Anlaşmazlıklar

Herseyi gectim sirf cocuga uyguladigi hem fiziksel hem psikolojik siddet yuzunden bosanmaniz lazim. Aldatip aldatmamasini bir kenara birakin adam kocalik gorevlerini yapmiyor birde babalik ne bilmiyor. Kesin bosanin.

İnsanın evi, kalesidir. Evinizde kendiniz gibi olabilmeli, huzur bulabilmelisiniz. Evi paylaştığınız kişi eş ise, aidiyet duygunuzu besleyebilmeli, sizin güven ve istikrar ihtiyacınıza zarar verici davranışlarda bulunmamalı. Bakın sevgiden aşktan söz etmiyorum bile... Bu saydıklarım, insanın insan gibi yaşayabilmesi için asgari koşullar.

Ama o, ama bu nedenle, diken üstünde yaşadığınız yer yuva değildir. Sizde "sorgulanma" tedirginliği oluşturan, cinsel anlamda mutlu etmeyen, üstelik sadakatiyle ilgili şüpheye düşüren, sizinle evliliği yük gibi gördüğünü size düşündüren, sizin kendisinden beklentilerinizi umursamayan adam da koca değildir. El kadar çocuğa şefkatle yaklaşmakta sorunu olan adamdan, kendi adınıza da fazla bir sarıp sarmalanma beklemeyin bence...

Çok sıkıntılı bir döneminize denk gelmiş, aslında belki fark ettiklerinizi de görmezden gelecek kadar zayıf bir döneminizde, yas döneminin de verdiği ruh karmaşasıyla, tam da tanıyamadan evlenmişsiniz. Şimdi tanımışsınız. Sadece bir tek ömrümüz var şu dünyada, yazık, heba etmeyin.
Her söylediğiniz okadar doğru ki geçen gün 5 sene önceki fotoğraflarıma bakıyorum yüzümde bir mutluluk varmış .. ondan eser bile kalmamış içinde mutlu olmadığım evliliği sürdürmekte istemiyorum ama işte aile büyükleri hep bir şeyleri diretme peşinde düzelir ailenizi yıkmayın ama aile içinde yaşananları kimse tam anlamıyla bilmiyor

Herseyi gectim sirf cocuga uyguladigi hem fiziksel hem psikolojik siddet yuzunden bosanmaniz lazim. Aldatip aldatmamasini bir kenara birakin adam kocalik gorevlerini yapmiyor birde babalik ne bilmiyor. Kesin bosanin.
Şuan eve geri dönmemi istiyor ailem de aynı şekilde ama ben bir şeyleri aşamıyorum ve aile terapisine gitmemizi istiyorlar ama ben her ne olursa olsun yaşanılan şeyleri unutamıyorum zorlu bir süreç olacak biliyorum ama çocuğumun böyle bir aile içinde büyümesini de istemiyorum

Her söylediğiniz okadar doğru ki geçen gün 5 sene önceki fotoğraflarıma bakıyorum yüzümde bir mutluluk varmış .. ondan eser bile kalmamış içinde mutlu olmadığım evliliği sürdürmekte istemiyorum ama işte aile büyükleri hep bir şeyleri diretme peşinde düzelir ailenizi yıkmayın ama aile içinde yaşananları kimse tam anlamıyla bilmiyor
Duzelmez bu adam. Kimseyi dinlemeyin cocugunuz icin guclu durun acin bosanma davasini.

Ailelere bakarsanız işiniz yaş. Daha çok çiçek gönderir. Siz gözden çıkarılmışsınız ama erkekler kolay kolay boşanalım demezler. Suçluluk duygusu elalem ne der vs gibisinden. Bu adam hayatımda olmazsa iyi hissedermiyim diye düşünün ve karar verin

