara..

Bitti.. Her şey bitti.. O kadar çok emek verdiğim, 3 yıldır büyük bir aşk'la, sevgiyle büyüttüğüm ilişkim... Hala inanamıyorum. Ben bu kadar çok aşıkken, tek bir yalan bile söylemezken ona.. En küçük beyaz yalanım bile yoktu ona karşı. Oysa o nasıl olur da bana yalan söyler? 2. şansıydı bu. İlk şansını da yalan söyleyerek kaybetmişti.. Ama bu son şansıydı onun. Bir daha asla ama asla onunla olmak değil onun yüzünü bile görmek istemiyorum. hayatım durdu sanki öylece donuk bir şekilde duruyorum. Boş boş bakıyorum etrafa. Ne ben ne de çok büyük aşk'ım bunları haketmemişti. Hiç kimseden göremiycek benden gördüğü kadar sevgiyi, aşkı, ilgili, şefkati... Sevgiliden de öteydik ben onu 'erkeğim' diye tanımlıyordum. En yanlış tanımları kullanmışım.. İçim çok dolu.. Nefes alamıyorum, kalbim de çok büyük bir ağırlık var...Ben onun için bir çok kişiyi kırdım en önce kendimi kırdım kendi tabularımı kırdım sözlerime ihanet edipte geri geldim ona. Düzelmiştir değişmiştir diye.. Yine aynısını yapmaz diye... Yanıldım hemde çok kötü bir şekilde.. Aşk'ı tam anlamıyla onunla yaşadım ve onunla bitirdim. Her şeyden çok sevdiğim adeta taptığım insan sana hakkım helal değil Allah'ım büyüktür bu yaptıkların yanına kalmayacak.....

Geçmiş olsun... Her şeyin hayırlısı. :26:

ben şu an yalnızım ama son sevgilimle 2 ay boyunca bi kere bile kavga etmedik.4 -5 aydr tanışıyorduk son 2 ay çıkmaya başladık. tanıştığımzdan beri en ufak tartşmamız olmadı. bn alttan alan bi insan değilm. ondan önceki erkek arkadşlarmla cddi tartşmalarım olmştur. ama onda olmadı hiç. ordan anlamalıydm bizmkinn gerçek bir ilşki olmadğnı yani şnu dmek istiyorum. tartşmalar işin tuzu biberi. olmazsa olmazı ama tabi abartmamk lazım

üzülme dicem ama boşuna tabi
benimde ilşkm yeni btti ben sana göre dha şanslıyım çünkü uzun sürmemşti zaten.
istediğin gibi ağla acını yaşa paylaş
bi süre sonra geçtiğini görüceksin
geçmicek gibi geliyor ama geçicek canım
her acı ilk günkü gibi kalsaydı kimse dyanamazdı ayrılıklara ölümlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…