Anlaşmazlıklar neden bu kadar fazla oluyor?...

Neden çok şaşırdım ?
Üzülme lütfen biliyorum kolay değil bende yaşadım çünkü aynılarını fakat iyi olmaktan başka çaremiz yok güçlü olmalısın.
Allah sana sabır versin inş.

Geçmiş olsun... Her şeyin hayırlısı. :26:
Sağol canım barıştık her şeyi tek tek açıkladı ve doğru söylediğine inandım. Ama bazen öyle şeyler oluyor ki sanki gerçek değil de yalanmış gibi geliyor..Ne kadar güvensen de bir şüphe duyuyorsun...Bundan sonra ayrılık olur mu olmaz mı bilmiyorum ama tek istediğim şey hakkımda en hayırlısı !

Sürenin az olmasıyla alakalı olabilir mi acaba? başlarda bir şey demeye çekinir ya insan ya da vs. Ama ne kaa güzee inşallah tartışmalarınız hiç olmaz. Tabikide tuzu biberi arada tatlı tatlı tartışmayı severim ben

Üzülme demek gerçekten saçma oluyor böyle konularda ama diycek bir şey olmayınca mecbur 'üzülme' lafına sığınıyoruz. Üzüldüm hem de çok fazla üzüldüm. O günden beri iştahım hiç yok kahvaltıyla duruyorum şu anda ve hiç acıkmadım. Bir yandan iyi aslında zayıflamaya çalışıyordum neyseeee teşekkür ederim canım zaten böyle zamanlarda içinden ne geliyorsa onu yapacaksın yoksa rahatlayamıyorsun. Hiçbir şey kalıcı değil her şey gelip geçiyo ama nasıl geçiyo ?...
Çok sağol canımmm . yaşayan biliyor çok kötü bir şey ama allahım daha kötü acıları yaşatmasın bize. İyiyim aslında ama içimde hala bir kırıklık var o ayrılık yaşanınca insan da garip bir etki bırakıyor. Bundan sonra gerçekten şu ayrılık denen illeti yaşamak istemiyorum. Ne nalet bir şey insanı kesinlikle bambaşka hallere sokuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…