Herkese merhaba bu konu hakkında farklı insanların fikirlerini almak istediğim için yazmak istedim. Eşimle babamın hastalık ve ölüm zamanına denk gelen bir tanışmamız oldu o boşlukta bana iyi geldiği için mi bilmiyorum tanıştık ve babam öldükten 1 sene sonra evlendik şuan 3 yaşında bir oğlum var .Bazı şeyleri görmezden migeldim bilmiyorum ama değişik tavırları vardı beni ortada doğru düzgün bir şey yokken ağlattığı sürekli bir sorguda gibi hisssettigim zamanlar oldu sonrasında babamın hastalığı vardı başka şehirde tedavi oluyordu ailemle tanışmak istiyordu bu yüzden bir kere ayrılma noktasına bile gelmiştik ama evlendik ve hamile kaldım ve doğumdan kısa bir süre sonra bir kadına çicek gönderdiğini o söylemeden telefonuna gelen mesaj sayesinde öğrendim kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi o süreden sonrada hep mesajları sildi hiç telefonunda başka bir şeye rastlamadım ,çok titiz bir insan olduğunu biliyordum ama en küçük şeyde tartışmalar başlatmaya başlamalar ama sürekli ve ayda bir yada 1.5 ayda bir birliktelik istiyor oda ben söyleyince bazen kendimi kötü hissettiğim söylemlerine de karşı karşıya kaldım, bazen hissediyorum sanki evliliği kabullenemiyor 3 yaşında bir oğlumuz var yanına gelsin onunla uğraşsın hemen bunalıyor ve bir kere o uyurken ses çıkarıdıgı için tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu, dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor benim ne istediğime hiç önem vermiyor,daha bir sürü şey var ama açık açık yazamıyorum sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum

sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum

Gece o uyurken ses yaptığı için bir hışımla gelip yorganın üstünden üç dört defa kafasını bastırmıştı sus şimdi atıcam seni sokağa felan demişti sonrasında aradan 15 dk geçince çok pişman oldu gece uykudan uyandığı için çok sinirlendiğini söyledi genelde de oğluna karşı çok sabırsız ve tahammülsüz

Çocuğunuza bunu yapan adamla halen neden aynı evde yaşıyorsunuz ?

Oncelikle basiniz sag olsun. Babanizin hastalik ve olum zamanina denk gelen surecte tanisip evlenmissiniz. Insan bu zamanlarda ne kadar akli basinda oldugunu dusunse bile cok saglikli dusunup saglikli kararlar veremedigi bir surecte evlenmissiniz. Normal bir zamanda tanissaydiniz belki evlilikle sonuclanmayacakti. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Ben de bir kaç zamandır bunu düşünüyorum dönüp bakınca arkama belkide hiç hayatıma almak istemeyeceğim biriydi ama eşim oldu.. çok teşekkür ederim amin 🙏

Ailelere bakarsanız işiniz yaş. Daha çok çiçek gönderir. Siz gözden çıkarılmışsınız ama erkekler kolay kolay boşanalım demezler. Suçluluk duygusu elalem ne der vs gibisinden. Bu adam hayatımda olmazsa iyi hissedermiyim diye düşünün ve karar verin
Bir iki gündür her şeyi düşünüyorum kendime boşanma sonrası bir plan bile yapmaya başladım ama bunu gerçekleştirmek biraz zorlu bir süreç olacak benim için..

Böyle bir babanın çocuğa yararından çok zararı olur. Dediğim gibi kendimden ve kardeşimden biliyorum. Biz yandık başkaları yanmasın.
Kendisini dışarıya öyle mükemmel bir insan gibi gösteriyor ki örnek diye gösterilecek biri gibi, o yüzden insanları buna inandırmakta okadar zor ki..

Gece o uyurken ses yaptığı için bir hışımla gelip yorganın üstünden üç dört defa kafasını bastırmıştı sus şimdi atıcam seni sokağa felan demişti sonrasında aradan 15 dk geçince çok pişman oldu gece uykudan uyandığı için çok sinirlendiğini söyledi genelde de oğluna karşı çok sabırsız ve tahammülsüz
Böyle bir adamla asla evli kalmam. Geçmiş olsun

Kocam olacak herif benim bebegimin kafasina bastirirsa o evde kan cikar. Bir vursam belki 5 yerim ama ortaligi ayaga kaldiririm. Nasil müsaade edersiniz buna?

Back
X